This version of the page http://etechs.com.ua/ua/ (89.184.68.183) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-24. The original page over time could change.
Створення, розробка інтернет магазину Київ – Etechs
  • RUUAEN

Створення інтернет магазину

Ми пропонуємо професійне створення інтернет магазину на вигідних умовах в найкоротші терміни. Основні причини розробити інтернет-магазин в нашій компанії:

  • 200+
    інтернет-магазинів
    розробили і обслуговуємо. Основна частина магазинів продають на території України. Деякі приклади представлені в нашому портфоліо .
  • Задоволеність і
    успішність замовників
    підтверджена відгуками . На нас зупинили свій вибір як початківці, так і лідери торгівлі, які шукають більш надійні рішення.
  • Професійна
    технічна підтримка
    забезпечує гарантію роботи інтернет-магазину.
  • Доступність рішень і
    підтримки
    ми даємо можливість без великих інвестицій і в мінімальні терміни запустити інтернет-магазин. Створення інтернет-магазину на умовах оренди (обслуговування) інтернет-магазина — найшвидший і надійний спосіб продажів в мережі Інтернет.
  • Розкрутка
    інтернет-магазину
    програмне ядро оснащене seo-інструментами.
  • Універсальне
    базове рішення
    (наша розробка інтернет-магазину) має широкий набір функцій і можливостей , опрацьованих в тісній співпраці з багатьма продавцями, покупцями і seo-компаніями. Ми постійно працюємо над ефективністю наших рішень, тому що для нас це безперервний процес і основа нашої бізнес-моделі.

Відгуки замовників

автор: Интернет-магазин «Hi-End»

Cотрудничаем с компанией Итекс уже 3 года (с 2008г). Что можно сказать? Нравится все. Начиная от заказа дизайна сайта до воплощения проекта в жизнь, — всего за 2 недели. Поражает скорость решения всех технических проблем и вопросов.

Сотрудничеством очень довольны. Желаем коллективу компании Итекс процветания.

С уважением,
руководитель проекта
Юрий А.

автор: Інтернет-магазин елітної парфумерії і косметики

Наш інтернет магазин створений компанією Etechs і обслуговується на умовах оренди. Прагнемо виразити свою подяку компанії за грамотне обслуговування нашого сайту. Співробітники компанії завжди оперативно реагують на наші заявки по поліпшенню сайту, які виникають у процесі роботи.

Функціональність інтернет-магазину, створеного компанією Etechs, просто величезна, особливо це відноситься до магазинів, які містять велику кількість товарних позицій і багато постачальників. Ще раз повторимося про професійну грамотність співробітників компанії і їх уважний підхід до своїх клієнтів.

Ігор
Власник інтернет-магазину aromat-parfum.com.ua

автор: Интернет-магазин «КанцТорг»

Огромное спасибо за сотрудничество и реальную помощь в разработке сайта. Очень благодарны Вашей компании за общение в он-лайн и быстрое реагирование. Вы создали такие условия, от которых невозможно отказаться.

Администрация интернет-магазина «КанцТорг»

автор: Інтернет-магазин із продажу елітної парфумерії «La Parfum»

Інтернет-магазин «La Parfum» співробітничає з компанією Etechs з 2006 року. На самому початку нашої роботи команда Etechs у дуже стислий термін розробила наш сайт — ми запустилися через півтора місяці після першого обговорення макета сайту, за що компанії ВЕЛИЧЕЗНА ПОДЯКА.

Найважливіший момент у підборі компанії-розробника сайту, на мій погляд, це надійність + технічна підтримка в потрібний момент + гарантія роботи Вашого сайту. Усі ці складові Etechs виконує на всі 100%, і це не просто слова — це доведено 5 роками нашого співробітництва.

З повагою,
Ганна Моро
Директор інтернет-магазину «La Parfum»

автор: Интернет-магазин модной обуви

Наше сотрудничество началось в 2009 году. Очень быстро поняли, что сделали правильный выбор.

Все предельно просто учитывая постоянную техническую поддержку, но я бы рекомендовал всем будущим хозяевам интернет магазинов сходить на самые простые курсы по интернет маркетингу, созданию сайтов и seo-продвижению. Будет много легче в дальнейшем. Очень многое в успехе зависит от владельца магазина. Очень важно обеспечить качественный пре- и постпродажный сервис.

Спасибо большое за Вашу работу.

Денис
fankyshop.com.ua

автор: Інтернет-магазин «2L», продаж сонцезахисних окулярів

Оренда інтернет-магазину — це відмінна альтернатива для тих, хто прагне почати свій бізнес, не маючи достатніх фінансових можливостей.

Працюючи з фахівцями з Etechs, можна:

  • не переживати за своєчасну технічну підтримку сайту;
  • завжди отримати компетентну консультацію по роботі із сайтом;
  • розраховувати на допомогу в креативному оформленні сайту та одночасно зручному у використанні для споживача

Спасибі!
З повагою, Адміністрація магазину "2L"