ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС «RANGE ROVER VELAR»

ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ ЗАМОВИТИ БРОШУРУ ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ

ПОЛОЖЕННЯ

ПРО КОНКУРС «RANGE ROVER VELAR»

 

  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ 

1.1. Конкурс «Range Rover Velar» (надалі – конкурс) проводиться Jaguar Land Rover Ltd., а на території України - ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд» (код ЄДРПОУ 22054535, місцезнаходження: 08112, Україна, Київська область, Києво-Святошинський район, с. Капітанівка, вул. Дачна, 5-А) (надалі – Організатор конкурсу на території України).

1.2. Конкурс проводиться за підтримки: Jaguar Land Rover Ltd.  

1.2. Конкурс проводиться з метою просування автомобілів ТМ Land Rover, а саме моделі Range Rover Velar.

1.3. Місце проведення конкурсу: територія України за виключенням тимчасово окупованих територій, або тих, що підконтрольні терористичним організаціям.

1.4. Контакти організаторів конкурсу: landrover@winner.ua.

1.5. Строк проведення конкурсу: 20 травня – 10 липня 2017 року.

1.6. Конкурс проводиться в 3 етапи: 

I етап (з 20 травня 2017 року до 10 липня 2017 року) – оголошення конкурсу та умов його проведення; реєстрація учасників.

II етап (з 11 липня 2017 року до 15 липня 2017 року) – перевірка документів та визначення Переможця конкурсу серед Учасників.

ІІІ етап (до 1 серпня 2017 року) –  оголошення переможців конкурсу на офіційному веб-сайті https://www.landrover.ua/ та на сторінці ТМ «Land Rover» в Україні https://www.facebook.com/Land RoverUkraine.

 

 

  1. УМОВИ ДО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

2.1.  Учасником конкурсу може бути будь-яка фізична, яка:

2.1.1. має посвідчення водія категорії B та може пред’явити його після завершення конкурсу;

2.1.2. має досвід активного (фактичного та безперервного) керування автомобілем  не менше, ніж 3 роки;

2.1.3. наявність автомобіля, що має підтверджуватись шляхом обов’язкового пред’явлення технічного паспорту на транспортний засіб, в якому має бути вказано, що учасник є власником автомобіля;

2.1.4. має чинний закордонний паспорт та не має заборон на виїзд за територію України чи в’їзд на територію Норвегії та Європейського Союзу;

2.1.5. має діючу візу для в’їзду на територію Шенгенської зони або згоден оформити її за власний кошт для здійснення поїздки;

2.1.6. прийме умови участі у цьому конкурсі у повному обсязі;

2.1.7. надасть згоду на обробку своїх персональних даних в межах бази персональних даних ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд» «Клієнти Ленд Ровер»;

2.1.8. уклала договір купівлі-продажу автомобіля Land Rover з одним із офіційних дилерів в Україні, які вказані на сайті winner.ua, та внесла грошові кошти як передоплату за автомобіль у розмірі не меншому, ніж 20% від вартості автомобіля.

2.2. У разі достроково припинення/розірвання договору купівлі-продажу автомобіля відповідно до п. 2.1.8. цього Положення незалежно від причини розірвання/припинення, та у випадку отримання та/або використання призу за цим конкурсом, Учасник зобов’язаний відшкодувати понесені витрати Організатора на організацію цього Конкурсу у розмірі еквівалентному 7000 євро, що є вартістю поїздки та включає в себе витрати за переліт, проживання, транспортування, оренду автомобілів, найму інструкторів, витрати на пальне, страхування автомобілів, інші витрати напряму, пов’язані із організацією поїздки.

2.3. Організатор конкурсу повідомляє та гарантує, що персональні дані учасників конкурсу, що будуть надаватися в межах проведення цього конкурсу будуть доступні лише адміністраторам конкурсу, організатору та його співробітникам, та не будуть доступні для загального огляду іншим учасникам чи користувачам ресурсів.

2.4. Учасник конкурсу, що зареєструвався та взяв участь у конкурсі, після оголошення результатів конкурсу та у випадку визначення його переможцем має надати документарне підтвердження інформації, що він вказував відповідно до п. 2.1. У випадку невідповідності попередньо наданої інформації та/або невідповідність учасника вимогам, які до нього ставляться у цьому розділі, такий учасник дискваліфікується (виключається) із переліку учасників або переможців та не може бути визнаний переможцем цього конкурсу.

 

  1. УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ

3.1. Для участі в конкурсі необхідно:

3.1.1. звернутись до одного з офіційних дилерів Land Rover в Україні, що вказані на вебсайті winner.ua, та обрати автомобіль Land Rover Range Rover Velar;

3.1.2. укласти з офіційним дилером Land Rover договір купівлі-продажу обраного Учасником автомобіля Land Rover Range Rover Velar;

3.1.3. сплатити офіційному дилеру передоплату у розмірі не меншому, ніж 20% від вартості автомобіля;

3.1.4. пройти реєстрацію в електронній формі, використовуючи реєстраційну форму на сайті landrover@winner.ua, шляхом заповнення інформації про себе, вказавши в повідомленні номер та дату договору купівлі-продажу автомобіля, назву офіційного дилера, номер замовлення автомобіля, ознайомитись та прийняти умови участі у конкурсі, та надати згоду на обробку персональних даних.

3.2. Усі дії мають бути виконані Учасниками до 10 липня 2017 року 24:00 години. Після цього Конкурс вважається завершеним та розпочинається процедура визначення Переможця.

 

  1. ВИЗНАЕЧННЯ ПЕРЕМОЖЦЯ

4.1. Переможцем конкурсу може бути лише один Учасник, який визначається у 2-а етапи:

(а) обрання учасником за допомогою сервісу https://www.random.org/; та

(б) відповідність вимогам до Учасників.

4.2. Визначення переможця відбувається на наступний день після завершення строку конкурсу.

4.2.1. Організатори конкурсу розміщують у https://www.random.org/ перелік зареєстрованих учасників з порядковими номерами реєстрації учасника та номером замовлення автомобіля, що надається офіційним дилером відповідно до п. 3.1.4. умов Положення. Порядкові номери Учасників визначаються відповідно до черговості реєстрації на сайті landrover@winner.ua.

4.2.2. Організатори конкурсу за допомогою ресурсу https://www.random.org/ із переліку зареєстрований учасників визначають потенційного переможця конкурсу та розмішують інформацію про цього потенційного переможця у https://www.random.org/  разом із відеозаписом використання ресурсу https://www.random.org/.

4.3. Після визначення Учасника (потенційного переможця/претендента на звання переможця), такий Учасник має пред’явити Організаторам документи: паспорт, закордонний паспорт із діючою Шенгенською візою, технічний паспорт на транспортний засіб, посвідчення водія, оригінал договору купівлі-продажу автомобіля Land Rover, укладеного з одним із офіційних дилерів, оригінали квитанцій, що підтверджують сплату попередньої оплати за автомобіль у розмірі не менше, ніж 20% від вартості автомобіля.

4.4. Якщо за результатами огляду документів, що визначені у п. 4.3. виявиться, що Учасник (потенційний переможець/претендент на звання переможця) не відповідає вимогам, що визначені у розділі 2, тоді такий Учасник дискваліфікується.

4.5. У випадку якщо Учасник (потенційний переможець/претендент на переможця) був дискваліфікований відповідно до п. 4.4. або відмовляється стати Переможцем конкурсу з будь-яких підстав, Організатори визначають іншого переможця за такою самою процедурою, описаною у п. 4.2., 4.3. умов Положення.

4.6. Якщо Учасник (потенційний переможець/претендент на переможця) не надає необхідні документи Організаторам впродовж 12 годин з моменту отримання повідомлення, то він вважається таким, що відмовився від звання Переможця та призу.

4.7. Переможець оголошується на сайті landrover@winner.ua та на сторінці ТМ «Land Rover» в Україні https://www.facebook.com/LandRoverUkraine.

 

  1. ПРИЗ ДЛЯ ПЕРЕМОЖЦЯ
    За результатами конкурсу Переможець отримує:

подорож на двох до Норвегії та участь у  тест-драйві нового Land Rover Range Rover Velar. Супроводжуюча переможця особа має бути віком не менше 25 років та мати діючий закордонний паспорт та візу для в’їзду на територію Шенгенської зони.

  • Організатори чи JLR залишають за собою право на односторонню зміну умов (програми) подорожі, дати виїзду та повернення з повідомленням Переможця, але без якої-небудь відповідальності чи зобов’язань відшкодувати можливі збитки Переможцю та/або його супроводжуючому.
  • Переможець та супроводжуючий будуть фотографуватися та зніматися на відео під час заходу, які будуть використовуватися ТМ «Ленд Ровер» та ТОВ «Віннер Імопртс Україна, Лтд» у власних потребах на власних каналах зв’язку. Підтверждуючи участь у конкурсі, переможець та супроводжуючий надають згоду на використання фото та відео із їх особами при просування бренду.
  • Програма заходу є незмінною та включає в себе: Переліт у напрямку Київ (Україна) – Алесунд (Норвегія) – Київ (Україна)

 

Субота, 5 серпня

  • Прибуття гостей до Аеропорту Алесунд
  • Трансфер на автобусах до готелю Brosundet
  • Вечеря у ресторані Maki

Неділя, 6 серпня

  • Сніданок у готелі Brosundet
  • Брифінг перед тест-драйвом у готелі
  • Тест-драйв із готелю дорогами загального користування до Троллстігену
  • Обід у Троллстіген
  • Тест-драйв до аеропорту Алесунд або готелю Brosundet для ночівлі
  • Вечеря у ресторані

Понеділок, 7 серпня

  • Трансфер на автобусі до аеропорту

 

  • Організатор конкурсу залишає за собою право змінювати програму
  • Приз не виплачується у грошовому еквіваленті та не може бути переданий іншим особам
  • Співробітники Організатора конкурсу вважаються операційною командою конкурсу та не можуть приймати участь у конкурсі

 

Додатки:

  1. Додаток 1. Згода на обробку персональних даних
  2. Додаток 2. Повідомлення про права
  3. Додаток 3. Анкета Учасника

 

Додаток 1. Приклад згоди на обробку персональних даних

Підписанням цього документу Клієнт надає згоду на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цьому документі мети наступним Володільцям баз даних:

  1. Товариству з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями "Віннер Імпортс Україна, Лтд" (надалі іменується – «Компанія»);
  2. Офіційним Дилерам Товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями «Віннер Імпортс Україна, Лтд» (надалі іменуються – «Офіційні дилери»);

До складу персональних даних, що отримуються від Клієнта під час підписання даного документу входять: прізвище, ім’я, по-батькові, контактний телефон(приватний, робочий, мобільний), адреса, місце роботи,  марка, модель та рік випуску автомобіля яким володіє Клієнт, захоплення та інтереси та інші дані.

 

Персональні дані оброблятимуться з метою організації проведення тест-драйву,  укладення та виконання умов договорів та/або інших правочинів, укладених та/або ініційованих мною, реалізації положень законодавства у сфері відносин зі мною як споживачем товарів та послуг Виробника, Компанії та її Офіційних дилерів, включаючи, але не обмежуючись, відносинами з придбання товару, проведення заходів прямого маркетингу, заходів моніторингу якості наданих мені Компанією та її Офіційним дилером послуг, забезпечення доведення до мого відома рекламної та/або іншої інформації, яка може мене зацікавити, у формі електронних та/або паперових брошур, журналів, тощо, інформування мене стосовно новин, акцій та подій, які організовуватимуться Компанією та/або Виробником, забезпечення реалізації інших сфер відносин, що вимагатимуть обробки персональних даних відносно мене в силу дотримання вимог законодавства, умов укладених договорів та/або інших правочинів, чи для реалізації прав, обов’язків і інтересів як моїх так і Виробника, а також  Компанії та її офіційних дилерів.

 

Клієнт  підписанням цього Договору засвідчує та гарантує, що:

- персональні дані про нього були надані Компанії та її Офіційним дилерам добровільно, чим підтверджує правомірність їх отримання;  надані персональні дані про Клієнта є достовірними, а їх склад, обсяг та зміст відповідають вимогам законодавства та вищевказаній меті їх обробки; 

 - Компанія та Офіційні дилери мають право здійснювати транскордонну передачу даних про Клієнта Виробнику, своїм дочірнім та афілійованим партнерам та компаніям відповідно до вказаної у документі мети без необхідності повідомлення останнього про кожен випадок таких дій;

- Компанія та Офіційні Дилери, як володільці баз персональних даних, до складу яких входять персональні дані Клієнта, вправі відповідно до вимог чинного законодавства передавати розпоряднику (-ам) бази персональних даних право на обробку останнім (-ми) персональних даних про Клієнта, що входять до цих баз персональних даних, в межах визначеної мети;

- Клієнт підтверджує отримання в дату підписання цього документу письмового повідомлення про його права, мету збору та обробки персональних даних про нього, а також інформацію про осіб, яким можуть бути передані для обробки його персональні дані;

- Компанія та її Офіційні Дилери мають право зберігати персональні дані про Клієнта протягом 5 (п’яти) років з дати отримання від нього згоди, але, у будь-якому випадку, не довше ніж це необхідно відповідно до мети обробки, якщо інше не випливатиме із вимог чинного законодавства та/або специфіки відносин між Клієнтом, Компанією та Офіційним дилером.

 

 

 

Додаток 2. Приклад повідомлення про права

На виконання вимог Закону України „Про захист персональних даних” повідомляємо, що персональні дані про Вас стають складовою частиною бази персональних даних ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд» (надалі іменується – «Компанія») та її офіційних Дилерів.

Метою отримання Ваших персональних даних є необхідність забезпечення в майбутньому реалізації прав та обов’язків як Ваших, так і Компанії, що випливають із Закону України „Про захист прав споживачів”, інших актів законодавства, укладеного з Вами договору чи ініційованого Вами правочину.

Повідомляємо, що Закон України „Про захист персональних даних” наділяє Вас правами, що дозволяють Вам:

1) знати про місцезнаходження вищевказаної бази персональних даних Компанії, яка містить персональні дані про Вас, її призначення та найменування, місцезнаходження  Компанії, яка є володільцем цієї бази, та місцезнаходження розпорядника цієї бази, або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим Вами особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані, що містяться у базі персональних даних;

3) мати право на доступ до Ваших персональних даних, що містяться у вказаній базі персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за 30 (тридцять) календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються Ваші персональні дані у базі персональних даних, а також отримувати зміст Ваших персональних даних, які зберігаються;

5)  пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) захищати свої персональні дані від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію;

8)  звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого, або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) мати право на захист себе від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки;

Вважаємо за необхідне повідомити Вам також, що персональні дані про Вас можуть бути передані відповідним органам або особам на підставах, передбачених законом, та/або в зв’язку з реалізацією прав та обов’язків у сфері відносин між нами чи сферах інших відносин, що складатимуться відповідно до закону та/або умов договорів, укладених відповідно до закону, інших правочинів, і зокрема

- податковим органам;

- органам та суб’єктам господарювання, які проводять чи проводитимуть перевірки Компанії або реалізуватимуть вимоги закону чи умови договору, укладеного з Компанією відповідно до закону;

-  іншим особам чи органам у сфері реалізації прав та обов’язків Вас як споживача, та Компанії, як володільця її бази, до якої входять Ваші персональні дані.

 

 

 

 

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070