БЕЗКОШТОВНА МОДЕРНІЗАЦІЯ АВТОМОБІЛЯ

Перевір власне авто на наявність безкоштовних сервісних оновлень

Важливі кампанії з модернізації Вашого автомобіля Land Rover

У Land Rover ми пишаємося тим, що кожен автомобіль, перш ніж вийти з заводу, проходить суворе випробування. Наша мета – забезпечити найвищий рівень безпеки для всіх водіїв автомобілів Land Rover. Якщо виходить нова кампанія з модернізації, Ви можете перевірити на даній сторінці чи потрапляє під її дію Ваш автомобіль.

Перевірити Ваш ідентифікаційний номер автомобіля (VIN)

Під дію нової кампанії не обов’язково потрапляють усі автомобілі модельної лінійки. Для того, щоб перевірити чи потрапляє Ваш автомобіль під дію кампанії – будь-ласка внесіть унікальний ідентифікаційний номер автомобіля (VIN) в поле нижче.

Як знайти ідентифікаційний номер автомобіля (VIN)

Ваш ідентифікаційний номер автомобіля (VIN) можна знайти на таблиці під лобовим склом. Зазвичай розміщений в нижній лівій частині скла, або на інформаційній наліпці на стійці при відкритих водійських дверях. Якщо Ви не можете знайти ідентифікаційний номер автомобіля (VIN) – будь-ласка зверніться до Вашого локального дилера Land Rover.

Зверніть увагу, статистика по кампаніям доступна лише на кампанії відкриті за останні 10 років і лише на авто не старше 2007 модельного року виробництва. За інформацією про більш старші авто просимо звернутися до Вашого локального дилера Land Rover або за лінком https://www.landrover.ua/national-dealer-locator.

Останнє оновлення інформації: 23-09-2019.

VIN-номер
VIN-код містить тільки цифри та латинські літери і складається з 17 символів