This version of the page http://vn.20minut.ua/Pres-sluzhby (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-22. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Вінниця

Прес-служби

Подяка вінничанам за підтримку на виборах (Прес-служба прем'єр-міністра України)

Як отримати пільгу на сплату земельного податку (Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області)

Останнім часом до ДФС у Вінницькій області звертається велика кількість вінничан за роз’ясненнями щодо сплати податку на...

Телеканал «Інтер» виграв позов до Нацради з питань телебачення і радіомовлення(Прес-служба)

Окружний адміністративний суд Києва підтвердив відсутність порушень законодавства у трансляції концерту «Победа. Одна на...

Чим здивує церемонія відкриття II Європейських ігор? (Прес-служба телеканалу «Інтер»)

Мультиспортивний форум II Європейські ігри, який пройде в Мінську з 21 по 30 червня, відкриється урочистою церемонією. Побачити...

Загибель дитини від кулі поліцейського. Нові деталі трагедії (Прес-служба ток-шоу «Стосується кожного»)

У понеділок, 10 червня, о 18:00 в новому випуску соціального ток-шоу «Стосується кожного» - «Поліцейські розваги» - обговорення...

Правосуддя у тренді народних традицій (Прес-служба 7-го ААС)

Сьомий апеляційний адміністративний суд ініціює проведення флешмобу «Феміда у вишиванці».

«Правила виживання»: як вибрати якісний чай? (ПРЕС-СЛУЖБА "ІНТЕР")

У вівторок, 14 травня, о 14:45 дивіться на "Інтері" новий випуск ток-шоу «Правила виживання». У цій програмі йтиметься про критерії якості чорного і зеленого чаю і про те, на що варто звернути увагу при виборі заварки.

Паливна криза на порозі: що буде в Україні з цінами на бензин та дизпаливо (Прес-служба «Прямого»)

Напередодні посівної кампанії Україна неочікувано опинилася на межі паливної кризи. Цьому передували кілька подій, наслідки яких наша країна відчуватиме як у найближчі тижні, так і в більш далекій перспективі.

Вступна кампанія-2019 стартує 1 липня — ГРИНЕВИЧ (Прес-служба «Прямого»)

В Україні вступна кампанія у заклади вищої освіти розпочнеться з 1 липня. Про це повідомила міністр освіти та науки Лілія Гриневич на засіданні Кабміну, передає "Прямий" канал.

photo_camera play_circle_filled «Правила виживання»: як правильно вибрати ковбасу (Прес-служба «Інтер»)

Ток-шоу про якість життя «Правила виживання» тепер буде виходити на «Інтері» не тільки вдень у будні. Увечері в неділю телеглядачі зможуть побачити спецвипуски про найпопулярніші продукти. 28 квітня о 20:30 дивіться програму, присвячену ковбасі. Цього разу в студії ток-шоу зберуться фахівці, які допоможуть глядачам вибирати не просто смачну, а якісну і безпечну ковбасу.  

В Україні стало можливим отримати номерні знаки поштою (Прес-служба «Прямого»)

В Україні послуга з отримання індивідуального номерного знаку (ІНЗ) стала повністю електронною. Тепер автомобільні номери можна буде отримати поштою.

«Ранок з Інтером»: про яке весілля мріє Злата Огневич? (Прес-служба «Інтер»)

Відома співачка Злата Огневич нещодавно заінтригувала шанувальників новим фото в соцмережах, на якому позує в розкішній весільній сукні. В ексклюзивному інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером» артистка розповіла, про яке весілля мріє, де і як провела відпустку, а також поділилася грандіозними творчими планами.

Телеканал «Прямий» готує наймасштабніший марафон, присвячений президентським виборам (Прес-служба каналу «Прямий»)

Телеканал «Прямий» готує наймасштабніший марафон, присвячений президентським виборам. «Передвиборча кампанія на пост президента йде повним ходом. А ми тим часом готуємось до наймасштабнішого марафону в день виборів і в ніч очікування результатів. Наші журналісти будуть у всіх штабах кандидатів, у Центрвиборчкомі, на виборчих дільницях в Україні і за кордоном», – йдеться у промо проекту «Вибори-2019».

У оборонному бюджеті США на допомогу Україні передбачено 250 млн доларів (Прес-служба каналу «Прямий»)

У офіційно оприлюдненому проекті оборонного бюджету США на 2020 рік передбачається надання Україні 250 млн доларів на цілі посилення безпеки і оборони в рамках програми "Ініціатива безпекової допомоги Україні".

Опитування малого та середнього підприємництва "Критикуєш – пропонуй" (Прес-служба Вінницької міської ради)

Шановні представники малого та середнього бізнесу! Нам важлива ваша думка, тож запрошуємо долучитесь до опитування щодо визначення пріоритетних завдань та шляхів розвитку підприємництва.

Свіжий випуск

№ 38 від 18 вересня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
keyboard_arrow_up