ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ ЗАМОВИТИ БРОШУРУ ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ

ГЛОСАРІЙ ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ТЕХНОЛОГІЇ LAND ROVER, ЯКІ ЗМІНЯТЬ ВАШ СВІТ ДО НЕВПІЗНАННОСТІ

НАГОРУ

ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ

ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ -

ЗАКРИТИ
  • СИСТЕМА ДОПОМОГИ ПРИ РУШАННІ НА СХИЛІ (СДРС)

    Щоб допомогти водієві впевнено рушати на пагорбах і схилах, СДРС прикладає гальмівні зусилля довше ніж у звичайному режимі, завдяки чому водій має змогу спокійно переставити ногу з педалі гальм на педаль газу. Це запобігає самовільному скочуванню авто та знижує нервове навантаження на водія. СДРС активна завжди, її не треба вмикати..

  • СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ОБРАНОЇ ШВИДКОСТІ ПРИ РУСІ ПО БЕЗДОРІЖЖЮ (ПОШРБ)

    Працює на низьких швидкостях, 1,8—30 км/год.
    ПОШРБ допомагає водієві підтримувати постійну швидкість під час руху бездоріжжям, відтак ви можете сконцентруватися на керуванні та вибору шляху поміж перешкодами. Система також дозволяє вам стартувати плавно навіть на слизьких поверхнях, таких як лід, сніг або мокра трава. Перегляньте ПОШРБ у дії на Range Rover Evoque Convertible.

  • КОНТРОЛЬОВАНИЙ З’ЇЗД З ГОРИ (КЗГ)

    Контрольований з’їзд з гори (КЗГ) Land Rover є стандартом для усіх ПП Land Rover. Ця система допомагає водієві контролювати з’їзд стрімкими схилами завдяки підтримці постійної швидкості та передачі гальмівних зусиль до кожного колеса окремо. Система спрацьовує автоматично, щоб сповільнити машину та підтримувати вибрану швидкість і положення педалі газу. Дізнайтеся більше про КЗГ на Range Rover Evoque.

  • СИСТЕМА СТАБІЛІЗАЦІЇ ПРИЧЕПА (ССП)

    Система підвищує стійкість автомобіля під час буксирування причепа. Якщо вона реєструє небезпечне розгойдування причепа, то допомагає відновити контроль над ситуацією, поступово уповільнюючи швидкість руху автомобіля завдяки зменшенню обертів двигуна та гальмуванню окремо правих і лівих коліс, щоб припинити розгойдування.

  • СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ВИМКНЕННЯМ ГАЛЬМ НА СХИЛІ (КВГС)

    Для максимального контролю і безпеки при русі згори система поступово відпускає гальма. УКВГС працює як при русі вперед, так і при задньому ході.

  • СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ПРИСКОРЕННЯМ НА СХИЛІ (КПС)

    Система призначена для зменшення відчуття миттєвого прискорення, коли авто розпочинає крутий спуск. Завдяки гальмівній дії керування прискоренням сповільнює автомобіль до контрольованої швидкості, коли він спускається в обраному водієм напрямку.

  • РОЗПІЗНАВАННЯ ПОВЕРХНІ

    Система оптимізує роботу двигуна, трансмісії, диференціалів та шасі задля досягнення максимальної керованості, комфорту та тяги незалежно від поверхні. Вам потрібно лише вибрати режим: звичайне водіння, трава/гравій/сніг, бруд/вибоїни та пісок. 

  • РОЗПІЗНАВАННЯ ПОВЕРХНІ-2

    Застосовуючи низку сенсорів, система Розпізнавання поверхні-2 автоматично налаштовує параметри для досягнення найоптимальнішого положення підвіски, трансмісії та контролю за пробуксовуванням. Розпізнавання поверхні-2 розроблено на основі оригінальної системи Розпізнавання поверхні для зменшення навантаження на водія та забезпечення найліпшого стану автомобіля щодо поверхні, по якій він рухається. За бажанням водій може вибрати будь-які налаштування щодо поверхні.

  • ПОВНИЙ ПРИВІД (ПП)

    ПП Land Rover підвищує динаміку автомобіля і забезпечує йому посилену тягу та максимальне зчеплення. Повний привід Land Rover гарантує автомобілеві високу продуктивність як на дорозі, так і поза нею, на будь-якій поверхні й за будь-яких погодних умов. 

  • ДВОШВИДКІСНА РОЗДАТОЧНА КОРОБКА ПЕРЕДАЧ ІЗ ЦЕНТРАЛЬНИМ eDIFF

    Двошвидкісна роздавальна коробка з постійним повним приводом та співвідношенням розподілу крутного моменту 50:50. Електронна багатодискова муфта у міжосьовому диференціалі розподіляє крутний момент між передньою та задньою осями. До 100% крутного моменту може бути передано до будь-якої з осей в екстремальних випадках, електронна система контролю тягового зусилля надає таку можливість. Коробка передач може працювати у низькому та високому діапазоні з можливістю рухатися зі швидкістю до 37 миль на годину. Відношення низького діапазону становить 2.93:1, забезпечуючи надзвичайно низьку швидкість руху по бездоріжжю для транспортування тяжких причепів.

  • ОДНОШВИДКІСНА КОРОБКА ПЕРЕДАЧ З ЧУТЛИВИМ ДО КРУТНОГО МОМЕНТУ ДИФЕРЕНЦІАЛОМ

    Механічно контрольована одношвидкісна коробка передач з чутливим до крутного моменту диференціалом. На 18 кг легша за двошвидкісну коробку передач, одношвидкісна пропонує динамічні характеристики з пропорцією розподілу крутного моменту 42 на 58% між передньою та задньою осями, який може змінюватися до співвідношення 78 на 22% крутного моменту, коли дозволяють умови.

  • ЗОНДУВАННЯ БРОДУ

    Функція Зондування броду інформує водія про глибину водної перешкоди на дисплеї сенсорного екрана та за допомогою звукового сигналу, що підвищується, коли вода глибшає. Інформація про глибину водної перешкоди передається від сенсорів на дверних дзеркалах. Водій може бачити і поточну глибину, і глибину, яку машина здатна безпечно подолати. Це надзвичайно корисно за нульової видимості або вночі. Перегляньте відео про долання броду на Range Rover Evoque Convertible тут.

  • ЗАПУСК НИЗЬКОЇ ТЯГИ

    Запуск низької тяги автоматично поліпшує показники автомобіля для плавного старту на поверхнях з низьким зчепленням, таких як мокра трава, лід або сніг. Після активації на сенсорному екрані система Запуску низької тяги змінює положення дросельної заслінки, що призводить до прогресивного тяглового відгуку від двигуна. Це дозволяє водієві підвищити зчеплення та мінімізувати пошкодження поверхні завдяки передачі точного крутного моменту до коліс.

РОБОЧІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

РОБОЧІ ХАРАКТЕРИСТИКИ -

ЗАКРИТИ
  • СИСТЕМА ДИНАМІЧНОГО КОНТРОЛЮ КУРСОВОЇ СТІЙКОСТІ СТАБІЛІЗАЦІЇ (СДККС)

    Система динамічного контролю курсової стійкості постійно контролює колеса автомобіля за допомогою сенсорів і допомагає водієві відновити стійкість автомобіля у разі її втрати або  незадовільного зчеплення з дорогою. Система динамічного контролю курсової стійкості застосовує гальмівне зусилля до всіх або до окремого колеса та модулює потужність двигуна для гарантування безпеки та контролю руху.

  • ДИНАМІЧНИЙ ВІДГУК

    Динамічний відгук контролює крен кузова під час руху по нерівній поверхні. Систему розроблено для значного зниження нахилу кузова під час проходження поворотів. Динамічний відгук покращує керованість автомобілем та комфорт пасажирів. Якщо система виявляє позашляхові умови, модуль контролю налаштовує стабілізатор підвіски, який дозволяє підвищити артикуляцію коліс завдяки збільшенню поля зчеплення між шинами та ґрунтом, що підвищує позашляхові можливості та тягу.

  • АДАПТИВНА ДИНАМІКА

    Система адаптивної динаміки аналізує рухи автомобіля до 500  разів на секунду, реагуючи майже миттєво й забезпечуючи бездоганний контроль та мінімізацію крену кузова. Керовані електронікою амортизатори безупинно регулюються з метою оптимізації налаштувань підвіски. Ця функція забезпечує оптимальний контроль динаміки та комфорт під час руху.

  • MAGNERIDE

    MagneRide аналізує рухи автомобіля до 500 разів на секунду, забезпечуючи бездоганний контроль та мінімізацію крену кузова. З метою оптимізації налаштувань підвіски MagneRide постійно регулює магнітні амортизатори. Ця функція забезпечує оптимальний контроль динаміки та комфорт під час руху. Система також реагує на умови бездоріжжя і оптимізує амортизацію для покращення руху з огляду на навколишнє середовище.

  • ЕФЕКТИВНА ТРАНСМІСІЯ

    Розумна повноприводна система забезпечує чудові характеристики та тягу на всіх поверхнях у постійному режимі, а також розподіляє крутний момент між передніми та задніми осями. Система електронно керована, завдяки чому вона реагує на пробуксовування коліс і дії водія значно швидше ніж механічний зв'язок. Це забезпечує відмінні показники руху бездоріжжям разом із підвищеною маневреністю на дорозі.

  • АКТИВНА ТРАНСМІСІЯ

    Революційна технологія Активної трансмісії здатна перемикати привод на два або чотири колеса в залежності від умов, поєднуючи економію палива з позашляховою їздою на повному приводі. Повноприводний режим застосовується для включення великих резервів тяги при рушанні з місця, але зчеплення повністю від’єднується в разі відсутності потреби в тязі. Щойно система помітила пробуксовування коліс або визначила доцільнішим більш динамічний режим їзди, повний привод вмикається за 350 мілісекунд. Дві електронні муфти, розташовані на кожній стороні заднього диференціала, розподіляють крутний момент на колесо із більшим зчепленням з поверхнею. Це поліпшує маневреність на дорозі, у той час коли задня вісь може бути цілком «пасивною» для максимуму тяги на дуже слизькій поверхні. Перехід Активної трансмісії з дво- на повний привод відбувається непомітно, але водій може спостерігати за цим на спеціальному 4x4i екрані сенсорного дисплея.

  • АКТИВНИЙ БЛОКУЮЧИЙ ЗАДНІЙ ДИФЕРЕНЦІАЛ

    Постійний моніторинг автомобіля та характеристик поверхні дає можливість налаштовувати Активний блокуючий диференціал за допомогою керованого комп’ютером привода, що встановлений на диференціалі й забезпечує передачу потужності на колеса з найбільшим зчепленням. Це гарантує підвищену стійкість при проходженні поворотів, а також підвищену тягу при пробуксуванні на бездоріжжі.

  • ВЕКТОРИЗАЦІЯ КРУТНОГО МОМЕНТУ

    Система векторизації крутного моменту у поєднанні з активним блокуючим заднім диференціалом забезпечує чутливе і контрольоване керування при проходженні навіть найкрутіших поворотів. Електронний диференціал та система гальмування розподіляють крутний момент між чотирма колесами. Система активується в умовах бездоріжжя і застосовує відповідні налаштування розпізнавання поверхні. Вона може бути дуже ефективною на таких поверхнях, як пісок, де вона допомагає виконувати повороти та досягати достатньої обертальності.

  • ВЕКТОРИЗАЦІЯ КРУТНОГО МОМЕНТУ ПРИ ГАЛЬМУВАННІ

    Ця система підвищує маневреність автомобіля та його стійкість при проходженні поворотів. Вона постійно відслідковує та збалансовує розподіл крутного моменту між усіма колесами для покращення зчеплення з дорогою та керованості в залежності від того, знаходиться автомобіль на дорозі чи рухається бездоріжжям. Система також підвищує швидкість проходження повороту й запобігає заносові, застосовуючи гальма внутрішнього заднього колеса та посилюючи крутний момент на зовнішні колеса, підвищуючи таким чином стійкість автомобіля.

  • РІДИНА ДЛЯ СИСТЕМ ВИХЛОПУ ДИЗЕЛЬНИХ ДВИГУНІВ (РСВДД)

    РСВДД, також відома, як AdBlue®, AUS 32 та ARLA 32, є нетоксичною, безбарвною негорючою рідиною без запаху. Вона зберігається в спеціальному резервуарі вашого авто і вприскується у вихлопну систему для очищення вихлопних газів. Дізнайтеся більше про Рідину для систем вихлопу тут.

  • СИСТЕМА РУЛЬОВОГО УПРАВЛІННЯ З ЕЛЕКТРОПІДСИЛЮВАЧЕМ (РУЕП)

    ЕПКК забезпечує неперевершений зворотний зв'язок, контроль та миттєве підсилення. Ця система активується за необхідності задля заощадження енергії. Завдяки складному комп’ютерному керуванню ЕПКК надає бездоганний контроль під час руху на високій швидкості та всебічну допомогу під час повільного маневрування.

  • СИСТЕМА ЗАПОБІГАННЯ ПРОБУКСОВЦІ ЗАВДЯКИ ПІДВИЩЕННЮ ОБЕРТІВ ДВИГУНА (СЗПЗПОД)

    СЗПРПОД зменшує ймовірність блокування коліс, що виникає через стопоріння двигуна в умах слизької дорожньої поверхні. Система спрацьовує шляхом короткочасного підвищення крутного моменту ведучих коліс залежно від обставин.

  • ECO-РЕЖИМ

    Коли його активовано, цей режим віддає пріоритет найбільш ефективним налаштуванням автомобіля, включно з автоматичною коробкою передач, активною трансмісією та підігрівом і кондиціюванням повітря з метою мінімізації витрати пального та викидів CO2. Водій отримує дані про роботу ECO-режиму через сенсорний екран, що допомагає зрозуміти переваги ощадливого стилю їзди.

  • ДВИГУНИ INGENIUM

    Найостанніша розробка Land Rover, чотирициліндровий дизельний двигун Ingenium, має завидні характеристики. Легкий, цілковито алюмінієвий дволітровий двигун має головки циліндрів для двох розподільних валів на 16 клапанів, змінну фазу газорозподілу на боці вихлопу, а також подвійні балансувальні вали. Дізнайтеся більше про наші двигуни Ingenium тут.

КОМФОРТ ТА ЗРУЧНІСТЬ

КОМФОРТ ТА ЗРУЧНІСТЬ -

ЗАКРИТИ
  • ПНЕВМАТИЧНА ПІДВІСКА З ЕЛЕКТРОННИМ КЕРУВАННЯМ (ППЕК)

    Чотириважільна пневматична підвіска оптимізує сполучення з трансмісією та кліренс, що підвищує зручність, стійкість та робочі показники. У нерухомому стані підвіска підвищує універсальність машини завдяки підвищенню або зниженню кліренсу в залежності від налаштувань. Це надає додаткової зручності при завантаженні багажу до авто.

  • РОЗШИРЕНИЙ РЕЖИМ

    Коли транспортний засіб виявляє зниження кліренсу, то виконується додаткове підняття пневмопідвіски. Цей режим активний завжди і не потребує додаткової активації. Доступний лише з Електронною пневмопідвіскою (ЕПП).

  • ВІДЧИНЕННЯ БАГАЖНИКА ЖЕСТОМ

    З допомогою сенсорного відчинення задніх дверей багажного відділення ви можете отримати доступ до багажника, навіть коли руки зайняті. Просто поставте ногу під один із задніх кутів автомобіля, і двері відчиняться або зачиняться автоматично.

  • ПРОЕКЦІЙНИЙ ДИСПЛЕЙ НА ЛОБОВОМУ СКЛІ

    Проекційний дисплей з лазерною технологією показує основну інформацію на передньому склі, таку як швидкість руху, навігаційні дані, повідомлення круїз-контролю та дані системи розпізнавання дорожніх знаків. Зображення залишається чітким навіть при яскравому сонячному світлі. Голографічні технології забезпечують чудову насиченість кольорів, яскравість та контрастність. Водій має змогу швидко прочитувати показання приладів, не відводячи погляду від дороги. 

ДОПОМІЖНІ ЗАСОБИ ВОДІЯ

ДОПОМІЖНІ ЗАСОБИ ВОДІЯ -

ЗАКРИТИ
  • СИСТЕМА РОЗПІЗНАВАННЯ ДОРОЖНІХ ЗНАКІВ

    Наша система розпізнавання дорожніх знаків прочитує знаки обмеження швидкості та заборони обгону й показує їх на екрані. Система здатна розпізнавати попереджувальні знаки, наприклад, такі, як необхідність зменшити швидкість через мокру дорогу.

  • АДАПТИВНИЙ КРУЇЗ-КОНТРОЛЬ З ФУНКЦІЄЮ АВТОМАТИЧНОГО ДОТРИМАННЯ ДИСТАНЦІЇ

    Адаптивний круїз-контроль застосовує радіолокаційну технологію для автоматичного налаштування вашої швидкості з метою підтримання безпечної дистанції з авто попереду. Якщо автомобіль попереду сповільнюється, ваш Land Rover уповільнює швидкість для дотримання безпечної дистанції. Щойно шлях попереду стає вільний, ваш автомобіль набирає заздалегідь заданої швидкості. Якщо автомобіль попереду зупиняється, система автоматичного дотримання дистанції плавно зупиняє ваш автомобіль. Після відновлення руху транспортного потоку натисніть на педаль акселератора і ваше авто знову поїде слідом за автомобілем попереду.

  • РОЗУМНИЙ ОБМЕЖУВАЧ ШВИДКОСТІ

    Коли він активований, система розумного обмеження швидкості застосовує розпізнавання дорожніх знаків для контролю швидкості руху вашого автомобіля.

  • ДОПОМОГА ПРИ ПАРКУВАННІ ЗАДНІМ ХОДОМ

    Наша система допомоги при паркуванні заднім ходом допомагає здавати назад в умовах обмеженого простору. Коли ви вибираєте рух назад, розташовані на задньому бампері сенсори вмикаються автоматично. Коли ви припарковуєтеся, сенсорний екран показує, як близько ви знаходитеся від перешкод. Аудіосистема дублює повідомлення в голосовому режимі.

  • СИСТЕМА ДОПОМОГИ ПРИ ПАРКУВАННІ ПЕРЕДНІМ І ЗАДНІМ ХОДОМ

    Наша система допомоги при паркуванні переднім і заднім ходом допомагає здійснювати маневри безпечно та невимушено. Коли вам потрібно здати назад або ви активуєте систему в ручному режимі, вмикаються розташовані на передніх та задніх бамперах сенсори. Коли ви припарковуєтеся, сенсорний екран показує, як близько ви знаходитеся від перешкод. Аудіосистема дублює повідомлення в голосовому режимі.

  • ДОПОМОГА ПРИ ПАРКУВАННІ З ОГЛЯДОМ НА 360°

    Наша система допомоги при паркуванні з оглядом на 360°  додає вам впевненості при маневруванні за умов обмеженого простору. Розташовані по периметру автомобіля сенсори вмикаються автоматично, коли починається рух назад або коли систему активовано вручну. Система камер кругового огляду виводить на сенсорний екран зображення навколишнього простору на 360°. Це полегшує виконання таких маневрів, як паркування на узбіччях або пересування в умовах обмеженого простору й на перехрестях.

  • СИСТЕМА ДОПОМОГИ ПРИ ПАРКУВАННІ (ПАРАЛЕЛЬНОМУ І ВИЇЗДІ)

    Система помітно спрощує паралельну парковку в умовах обмеженого простору, скеровуючи ваш автомобіль до потрібного місця. Вам потрібно лише вибрати відповідний напрямок та контролювати швидкість автомобіля за допомогою педалей газу та гальм. Система також перебере на себе керування при виїзді з місця паркування. Візуально і за допомогою сигналів вона допоможе вам припаркуватися і виїхати з місця парковки.

  • СИСТЕМА ДОПОМОГИ ПРИ ПАРКУВАННІ (ПАРАЛЕЛЬНОМУ, ПЕРПЕНДИКУЛЯРНОМУ І ВИЇЗДІ)

    Наша система допомоги при паркуванні робить паралельне та перпендикулярне паркування легким як ніколи, скеровуючи ваш автомобіль до потрібного місця. Вам потрібно лише вибрати передачу та контролювати швидкість. Система допоможе вам виїхати з парковки, перебравши на себе процес керування. Візуально і за допомогою сигналів вона проведе вас крізь усі етапи паркування і виїзду.

  • ВИЯВЛЕННЯ НАБЛИЖЕННЯ ТРАНСПОРТУ ПІД ЧАС РУХУ ЗАДНІМ ХОДОМ

    Ця система попереджає вас про наявність автомобілів, пішоходів або інших об’єктів, які рухаються в напрямку до вашого авто, коли ви здаєте назад. У разі наближення перешкоди система сповістить вас про це візуально та в голосовому режимі, інформуючи про небезпеку позаду вас, навіть коли її не видно.

  • СИСТЕМА ДОТРИМАННЯ СМУГИ РУХУ

    Система допомоги руху по ряду може допомогти зробити довгі подорожі більш безпечними. Вона визначає коли ваша машина мимоволі виходить за межі вашої смуги та скеровує м'яко вас назад.

  • КОНТРОЛЬ СТАНУ ВОДІЯ

    Наш контроль стану водія знає, коли ви лише трохи втомилися, а коли ось-ось почнете засинати за кермом від утоми. Система дасть вам попередження про те, що потрібно відпочити.

  • КОНТРОЛЬ СЛІПИХ ЗОН

    Система контролю сліпих зон сповіщає про зближення з іншим автомобілем, що перебуває у вашій сліпій зоні, за допомогою малого світлового сигналу у відповідному дзеркалі заднього огляду. Якщо ж ви рухаєтеся в напрямку перешкоди, то система попередить про потенційну загрозу інтенсивним спалахом.

  • ДОПОМОГА У СЛІПИХ ЗОНАХ

    Працюючи у поєднанні з контролем сліпих зон, система допоможе запобігти зіткненню з іншим транспортним засобом у сліпій зоні під час зміни смуги руху і забезпечує подачу точно визначеного крутного моменту відводячи вас від авто, що наближається.

  • СИСТЕМА ПОПЕРЕДЖЕННЯ ЗМІНИ СМУГИ РУХУ

    Наша система попередження зміни смуги руху здатна зробити ваші поїздки більш безпечними. Вона відстежує ненавмисний виїзд за межі вашої смуги руху та сповіщає про це візуальним сигналом і легкою вібрацією керма.

  • АВТОНОМНЕ ЕКСТРЕНЕ ГАЛЬМУВАННЯ

    Завдяки цій функції ваша машина завжди перебуває в стані готовності. У разі виявлення небезпеки зіткнення автомобіль попереджує водія звуковим і візуальним сигналом, надаючи йому час для дії. Якщо водій не реагує і вірогідність зіткнення залишається високою, то система задіює гальма, зменшуючи силу можливого зіткнення.

  • АВТОМАТИЧНЕ ВВІМКНЕННЯ ФАР ДАЛЬНЬОГО СВІТЛА

    Ця система автоматично перемикає між ближнім та дальнім світлом фар, коли це необхідно, керуючись даними сенсора, розміщеного спереду дзеркала заднього виду.

  • ЕКСТРЕНЕ ГАЛЬМУВАННЯ

    Коли гальма застосовуються швидко, ця система збільшує гальмівну силу до максимуму, щоб скоротити гальмівну дистанцію. Вона також допомагає утримувати контроль над кермом у непередбачуваних ситуаціях.

ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗВАЖАЛЬНІ СИСТЕМИ

ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗВАЖАЛЬНІ СИСТЕМИ -

ЗАКРИТИ
  • INCONTROL

    InControl являє собою набір сервісів та додатків, що поєднує вас із вашим автомобілем, а також зі зовнішнім світом. Навіть якщо ви перебуваєте далеко від авто, InControl залишається з вами аби підтвердити, що користування Land Rover є приємним, як ніколи. Дізнайтеся більше про InControl.

  • INCONTROL Apps

    InControl Apps дозволяє користуватися додатками вашого смартфона просто через сенсорний екран. InControl Apps допоможе вам спланувати поїздки, організувати робочий день, призначити зустріч, забронювати готель та дізнатися більше про навколишній світ. Дізнайтеся більше про InControl Apps.

  • INCONTROL Protect

    Зручність і впевненість. InControl Protect об'єднує в собі додаток InControl Remote, службу допомоги на дорогах Jaguar Assistance і функцію екстреного виклику SOS.

    Перевіряйте рівень пального в баку дистанційно, знаходьте свій автомобіль на переповненій парковці, фіксуйте свої поїздки і навіть перевіряйте, чи не залишилося вікно вашого Jaguar відчиненим за допомогою додатки для смартфона InControl Protect. Дізнайтеся більше про InControl Protect.

  • INCONTROL Secure

    InControl Secure застосовує трекінгову технологію, яка повідомить вас про спробу викрадення автомобіля, а також передасть правоохоронним органам дані про місцезнаходження вашого Jaguar для його повернення. Дізнайтеся більше про InControl Secure.

  • INCONTROL TOUCH

    InControl Touch – це новий стандарт мультимедійної системи на основі 8-дюймового сенсорного екрана з інтуїтивно зрозумілими сенсорним контролем. InControl Touch оперує найновішою навігаційною системою з 2D або 3D-мапами та має голосовий супровід. Система бездоганно синхронізується зі смартфоном і має мультимедійний, авто- та клімат-контроль. Дізнайтеся більше про InControl Touch.

  • INCONTROL TOUCH PRO

    InControl Touch Pro є найпередовішою  мультимедійною системою Jaguar. Чутливий сенсорний екран пропонує найширший вибір аудіо-візуальних розваг. Система містить застосунок Gracenote, має функцію керування голосом і 10 Гб вбудованої пам’яті для зберігання особистої інформації. Дізнайтеся більше про InControl Touch Pro.

  • СИСТЕМА ЦИФРОВОГО ОБ’ЄМНОГО ЗВУКУ MERIDIAN

    Land Rover став партнером Meridian™, світового виробника аудіосистем преміум-класу та лідера цифрової обробки звуку, щоб розробити передову звукову систему для Discovery Sport. Опціональна система Meridian включає 16 колонок цифрового об’ємного звуку потужністю 825 Вт та двоканальний сабвуфер, що відтворюють кришталево чисті високі частоти та багаті, глибокі баси у всій кабіні.
    Технологія цифрової обробки сигналів Meridian (DSP) аналізує цілий ряд змінних, які можуть вплинути на якість звуку, а потім обробляє їх за допомогою складних алгоритмів та відповідним чином адаптує звучання. Це дає змогу досягти рівня потужного, автентичного звучання, неможливого при відтворенні звичайною звуковою системою.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070