This version of the page http://uanime.org.ua/article/kimiga.html (66.96.147.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-18. The original page over time could change.
Бажана тобою вічність – Статті – Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

Авторизація



Реєстрація
 
Популярне

Наруто

Наруто: Ураганні хроніки

5 сантиметрів за секунду

Щоденник про майбутнє

Blame!

Ван Піс

Бліч

Дюрарара!!

Твоя квітнева брехня

xxxГолік

 

Бажана тобою вічність – огляд аніме

Японська назва аніме: Kimi ga Nozomu Eien
Англійська назва аніме: The Eternity You Wish For
Формат аніме: TV 14
Студія: Media Factory / Studio Fantasia
Жанр: драма, романтика

Є багато думок щодо цього аніме - від цілковитого захоплення до повного неприйняття. Ну що ж - у цьому серіалі немає могутніх воїнів, надсучасної техніки та й кінець світу не збирається наставати в найближчому майбутньому. Тобто вся основна дія зосереджена саме на житті простих людей, з їхніми проблемами та почуттями.

Мабуть, варто почати з недоліків: як на мене, серій могло бути й поменше - через відсутність екшну, фантастики, містики, авторам довелося певні ситуації повторювати, заставляти своїх героїв знову і знову сваритися, миритися, страждати і т. д. Інколи здавалось, що одній з головних героїнь так і не скажуть, що вона пролежала два роки в комі, а головний герой ніколи не вибере, яку з дівчат він кохає. Та все ж...

На мою думку, це все ж один з кращих „побутових” серіалів. Цікава сама ідея - розповідь про молодих людей, що щойно закінчили школу і шукають своє місце в цьому житті. Четверо шкільних друзів, доля яких склалась зовсім по-різному: хтось вчиться в університеті, інші працюють аби просто щось робити, забути про свої мрії, яких не вистачило сили втілити в життя.

Не можу не відмітити просто чудової музики - вона займає одне з найвищих місць мого особистого рейтингу музики з аніме. З її допомогою досягається необхідне психологічне напруження, яке заставляє переглядати наступну і наступну серію. Та „Kimi Ga...” - не той серіал, який можна подивитись за один раз. Необхідно робити перерви для „осмислення” серії. Тоді все, що відбувається на екрані, дійсно затягує, і ти починаєш переживати разом з героями.

Вважаю, що це аніме все ж таки варто переглянути. Отож, любителі романтики, життєвих ситуацій та драм з хорошим фіналом – в чергу за „Kimi Ga Nozomu Eien ”!

Опубліковано: 28.11.2005
Автор: Vales

    Нове
Манґа
Снігова Сліпота
повністю
 
Манґа
Люди сім’ї Кодай
том 1
 
Манґа
Доля/ніч битви – Помилка небес
част. 0
 
Манґа
Сага про Вінланд
том 14
 
Манґа
Про те, як я помру, якщо втрачу цноту
повністю
 
Манґа
Ґанц: G
част. 10-14
 
Манґа
Гуртуйсь! Клуб таємничих досліджень
част. 3
 
Манґа
Ді Ґрей-мен
част. 2-11, 221-226
 
Манґа
Кантата кішки
повністю
 
Манґа
Тату
повністю
 
 
2005-2017 © Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.