This version of the page http://www.kyivstar.ua/fmc40 (94.153.165.5) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-18. The original page over time could change.
Тарифи «Все Разом». Мобільний зв'язок та Домашній Інтернет - дві послуги за ціною однієї.
close
close
Обрати::
menu
Поповнити рахунок

Разом вигiднiше

Підключайте все разом: мобільний зв'язок, домашній інтернет, телебачення та отримайте знижку до 50%

  • Мобільний зв'язок
  • Домашній інтернет
  • Домашнє ТБ
Замовити
  • Очевидна вигодаОдразу три послуги зі знижкою до 50%
  • Послуг багато – рахунок одинПросто поповнюйте мобільний рахунок на загальну суму
  • Тиждень довіриА якщо не встигли поповнити – послуги будуть активними ще 7 днів
Оберіть тариф
Акція
Все разом
Смарт
180
140
грн/міс
6
грн/день
Домашній Інтернет
100 Мбіт/с
Мобільний зв'язок
9000 МБ мобільний інтернет
150 хв на інші мобільні та за кордон
Інтернет SIM-пара
?

Додаткова SIM-карта для інтернету ‒ з тим самим номером

Детальніше
  • Безлімітні наліпки та текстові повідомлення
  • Необмежений трафік у додатку Facebook
  • Необмежений трафік у додатку Instagram
22 сервіси з безлім трафіком
Акція
Все разом
Екстра
225
180
грн/міс
7,50
грн/день
Домашній Інтернет
100 Мбіт/с
Мобільний зв'язок
мобільний інтернет
300 хв на інші мобільні та за кордон
Інтернет SIM-пара
?

Додаткова SIM-карта для інтернету ‒ з тим самим номером

Детальніше
Послуги без оплати
?

Додаток Go TV Light відкриє доступ до бібліотеки фільмів, серіалів та ТВ-каналів,

Football Light дозволить переглядати матчі та слідкувати за новинами зі світу футболу.

Все разом +ТБ
Комфорт
250
грн/міс
8,33
грн/день
Домашній Інтернет
100 Мбіт/с
Мобільний зв'язок
9000 МБ мобільний інтернет
150 хв на інші мобільні в межах України
Інтернет SIM-пара
?

Додаткова SIM-карта для інтернету ‒ з тим самим номером

Детальніше
  • Безлімітні наліпки та текстові повідомлення
  • Необмежений трафік у додатку Facebook
  • Необмежений трафік у додатку Instagram
  • Необмежений трафік у додатку YouTube Music
22 сервіси з безлім трафіком
ДОМАШНЄ ТБ
127 телеканалів
Відеобібліотека
?

Вільний доступ до тисяч прем'єр та кращих стрічок світу. Забудьте про жахливий переклад, набридливу рекламу чи багатогодинні пошуки фільмів в інтернеті

Показати контрактні тарифи

Танкуйте з тарифом «Все разом Ігровий»

Граєте у World of Tanks? Тоді підключайте Домашній Інтернет і мобільний зв'язок разом та отримайте танковий преміумакаунт з іншими бонусами від Wargaming. А найприємніше – постійна знижка понад -50% на всі послуги!

Вперед

Більше про тарифи «Київстар Все разом»

  • Як саме я можу заощадити завдяки тарифам Київстар «Все разом» ?

    Все разом Екстра

    Наприклад, ви вирішили підключити й мобільний номер, вибравши тариф «Максимальний Безлім» (225 грн/міс) і «Домашній Інтернет» на швидкості 100 Мбіт/с (180 грн/міс) — разом 405 грн/міс. За той же обсяг послуг за тарифом «Все разом Екстра» ви заплатите всього 225 грн/міс, таким чином щомісяця економія складатиме 180 грн. У підсумку ви отримуєте дві послуги за ціною однієї. До того ж, набагато зручніше оплачувати всі послуги один раз на місяць, поповнюючи тільки мобільний номер.

    Все разом Смарт

    Наприклад, ви вирішили підключити й мобільний номер, вибравши тариф «Безлім Відео» (150 грн/міс) і «Домашній Інтернет» на швидкості 100 Мбіт/с (180 грн/міс) – разом 330 грн/міс. За той же обсяг послуг за тарифом «Все разом Смарт» ви заплатите всього 180 грн/міс, таким чином щомісяця економія складатиме 150 грн. У підсумку ви отримуєте дві послуги за ціною однієї. До того ж, набагато зручніше оплачувати всі послуги один раз на місяць, поповнюючи тільки мобільний номер.

    Все разом Комфорт

    Наприклад, ви вирішили підключити мобільний номер, вибравши тариф «Безлім Відео» (150 грн/міс), «Домашній Інтернет» на швидкості 100 Мбіт/с (180 грн/міс) і ТВ-пакет «Комфортний» (120 грн/міс) – разом 450 грн/міс. За той же обсяг послуг у тарифі «Все разом Комфорт» ви заплатите всього 250 грн/міс, отже, щомісяця економія становитиме 200 грн. До того ж, набагато зручніше оплачувати всі послуги один раз на місяць, поповнюючи тільки мобільний номер.

    Остаточна можливість підключення одного із наведених тарифів залежить від вказаної адреси та визначається після заповнення заявки на підключення.

  • Чи є акційні пропозиції або додаткові знижки при підключенні тарифів Все разом?

    З 24.04.2019 по 31.12.2019 при новому підключенні тарифів «Все разом. Смарт» та «Все разом. Екстра» отримайте знижку на три перші абонплати завдяки акції «Крок вперед».

    Протягом місяця підключення та двох наступних місяців сплачуйте лише 180 замість 225 грн/міс при підключенні до тарифу «Все разом. Екстра» або 140 замість 180 грн/міс при підключенні до тарифу «Все разом. Смарт».

    Після завершення акційного періоду абонплата за обраним тарифом буде стандартною.

    Будь ласка, зверніть увагу.

    • Підключити тариф на умовах акції можна лише один раз.
    • При зміні тарифу на «Все разом. Смарт» та «Все разом. Екстра» акційна абонентна плата зберігається та продовжує діяти до кінця акційного періоду.
    • При зміні тарифу на той, для якого акція недоступна, вона автоматично відключається.
  • Який термін дії знижки на абонплату в тарифах «Київстар Все разом»?

    Зазначену знижку можна підключити та отримувати на постійній основі, допоки Київстар здійснює підключення до відповідного тарифного плану та протягом усього строку його дії.

  • Як самостійно підключити тарифи «Київстар Все разом»?

    Якщо ви вже користуєтесь мобільним зв’язком передплаченої форми та Домашнім Інтернетом від Київстар, ви можете самостійно подати заявку через систему «Мій Київстар». 

    У будь-якому разі, рекомендуємо вам заповнити форму на цій сторінці – наші менеджери зможуть відповісти на всі додаткові запитання та допоможуть підключити тариф «Київстар Все разом».

    Для контрактних абонентів подача заявки на підключення здійснюється тільки в магазинах Київстар при зверненні абонента з повним пакетом документів для підключення.

  • Яким чином знімається абонплата в тарифах «Київстар Все разом»?

    Після зміни вашого тарифу на тариф «Київстар Все разом», перша абонплата за послуги мобільного зв’язку та обсяг самих послуг будуть нараховані пропорційно кількості днів, які залишились у місяці. Для фіксованих послуг: Домашнього Інтернету та ТБ зняття абонплати залежить від того чи сплачували ви в поточному місяці абонплату за послуги домашнього інтернету. Тип зняття абонплати буде визначено автоматично::

     

    • «зараз» – якщо в поточному місяця абонлата за послуги Домашнього Інтернету ще не знімалася. Отже, послуги будуть оплачені та стануть доступні разом з підключенням тарифу «Київстар Все разом».
    • «з 1-го числа» – цей варіант буде обраний, якщо абонплата в поточному місяці знімалась, і ви вже користуєтесь послугами. Таким чином, наступна абонплата нарахується наступного місяця.

     

    У подальшому абонплата за всі послуги зніматиметься в повному обсязі з мобільного рахунку 1-го числа кожного місяця.

  • Яке додаткове обладнання мені знадобиться?

    Якщо ви плануєте користуватись Домашнім Інтернетом на кількох пристроях (приміром, на комп’ютері, планшеті та смартфоні), вам знадобиться Wi-Fi роутер. Ви можете замовити роутер за акційною ціною і отримувати знижку 20 грн на абонплату протягом 15 місяців.

    ТВ-тюнер стане в пригоді, якщо ви дивитиметесь Домашнє ТБ з телевізора і у вас немає додатка Smart TV. Тюнер можна взяти в оренду за 30 грн/міс.

  • У мене є залишок на рахунку Домашнього Інтернету. Чи можу я використати ці кошти для оплати тарифу «Київстар Все разом» або перенести їх на мобільний номер?

    У тарифах «Київстар Все разом» абонплата за всі послуги знімається тільки з мобільного рахунку. Перенести гроші з рахунку послуги «Домашній Інтернет» на ваш мобільний номер немає технічної можливості. Однак гроші нікуди не зникають, а зберігатимуться на вашому особовому рахунку. Вони знову будуть доступні для використання, наприклад, якщо ви захочете підключити окремий тариф для Домашнього Інтернету.

  • Як поповнити та перевірити рахунок у тарифах «Київстар Все разом»?

    Абонплата зніматиметься з вашого мобільного рахунку, тому вам достатньо поповнювати його раз на місяць будь-яким зручним способом: онлайн без комісії, в терміналах поповнення тощо.

    Перевірити рахунок можна в системі «Мій Київстар» або за допомогою короткого запиту *111#.

  • Чи можу я підключити пакет «Київстар Все разом» не змініюючи свій тариф мобільного зв’язку чи Домашнього Інтернету?

    • Ні, адже «Київстар Все разом» як раз і полягає у зміні тарифів на більш нові, при чому одразу для всіх ваших послуг: мобільний зв’язок, Домашній Інтернет і ТБ. Для цього скористайтеся системою «Мій Київстар» та подайте заявку, як вказано у відеоінструкції.
    • Якщо ж ви користуєтесь тільки однією з послуг: мобільним зв’язком або Домашнім Інтернетом, вам потрібно буде відповідно підключити Домашній Інтернет або придбати стартовий пакет Київстар, а вже потім подати заявку на зміну тарифу на «Київстар Все разом».

    У будь-якому разі, рекомендуємо вам заповнити форму на цій сторінці – наші менеджери зможуть відповісти на всі додаткові запитання та допоможуть підключити тариф «Київстар Все разом».

  • Якими послугами можна скористатися, якщо абонплату за тарифом «Київстар Все разом» не знято?

    Абонентна плата за всі послуги зніматиметься 1 числа кожного місяця з вашого мобільного рахунку. Якщо ж на вашому рахунку буде недостатньо коштів, замовляйте послугу «Тиждень довіри»: протягом 7 днів ви зможете безкоштовно користуватись Домашнім Інтернетом, дивитись ТБ, а також телефонувати на номери Київстар та отримувати по 100 МБ мобільного інтернету щодня.

    Є кілька способів підключити «Тиждень довіри»:

    • Через «Мій Київстар»
    • За допомогою короткого запиту *461# (з номера, який підключено до тарифу «Київстар Все разом»)
    • За номером 460 або 0800300460

    «Тиждень довіри» відключається автоматично через 7 днів або при поповненні рахунку на суму абонплати. Замовляти «Тиждень довіри» можна якщо було знято першу абонплату за умовами тарифу і не частіше одного разу на місяць. Якщо після закінчення терміну дії послуги абонплату не буде внесено, доступ до Домашнього Інтернету і ТБ буде заблоковано, а послуги мобільного зв’язку надаватимуться за стандартними тарифами, які діють до поповнення рахунку.

  • Як змінити один тариф «Все разом» на інший?

    Ви можете подати заявку на заміну тарифного плану в системі Мій Київстар або зателефонувати за номером 460. Заміна здійснюється безкоштовно.

    Подати заявку можна в будь-який день місяця до 23:59:59, крім останнього дня місяця – тоді заявки приймаються до 20:00.

    Заміна тарифу здійснюється 1-го числа наступного місяця.

  • Дві послуги (мобільний зв’язок та інтернет за технологією FTTB) за ціною однієї – реально?

    Так, якщо у вашому населеному пункті надається послуга «Домашній Інтернет» і якщо замість тарифного плану «Максимальний Безлім» ви виберете «Все разом. Екстра». У підсумку, ви будете щомісяця отримувати той самий пакет послуг для мобільного зв’язку, як у тарифному плані «Максимальний Безлім», сплачуючи за нього лише 125 грн/міс. Окрім того, ви будете отримувати доступ до послуги «Домашній Інтернет», і абонентна плата за це становитиме 100 грн/міс. Таким чином, щомісяця з мобільного рахунку буде стягуватися 225 грн, а ви зможете користуватися і мобільним зв’язком, і послугою «Домашній Інтернет» одночасно.

Згорнути
Замовте дзвінок

Замовте дзвінок

Для підключення послуги  {{pageTitle}}

Дякуємо! Ми зателефонуємо вам найближчим часом

  • поповнити рахунок
  • відправити SMS
  • налаштувати підключення
  • центр підтримки

Абонентна служба (безкоштовно)

Додаток Мій Київстар
Підключайте тарифи «Все разом»

Наш експерт допоможе вам швидко підключити мобільний зв’язок й домашній інтернет разом та підбере один із тарифів «Все разом» саме для вас. Замовте дзвінок вже зараз.

Thank you for your choice! In the near future you will be contacted by the indicated number.
Something went wrong :(
Мобільний зв'язок
Домашній Інтернет
Бізнесу
  • Малий та середній бізнес
  • Великий бізнес
  • Партнерам
НазадМалий та середній бізнес
  • Мобільний зв'язок
  • Фіксований зв'язок
  • Продукти та послуги
  • 4G
НазадМобільний зв'язок
  • Тарифи
  • Базові послуги
  • Дзвінки за кордон
  • Роумінг
  • Підключення
  • Розваги
  • Фінансові послуги
  • Гео-сервіси
  • Програма лояльності
  • Обмін повідомленнями
  • Мобільний інтернет
  • Інше
  • Інтернет для комп'ютера
  • Як заощадити
  • Архів послуг
НазадФіксований зв'язок
  • Телефонний зв'язок
  • Інтернет
  • Архів
НазадВеликий бізнес
  • Мобільний зв’язок
  • Фіксований телефонний зв’язок
  • Інтернет та передача даних
  • Комерційний контакт-центр
  • Віртуальна мобільна АТС
  • Центр керування M2M
  • Microsoft Office 365
  • Kyivstar Business Hub
  • Програма лояльності inCust
НазадМобільний зв’язок
  • Мобільний Інтернет
  • Роумінг
  • Дзвінки за кордон
  • Оплата
  • Послуги
  • Архів послуг
НазадФіксований телефонний зв’язок
  • Фіксований телефонний зв’язок
НазадІнтернет та передача даних
  • Дата-центр
  • Послуги передачі даних
  • Фіксований інтернет
НазадКомерційний контакт-центр
  • Актуалізація баз даних
  • Анкетування і голосування
  • Віртуальний офіс
  • Гаряча лінія
  • Голосове меню
  • Конференц-зв’язок
  • Оренда робочих місць
  • Служба замовлень
  • Служба підтримки внутрішніх клієнтів
  • Служба підтримки зовнішніх клієнтів
  • Телемаркетинг (продажі по телефону)
Київстар
  • Про компанію
  • Центр новин
  • Спільнота
  • Кар'єра