This version of the page http://onu.edu.ua/uk/oholoshennia (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-15. The original page over time could change.
Оголошення

Гра в конфлікт «Стильний зоопарк»

Освоювати навички в ігровій формі - заняття не тільки для дітей, а й для дорослих. Тим більше в такій серйозній темі, як конфлікти. Тому, Центр лідерства ОНУ імені І.І. Мечникова, запрошує студентів, викладачів і всіх зацікавлених в конструктивному управлінні конфліктами на гру в конфлікт «Стильний зоопарк» 11 вересня з 17.30 до 20.30, за адресою: пров. Маяковського, 7, ауд. 26.

Детальніше...

Для працівників пункту тестування ОНУ імені І.І. Мечникова!

02 та 04 липня 2019 року відбудеться ЗНО для вступників до магістратури. Явка у ці дня працівників пункту тестування о 8.30. При собі мати: паспорт та його копію (1-3 сторінки та сторінки з місцем реєстрації), копію ідентифікаційного номера. На будь який випадок розміщуємо відповідні технологічні карти, типові промови тощо.

Детальніше...

Сертифікаційна програма «Основи медіації та діалогу»

Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова, Центр лідерства відкриває набір на сертифікаційну міждисциплінарну програму з підвищення кваліфікації «Основи медіації та діалогу».

Детальніше...

Анкетування на тему «Впровадження автономності українських закладів вищої освіти в контексті європейського досвіду університетської автономії»

Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» проводиться анкетування серед науково-педагогічних працівників, студентів закладів вищої освіти на тему «Впровадження автономності українських закладів вищої освіти в контексті європейського досвіду університетської автономії» повідомляємо, що анкети можна заповнити за посиланням:

  • науково-педагогічні працівники – https://bit.ly/2Gtknki
  • студенти- https://bit.ly/2VcjqGw

Дослідження проводитиметься у травні – червні 2019 року на умовах повної анонімності. Просимо прийняти участь в дослідженні.

Детальніше...

ТИЖДЕНЬ «ОХОРОНИ ПРАЦІ» - 2019

Напередодні «Міжнародного дня охорони праці (28.04)» відділ охорони праці спільно із комісією профкому з охорони праці і техніки безпеки пропонують провести «ТИЖДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ – 2019»

Захід провести у два етапи:

Детальніше...

Увага! Новий телефонний номер Центру ІТ 731-78-95

У Центрі інформаційних технологій запрацював інший телефонний номер 731-78-95.

Детальніше...

17 березня День відкритих дверей в ОНУ імені І.І.Мечникова

Детальніше...

Курси підготовки до ЗНО- 2019!

ОНУ імені Мечникова запрошує на курси підготовки до ЗНО у 2019 році! 

Навчання по суботах та неділях забезпечується викладачами університету. 

Термін навчання — по 31 травня.

Випускникам курсів, які вступають на природничі спеціальності (згідно переліку Приймальної комісії), за наслідками підсумкової атестації надаються додаткові бали!

Детальніше...

Прийом до аспірантури для здобуття ступеня доктора філософії

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова оголошує прийом до аспірантури для здобуття ступеня доктора філософії (PhD) зі спеціальностей:

Детальніше...

Розвиток Компетенції Управління Конфліктами В Об’єднаних Територіальних Громадах Одеської області

­­Прес-реліз: "Про конфлікти під час реформ" Експерти та представники об’єднаних територіальних громад зберуться в універсітеті щоб обговорити як знизити конфліктний потенціал в час здійснення реформ та що потрібно робити, яка потрібна кваліфікація, щоб ефективно керувати конфліктом в громаді.

Детальніше...

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «Кар’єра» в ОНУ імені І.І. Мечникова 26 ЖОВТНЯ 2018 РОКУ

Round Table of the Alumni-Network Ukraine-Germany “Career”, October 26th 2018
В Одеському Національному Університеті імені І.І. Мечникова відбулось засідання Круглого Столу «Кар’єра» в рамках співробітництва з Університетом імені Юліуса Максиміліана (м. Вюрцбург, Федеративна Республіка Німеччина) для випускників українсько-німецьких академічних програм обмінів 26 жовтня 2018 року, а також для студентів, аспірантів, викладачів та співробітників університету.

Детальніше...

День кар’єри 1 листопада 2018 року

01 листопада 2018 року Центром сприяння працевлаштуванню випускників та студентів ОНУ імені І.І.Мечникова в рамках міського форуму буде проведено День кар’єри, під час якого відбудуться такі заходи:

Детальніше...

23 жовтня відбудеться зустріч В. Жемчугова зі студентами ОНУ імені І.І. Мечникова

23 жовтня 2018 року в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова відбудеться зустріч з радником Міністра інформаційної політики, Героєм України Володимиром Жемчуговим. Початок – о 13:00, в Великій хімічній аудиторії, корпус Хімічного факультету (вул. Пастера, 27)

Детальніше...

Опитування на тему: «Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища»

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» проводить серед науково-педагогічних працівників, представників адміністрації закладів освіти опитування на тему: «Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища». Дослідження проводиться у травні-червні 2018 року на умовах повної анонімності. Просимо прийняти участь в опитуванні. Посилання 

Детальніше...

Відзначення 160-ї річниці від дня народження професора Миколи Миколайовича Ланге

В межах програми заходів, присвячених відзначенню 160-ї річниці від Дня народження одного із фундаторів експериментальної психології, засновника першої на території України і Росії лабораторії експериментальної психології, одного із ідеологів вітчизняної наукової педагогіки професора Миколи Миколайовича Ланге, відбулося три головні події: перше зібрання трудового колективу нового  факультету психології та соціальної роботи 23 березня 2018 рокую відкрила ювілейна доповідь кандидата психологічних наук, доцента кафедри загальної психології та психології розвитку особистості Л.Н. Акімової «Видатні психології університету: наукові пошуки професора М.М. Ланге» 23 березня 2018 року, напередодні колективом Наукової бібліотеки ОНУ за ініціативою її директора М.О.Подрезової була відкрита віртуальна виставка робіт М.М.Ланге, 29 березня 2018 року в приміщенні Музейної експозиції  університету відбулося заняття для студентів 1 курсу факультету психології і соціальної роботи.

У захоплюючій розповіді директора музею к.і.н. В.О. Кузнєцова були проілюстровані історичні умови діяльності М.М. Ланге в Новоросійському університеті, з яким були пов’язані майже 33 роки його життя. Студенти з цікавістю розглядали експонати, що характеризують життя і діяльність видатних професорів, які були попередниками і сучасниками М.М. Ланге, а також видання творів  самого професора різних років.

Доцент кафедри педагогіки Н.В. Кузнєцова наголосила на недопустимості маніпулювання фактами і датами, пов’язаними з історією закладів вищої освіти у м. Одесі. Зокрема, пояснила студентам, що проф. М.М. Ланге, який помер у 1921 р., не відноситься до видатних постатей педагогічного університету, створеного, як відомо, у 1933 р. Вона розкрила роль М.М. Ланге у становленні наукової дисципліни педагогіки, у започаткуванні педагогічної освіти в ІНУ та створенні першого закладу вищої освіти для жінок на Півдні України та Росії.

Завідувач кафедри соціальної психології професор В.І. Подшивалкіна познайомила студентів з виданням «Научное наследие Н.Н. Ланге в университетской библиотеке».

Першокурсники-психологи разом зі своїм куратором доц. Л.М. Бариновою відчули шелест сторінок історії рідного університету і міста, почуття гордості від причетності до видатних постатей найвищого наукового і морального рівня, яким і був М.М. Ланге.

Попереду  передбачено екскурсії по місцях м. Одеси, де М.М. Ланге жив і працював, відкриття 5 квітня  2018 року на черговому засіданні секції психології в Одеському будинку вчених V Міжнародної науково-практичної  інтернет-конференції "Пізнавальний та перетворювальний потенціал історичної психології як науки" яка присвячена 160-річчю  з дня народження професора М.М. Ланге та проведення 23-28 червня 2018 на базі відпочинку «Чорноморка» Третьої науково-практичної  літньої школи з міжнародною участю "Національні наукові психологічні школи: історія та сучасність», що також присвячена творчості професора М.М.Ланге.

Детальніше...

Одеський національний університет імені І.І.Мечникова оголошує конкурс з 8 грудня 2017р. по 8 січня 2018р. на заміщення посад

Одеський національний університет імені І.І.Мечникова оголошує конкурс з 8 грудня 2017р. по 8 січня 2018р. на заміщення посад:

Детальніше...

Одеський національний університет імені І.І.Мечникова оголошує конкурс з 8 грудня 2017р. по 8 січня 2018р. на заміщення посад

Одеський національний університет імені І.І.Мечникова оголошує конкурс з 8 грудня 2017р. по 8 січня 2018р. на заміщення посад:

Детальніше...

Майстер-клас на тему: "Написання резюме та проходження співбесіди"

В рамках проекту "Міждисциплінарна студентська клініка" Центр лідерства ОНУ ім. І.І. Мечникова проводить майстер-клас на тему: "Написання резюме та проходження співбесіди".

Детальніше...

Відкриття Центру французької мови

24 жовтня 2017 року факультет романо-германської філології відвідали пан Фабріс ПЕТО, Аташе Посольства Франції в Україні з питань співробітництва в галузі французької мови, пані Роксана ТУРКАНУ-ТОЛОМЕ, керівник Кишинівського відділення Університетського Агентства Франкофонії, пані Клаудія ВІШАН, відповідальна за проекти Кишинівського відділення УАФ, та пані Діана БАНГУРА, директор «Альянс Франсез» м. Одеси, які взяли участь у відкритті Центру французької мови, обладнаного технічними засобами, отриманими у дарунок від Кишинівського відділення УАФ. 

Детальніше...

Захист кандидатської дисертації Удовік В. В.

1 листопада 2017 року о 13.00 на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 41.051.08 в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова (вул. Єлісаветинська, 12, ауд. № 9) відбудеться захист кандидатської дисертації Удовік Віолетти Володимирівни «Японсько-українські відносини (1991–2016 рр.)» спеціальність 07.00.02 – всесвітня історія

Детальніше...

Захист кандидатської дисертації Усатенка Ігоря Андрійовича

7 червня 2017 року о 13.00 на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 41.051.08 в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова (вул. Єлісаветинська, 12, ауд. № 9) відбудеться захист кандидатської дисертації

Детальніше...

Повідомлення про захист кандидатських дисертацій Левченко Галини Сергіївни та Ложешник Аліси Сергіївни

26 квітня 2017 року о 13.00 на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 41.051.08 в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова (вул. Єлісаветинська, 12, ауд. № 9) відбудеться захист кандидатських дисертацій:
Детальніше...

Інфодень «Дії Марії Склодовської - Кюрі для розвитку навичок, навчання та кар’єри»

Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, НКП Горизонт 2020 запрошують на Інфодень «Дії Марії Склодовської - Кюрі для розвитку навичок, навчання та кар’єри» 21 квітня 2017 р. в Одесі

Детальніше...

Захист кандидатських дисертацій на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 41.051.08

5 квітня 2017 року о 13.00 на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 41.051.08 в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова (вул. Єлісаветинська, 12, ауд. № 9) відбудеться захист кандидатських дисертацій:

Детальніше...

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Економічна теорія»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 09. 12. 2016 р. № 1495 на базі кафедри економічної теорії та історії економічної думки Одеського національного університету імені І. І. Мечникова з 05 по 07 квітня 2017 р. буде проведено II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Економічна теорія».

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • Кінець
Сторінка 1 із 3

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top