This version of the page http://kpi.ua/health (77.47.133.222) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-11. The original page over time could change.
Медичне обслуговування студентів та аспірантів | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинокОплата

Ви є тут

Медичне обслуговування студентів та аспірантів



Медичне обслуговування студентів та аспірантів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» здійснює власна поліклініка, розташована на території компактного проживання й навчання студентів.

Поліклініка КПІ включає такі обслуговуючі підрозділи: клінічну лабораторію, рентген-кабінет, кабінет електрофізпроцедур (АКГ та ФГДС), кабінет для обстеження роботи серця та шлунку. В поліклініці відповідно до графіка працюють профільні фахівці: стоматологи, гінекологи, терапевти, ЛОР, хірург, дерматолог, психотерапевт. Поліклініка є лікувально-профілактичним закладом з кількістю контингенту, що обслуговується, до 25 тис., тому щорічно в осінньо-весняний період тут проводяться комплексні медогляди студентів І та ІІІ курсів, диспансеризація.

  • адреса: вул. академіка Янгеля, 16/2
  • телефон реєстратури: 204-85-62, 204-95-93

Студенти можуть придбати медичну страховку цілком добровільно, звертатись до інших державних, комунальних та приватних медичних закладів міста для одержання медичної допомоги.

Студенти з особливими потребами можуть звертатися до профспілкового комітету студентів, студентської ради та ради студмістечка.

Студенти Університету можуть також отримати медичну допомогу в Міській студентській поліклініці, яка розміщується на території нашого університетського містечка. Київська міська студентська поліклініка (КМСП), створена в 1945 році для надання медичної допомоги студентам вищих навчальних закладів І - IV рівнів акредитації. Вона є самостійним лікувально-профілактичним закладом. Міська студентська поліклініка надає медичну допомогу студентам, закріплених за поліклінікою, які навчаються в 53 вищих навчальних закладах м. Києва.

  • Адреса: м. Київ, вул. Політехнічна, 25/29.
  • Телефон реєстратури: 236-32-04

Для оздоровлення студентів Університет має 4 студентські літні спортивно-оздоровчі табори. У період зимових канікул студенти відпочивають у лікувально-оздоровчих закладах у Карпатах.

Студентське життя
Медицина
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів