Gérer les cookies*

НОВИЙ PEUGEOT 508

PEUGEOT Новий 508 5 ДВЕРЕЙ

від 703 000 грн

СКОНФІГУРУВАТИ

Відкрий для себе новий PEUGEOT 508 – фастбек зі сміливим виглядом, що об'єднав безкомпромісний дизайн та провідні технології. Замовляйте тест-драйв та конфігуруйте онлайн.

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ ФАСТБЕК

Низький динамічний силует, агресивна передня частина та сталевий мускулистий стиль нового фастбеку PEUGEOT 508 знаменує нову еру спорту й елегантності. Його вирізьблені лінії, довершена решітка й нові ходові вогні підкреслюють сміливий та інноваційний дух автомобіля. 

ДИЗАЙН

НАЙКРАЩЕ АБО НІЧОГО

Задовольніть пристрасть до досконалості. Розроблений експертами дизайн забезпечує безкомпромісну естетику та якість: збалансовані пропорції, вікна дверей без рамок, кольори та оздоблення було розроблено з великою точністю, що додає кожній деталі елегантності й досконалості.

ДИЗАЙН

ЗАЙМІТЬ СВОЄ МІСЦЕ В НЕЗРІВНЯННОМУ PEUGEOT i-COCKPIT®

Візьміть PEUGEOT i-Cockpit® під контроль.
Насолоджуйтеся зручним положенням водія завдяки компактному керму, налаштуванням цифрової панелі над кермом та ємнісним 10-дюймовим HDi сенсорним екраном. Незрівнянні враження від кермування підкреслять комфортні крісла, функція багатозонного масажуi  та Hi-Fi стереосистемаFOCAL®i, що дарує радість кришталево чистого звуку. 

ВРАЖЕННЯ ВІД КЕРМУВАННЯ
ТЕХНОЛОГІЇ

ВИМАГАЙТЕ ЕФЕКТИВНОСТІ

Досить йти на компроміси та будувати квадратне коло! Завдяки високоефективним двигунам : бензиновому PureTech 150 з АКПП 6 та двом дизельним BlueHDi 130 та HDi 180 які агрегуются з новою 8 ступінчатою АКПП нового покоління PEUGEOT 508 комбінує потужність та помірну кількість CO2   у відпрацьованих газах.

ТЕХНОЛОГІЇ
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПОМІЧАТИ НЕПОМІТНЕ

Інфрачервона камераi в передній частині автомобіля дозволяє вам користуватися перевагами технології Нічного баченняiщо дозволяє краще роздивитися перехожих та тварин на дорозі вночі. Обладнаний провідними технологіями для забезпечення безпеки  та допомоги водіюi, новий фастбек PEUGEOT 508 дарує можливість доторкнутись до майбутнього вже сьогодні.

ТЕХНОЛОГІЇ

ПРОКЛАДАЙТЕ ВЛАСНУ ДОРОГУ

Надихайтесь.
Точність, захоплива робота керма та здатність чудово тримати дорогу, дозволяє новому фастбекуPEUGEOT 508 посилювати враження від кермування й свободи руху.i

ВРАЖЕННЯ ВІД КЕРМУВАННЯ
ТЕХНОЛОГІЇ

КОМПЛЕКТАЦІЇ ALLURE ТА GT LINE

ДЛЯ КОРПОРАТИВНИХ КЛІЄНТІВ

 Якщо ви користуєтесь службовим автомобілем, або відповідаєте за парк автомобілів компанії, Новий Peugeot 508 пропонує спеціальні сервіси та пропозиції для бізнес клієнтів.

ФОТО ГАЛАЕРЕЯ

ВАС МОЖУТЬ ТАКОЖ ЗАЦІКАВИТИ

ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ