This version of the page http://uaa.org.ua/?PAGEN_1=287 (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-05. The original page over time could change.
Асоціація адвокатів України

календар заходiв

зареєструватися

ПРО ААУ

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України"

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України" є всеукраїнською громадською неприбутковою організацією, яка створена на засадах професійної належності та об'єднує адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

Основною метою Асоціації є об'єднання українських адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

докладніше про AAУ

календар заходів

Конкурс «Адвокат року 2019»

  • Дата проведення:

    4 жовтня 2019 року

  • Час проведення:

    17:00 - 20:00

  • Місце проведення:

    Hyatt Regency Kyiv, вулиця Алли Тарасової 5

  • Формат

    Запрошуємо до голосування за кандидатів у 23 номінаціях Конкурсу «Адвокат року». Кожен може віддати лише один голос в одній номінації. Голосування триває до 15 вересня 2019 року. Урочиста церемонія оголошення переможців та нагородження відбудеться 04 жовтня 2019 року.

  • Для довідки звертайтесь:

    за тел.: 067 343-34-07

    email: forum@uaa.org.ua

Детальнiше

Генеральні партнери

Новини ААУ

Інформаційним партнером Форуму «Адвокатура. Формула успіху» виступить приватна технологічна компанія «Дом Юриста».

Дом юриста - це технологічна компанія з України, яка спеціалізується на розробці юридичних онлайн-сервісів для малого бізнесу та сімей, а також на спеціалізованих продуктах для адвокатів та суддів.

читати далі

Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів і аудиторів виступить партнером А2В: Адвокатура для Бізнесу

Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів і аудиторів — це всеукраїнська, недержавна неприбуткова організація, яка згуртувала навколо себе понад 2500 фахівців бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту.

читати далі

Партнером Форуму «Адвокатура. Формула успіху» виступить компанія "ЛІГА:ЗАКОН"

Компанія "ЛІГА:ЗАКОН" — провідний розробник інформаційно-аналітичних продуктів і сервісів, побудованих на основі сучасних IT-технологій і забезпечують спрощення ведення бізнесу в Україні.

читати далі
всі новини ААУ новини партнерiв ААУ

заходи ААУ

Круглий стіл «Валютна лібералізація в дії ...»

Комітет ААУ з валютного регулювання та інвестування запрошує Вас 11 вересня 2019 року о 10:00 за адресою: м. Київ, вул. Болсуновська 13-15, IQ Бізнес-центр на засідання круглого столу на тему: « Валютна...

читати далі

Засідання круглого столу на тему: «Переваги аліментного договору»

Комітет ААУ з сімейного права запрошує Вас 13 вересня  2019 року о 16:30 за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 27-А (Національна спілка журналістів України) на засідання круглого столу на тему: «Переваги...

читати далі

Форум ААУ «А2В: АДВОКАТУРА ДЛЯ БІЗНЕСУ»

Асоціація адвокатів України продовжує налагодження зв’язків між бізнес-спільнотою і юридичним ринком та презентує новий унікальний захід – «А2В Forum: Адвокатура для Бізнесу».

читати далі
всі заходи ААУ

Партнери комiтетiв

Iнформацiйнi та медiа партнери