This version of the page http://eset.ua/ua/news/results (148.251.184.110) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-09-01. The original page over time could change.
Новини за 2019 рік у спеціалістів антивірусної компанії ESET.

  • ESET вдруге поспіль визнана «Претендентом» у рейтингу «Gartner Magic Quadrant»

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — названа «Претендентом» («Challenger») у рейтингу розробників платформ для захисту робочих станцій «Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms»*.

  • Спеціалісти ESET виявили програму-шпигуна для Android

    Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — попереджає про поширення шкідливого додатку зі шпигунським функціоналом в офіційному магазині Google Play.

  • Компанія ESET стала партнером футбольної команди Боруссія Дортмунд

    Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — стала новим партнером футбольного клубу Боруссія Дортмунд (BVB).

  • Фінансові відділи підприємств під прицілом нового трояна та бекдора

    Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — повідомляє про виявлення двох шкідливих інструментів, які використовуються для атак на фінансові відділи підприємств.

  • Кіберзлочинці атакують користувачів за допомогою спам-повідомлень

    Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — попереджає про виявлення нової спам-кампанії. Для розсилання спаму використовується шкідливий компонент, який продукти ESET виявляють як Varenyky, має декілька функцій.

  • Нова активність групи Machete: кіберзлочинці викрадають конфіденційні файли

    Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — повідомляє про виявлення нової активності групи зловмисників Machete.

  • ТОП-10 шкідливих програм в Україні: липень, 2019

    Компанія ESET представляє рейтинг найбільш поширеного шкідливого програмного забезпечення, яке було виявлено на території України в липні 2019 року.

  • Спеціалісти ESET виявили нові банківські трояни

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — виявила понад десять нових сімейств банківських троянів. Загрози володіють функціоналом бекдора та використовують методи соціальної інженерії.

  • Спеціалісти ESET попереджають про нову схему Інтернет-шахрайства в WhatsApp

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — попереджає про виявлення нового виду Інтернет-шахрайства в додатку WhatsApp. Зловмисники надсилають користувачам повідомлення про отримання подарункових 1000 ГБ Інтернету у зв’язку з річницею програми.

  • Нова програма-вимагач атакує користувачів Android

    Компанія ESET — лідер в області інформаційної безпеки — повідомляє про виявлення нового сімейства програм-вимагачів для Android.