This version of the page http://www.0372.ua/helper/600 (104.28.4.205) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-08-21. The original page over time could change.
Поради чернівецькій панянці від команди професіоналів SPA салону "Імператриця" - Помічник в Чернівцях на 0372.ua

Поради чернівецькій панянці від команди професіоналів SPA салону "Імператриця"

Чернівчанки - дівчата красиві та доглянуті. В них, окрім природної краси, є неперевершений смак який робить їх привабливими панянками. До цього всього - красуні нашого міста ще й неповторні особистості з вродженою харизмою, яка не раз допомагала їм розтоплювати чоловічі серця. Але все ж таки, вони дівчата, такі ж тендітні та ніжні. Тому як і в будь-якої дівчини, в них з часом з'являються проблеми, які потрібно вирішувати. Адже жінки прикладають багато зусиль для того, щоб виглядати чарівною на всі 100, тому вони звертаються за допомогою до спеціалістів SPA салону "Імператриця".

SPA салон “Імператриця” - це місце де ви можете відпочити від усіх своїх проблем доки команда професіоналів робить свою роботу. Цей спа салон пропонує широкий вибір послуг для вашого задоволення, такі як:

  • Косметологія

  • Апаратної косметологія

  • Бальнеологія  (водні процедури)

  • Спа-процедури

  • Масаж

  • Хамам

  • Солярій

  • Б’юті зона

Як ефективно боротися з ворогом №1 - целюлітом?

Масаж це те, що потрібно людині не залежно від її віку або цілей. Ця процедура є корисною в профілактиці целюліту, чи може просто  допомогти позбутися підшкірного жиру. Багато хто чув про таку процедуру як вакуумний масаж, але чи кожен знає чим ця процедура допомагає? Цей вид масажу використовується для лікування локального целюліту в області сідниць та зоні “галіфе”. А чи думали ви, що ваші улюблені солодощі можуть стати помічниками в боротьбі з целюлітом? Так, шоколадні обгортання ефективні в розщепленні жирів, адже какао боби на 40% складаються з кофеїну. Тому не дивуйтесь коли в престижному салоні вам порадять обгортання шоколадом, сміливо погоджуйтесь на цю приємну та корисну процедуру.

Що в світі вважається модним сьогодні?

Світ наповнений різними людьми, в яких різні думки, але рік за роком є незмінним те, що мода дає вектор напряму в якому більшість людей рухаються протягом року. Щорічно існують різні б'юті послуги які змінюють одна одну: зачіски, манікюр, макіяж, їхній стиль, кольори й відтінки які задають тон певному року. Говорячи про модні тенденції, то зараз в моді легкі зачіски та природні образи. Також манікюр та макіяж в стилі нюд, який непомітно підкреслює ваші особисті риси обличчя. Це дуже кропітка праця яка потребує обережності та точності рухів, тому повинні виконувати спеціалісти. З кольорів можна виділити пастельні кольори та їх світлі відтінки. Такий манікюр завжди був трендовий, а в 2019 поповниться новою палітрою кольорів.

Літо не за горами, а ви не знаєте з чого почати підготовку?

Для початку, потрібно задуматись про зовнійшній вигляд. Першим пунктом в списку дівчат завжди є купальник, але як би тяжко не було його вибрати - це всього лише половина біди, значення також має ваш зовнішній вигляд в купальнику. Рівномірна засмага, гладенька та чиста шкіра, неперевершений тон шкіри - всі ці речі доповнюють одна одну та надають вашому літньому образу ще більшої привабливості. В SPA салоні "Імператриця" є солярій преміум-класу який задовольнить потреби будь-якої дівчини, а також допоможе вам в створенні ідеального стилю - MegaSun PureEnergy T200. Це вертикальний солярій, що забезпечить максимально ефективну засмагу вашого тіла. Такі новітні розробки як: контроль рівня засмаги, дзеркальні підлога та стеля, система охолодження тіла та система обдування роблять цей солярій унікальним та слугують гарантом якісного результату для вашого тіла.

Молодість без болю, чи це можливо?

Для багатьох людей питання молодості та пружності шкіри є дуже важливим та болючим, адже в кожного свої особисті проблеми і в багатьох є страх перед омолоджуючими процедурами. Багато людей бояться таких собі "уколів краси", адже в них багато протипоказань, а також існує багато негативних наслідків які вони можуть принести. Тому багато людей зневірюються, так і не знаходячи шляхів вирішення цієї проблеми, а чи варто це робити? Ні в якому разі. На даний момент існує велика кількість процедур для омолодження без хірургічного втручання чи інєкцій, які можуть гарантувати вам омолодження та розгладження зморшок - Карбоксітерапія. Ця процедура стимулює верхній шар шкіри, в звязку з чим активізується постачання кисню та вироблення колагену. Все звучить доволі складно, але сама процедура безболісна, не має протипоказань, а також доступна зважаючи на її низьку ціну. Сам процес передбачає очистку шкіри та її тонізацію, а також пілінг з допомогою різних кислот та вітамінів, вже після чого вам наносать fresh-маску з свіжих водоростей, хітозани та спеціального гелю. Вологе середовище сприяє проникненню молекул вуглекислого газу в шкіру, що викликає відповідну реакцію в організмі. Тому любі дівчата, не потрібно розчаровуватися та відмовлятися від омріяного омолодження через страх. Адже є багато якісних альтернатив які працюють не гірше, а деколи навіть краще ніж інєкції чи небезпечне хірургічне втручання.

Як розслабитися після робочого тижня?

Протягом робочого процесу нас завжди оточує стрес та навантаження, тому на вихідних, а деколи навіть і в кінці робочого дня, нам хочеться розслабитися та отримати задоволення. Часто люди просто лежать вдома та дивляться фільми, хоча є й інші, більш приємні, способи відпочити. Наприклад, можна піти в хамам та провести час в своє задоволення й оздоровитися. Ви можете замовити собі пілінг різними скрабами чи просто попаритися та розслабити свої м'язи. Або ви можете скористатися спа, що також допоможе вам провести свій час з користю. Відпочинок такого типу не лише допоможе вам перепочити, а й дасть чудовий косметичний ефект.

Команда спеціалістів, яка володіє неймовірними секретами краси!

Працівники цього салону - люди доброзичливі та працелюбні. Ці люди кваліфіковані спеціалісти з великим стажем роботи та задоволеними постійними клієнтами.  Вони завжди раді проконсультувати вас з приводу обраних процедур чи дати поради щодо ваших думок або опасінь. На ресепшені вас зустрінуть з посмішкою та розкажуть про все, що буде вас цікавити. Ви можете не боятися просто зайти в салон та запитати про щось, навіть якщо ви не збираєтесь зараз на якісь процедури, а просто, з цікавості.

Тому, любі чернівчанки, щоб зробити ваше складне життя легшим, а ваш неперевершений образ ще більш вражаючим вам не потрібно прикладати неймовірних зусиль. Краса потребує жертв, але не завжди ці жертви повинні бути болючі, цією жертвою може бути просто ваш час проведений в салоні. Ви можете дізнатися більше по ці та інші послуги на офіційному сайті салону http://imperatriza.com/. Spa салон "Імператриця" - нехай ваша краса розцвіте.

Instagram: https://www.instagram.com/spa_salon_imperatrica/;

Фейсбук: https://www.facebook.com/spasalonimperatrica/;

Номер телефону: +38 (066) 999-88-00;

Адреса: м. Чернівці, вул. Головна 275 Б;

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Я рекомендую
Ніхто ще не рекомендував

Коментарі

Коментарі призначені для обговорення, вияснення цікавих питань. Адміністрація сайту попереджає, що коментарі з використанням ненормативної лексики, пропагандою насилля та образою честі та гідності будуть видалятися.

Авторизуватись або Написати коментар анонімно
Скасувати
Оголошення
Кармелюка Квартира Шевченківський, Продам роскошну...
19.08.19
Руська Квартира Першотравневий, 2-кім квартира Роз...
20.08.19
вул. Головна Квартира Першотравневий, Однокімнатна...
16.08.19
Проспект Незалежності Квартира Шевченківський, Про...
19.08.19
Розмістити оголошення у цьому блоці Додати
Підприємства Чернівців
Dima_plutka
Меднеан, медичний центр в Чернівцях
(0372) 567-100, +380(96)923-25-33
Юніверсум плюс, агенція нерухомості в м. Чернівцях
+380(98)812-81-88
Додати підприємство
Відповідальний за розділ
Світлана Халус
[email protected]
Телефон: 0955012225
E-mail: [email protected]