This version of the page http://www.toyota.ua/new-cars/c-hr/index.json (192.230.78.2) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-08-12. The original page over time could change.
Toyota | C-HR - Кроссовер, що рухається міським життям
Офіційні дилери
Замовити тест-драйв
Завантажити брошури
Моя Toyota

Toyota C-HR

В ІДЕАЛЬНОМУ ПОТОЦІ.

Рекомендована ціна

Від 596 700,00₴

Розміщена на цьому сайті інформація щодо характеристик продукції, (орієнтовних) цін, інших умов її продажу, а також умов надання будь-яких послуг не є пропозицією укласти договір (офертою). Така інформація може не бути остаточною і підлягає уточненню у відповідного дилерського центру Toyota.
Вказані рекомендовані ціни на відповідні автомобілі у базових комплектаціях, без врахування вартості додаткових опцій та/або послуг та спеціальних акцій і пропозицій, які можуть діяти на момент придбання автомобіля. Ціни на інші комплектації вказані у відповідних розділах. Ціни є актуальними для наявних на складах Товариства автомобілів, щодо яких здійснене митне оформлення. Інформація може не бути остаточною і підлягає уточненню у відповідного дилерського центру Toyota.
Закрити
Інформація щодо цін
Білий перламутр (070)
Запишіться на тест-драйв Офіційні дилери Завантажте брошуру

Завантажте брошури

Брошура
Брошура
Аксесуари
Брошура

Інструменти покупця

  • Сервісні кампанії
  • Офіційні дилери
  • Замовити тест-драйв
  • Завантажити брошури
  • Зв’язатись з нами

Toyota Safety Sense

Дізнайтесь більше >

Регламент електронного доступу до інформації

На сайті Toyota.ua застосовано технологію HTTP-Cookie, що уможливлює більш якісне подання контенту для відвідувачів. Якщо ви згодні з цим, просто продовжуйте користуватися сайтом, як ви звикли. В іншому випадку дізнайтеся про те, як змінити налаштування файлів cookie.