This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2014 (89.184.68.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-28. The original page over time could change.

НОВИНИ

26.07.2019
25.07.2019
22.07.2019
19.07.2019
18.07.2019
17.07.2019
16.07.2019
Всі новини »

ТЕГИ

АМКУ Автомагістраль-Південь Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Газ Дрогобич Дубневич Дубневич Богдан Дубневич Ярослав Земля Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА Львів Львіввугілля Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Онур Онур Конструкціон Інтернешнл Продукти СБУ Стрий Трускавець Штраф автомобіль борг вирок вугілля декларація депутат закупівлі змова капітальний ремонт оренда прибирання ремонт ремонт автодоріг ремонт доріг суд хабар школа

ДОКУМЕНТИ

Архів на 2014

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай у Новому році буде менше корупції і більше добрих справ! Нехай чиновники створюють рівні, чесні умови для учасників торгів, не беруть відкат. А підприємці не ходять на тендери з фірмами своїх друзів і родичів, не “гнуть” ціни вдесятеро вищі за ринкові. Нехай переможці добросовісно виконують замовлення, яке ми всі оплачуємо зі своїх кишень – бюджету. […] »»»

Дружина депутата-податківця отримає в користування 0,9 га лісу в Брюховичах

Брюховицька селищна рада вчора, 29 грудня, погодила надання згоди на укладення договору довгострокового користування лісовою ділянкою площею 0,9 га Мирославі Лев. Як повідомляє ZAXID.NET, ділянка розташована у кварталі №41 виділ 1 Брюховицького лісництва (ліси рекреаційно-оздоровчого призначення). Термін користування лісом  – 49 років. Мирослава Лев проживає в смт. Куликів Жовківського району. Її чоловік Роман Лев є депутатом Жовківської […] »»»

Друк квитків, квитанцій і посвідчень для “Львівської залізниці” коштуватиме майже 4 мільйони

ДТГО “Львівська залізниця” за результатами відкритих торгів замовила бланкової продукції у ПАТ “Артсервіс” на 3,75 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Замовили проїзні документи, абонементні квитки, квитанції на постіль, посвідчення залізничників, книги розрахункових операцій та інше. Всього загалом – 7 млн 887 тис. штук. Ціна за одиницю не повідомляється. Єдиним конкурентом “Артсервісу” […] »»»

Друг Димінського збудує оздоровчий центр у Брюховичах

Брюховицька селищна рада вчора, 29 грудня, надала ТОВ “Брюховецький Гай” дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Лікарська, 25 в смт. Брюховичі. Площа ділянки – 4,4 га. Землю нададуть в оренду “Брюховецький Гай” для реконструкції будівель, що належать товариству на праві власності. Ділянку не можна буде передавати в суборенду. Згідно з клопотанням товариства […] »»»

Дві «рідні» фірми знову прийшли змагатися за третину мільйона на газ

Філія «УМГ «Львівтрансгаз» акцептувала пропозицію у ТОВ «Кріон-ЛХЗ» у сумі  344,3 тис. грн у відкритих торгах на закупівлю різних газів. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Замовити мають кисень, азот газоподібний, гелій газоподібний, повітряну суміш, ацетилен, водень, аргон, вуглекислоту, азот зріджений. Згідно з протоколом розкриття, найдешевша пропозиція надійшла від ПАТ «Лінде Газ Україна» (297,8 […] »»»

У Малехові зробили чергову спробу побудувати насосну станції і знову обрали маловідому фірму

Мелехівська сільська акцептувала пропозицію ТОВ «Євромережі» на будівництво каналізаційної насосної станції за 1,5 млн грн. Повідомляється у Віснику державних закупівель. Це вже друга спроба сільради здійснити будівництво. Перший тендер на закупівлю цих робіт вона провела ще у 2012 році. Як повідомляли «Н.Г. Львів», тоді переможцем торгів стала невідома компанія «Євромережі», інформація про досвід робіт якої […] »»»

Мільйонер Ложкін отримав гектар землі в оренду на 5 років

ТОВ «Гефест-Львів» отримає в оренду земельну ділянку площею 0,994 га в оренду для обслуговування автомобільної газонаповнювальної компресорної станції з магазином на території Радехівської міської ради. Згідно з розпорядженням т.в.о. голови ЛОДА Юрія Турянського, ділянку нададуть за межами населеного пункту в оренду на 5 років. Власником ТОВ «Гефест-Львів» є Юрій Ложкін, відомий як співвласник молочної компанії […] »»»

Приватна компанія отримає ще понад півмільйона за обігрів двох шкіл

Відділ освіти Кам’янка-Бузької районної державної адміністрації замовив послуги з постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря у вигляді теплової енергії для двох шкіл за понад 567 тис. грн у ТОВ “Галпек-Кам’янка”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Теплопостачання замовили за неконкурентною переговорною процедурою, оскільки виконком Кам‘янка-Бузької міськради 30 жовтня цього року вирішив надати “Галпек-Кам’янка” […] »»»

Львівська бібліотека придбала книжки у керівника комунального підприємства на майже півмільйона гривень

За кошти місцевого бюджету, розпорядником яких є Департамент з питань культури, національностей та релігій ЛОДА, Львівська обласна універсальна наукова бібліотека придбала книжок на загальну суму 421,4 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Згідно з документацією конкурсних торгів, придбано 1521 найменування друкованої продукції. Участь у конкурсі мали намір взяти п’ять учасників, проте комітет […] »»»

На боротьбу зі смородом у Львові кинуть ще 2,6 млн грн

Львівське міське комунальне підприємство “Львівводоканал” за результатами відкритих торгів замовило дві станції дозування реагентів “Ферокс” на площадках насосних станцій у ТОВ “БК ТрейдЗахідБуд” за 2 млн 657,5 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. У суму закупівлі також входить встановлення. Документацією торгів, зокрема, передбачено два резервуари із корозійно-стійкого матеріалу з герметичним піддоном для […] »»»

НАШІ ГРОШІ

Loading...