This version of the page http://agtech.com.ua/agtech-meetup-odessa/ (46.105.135.208) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-27. The original page over time could change.
AgTech MeetUP Odessa - AgTech Ukraine - На перехресті ІТ та сільського господарства AgTech MeetUP Odessa - AgTech Ukraine - На перехресті ІТ та сільського господарства

AgTech MeetUP Odessa

23 жовтня в Одесі зібралися разом люди різних спеціальностей, але усіх їх об’єднувала пристрасть та віра у сільське господарство. Кожен із присутніх у креативному просторі IQSpace бачив можливості використання високих технологій для розвитку сільського господарства, ділився власним досвідом або шукав поради у спеціалістів.
Юрій Петрук, голова асоціації AgTech Ukraine, розповів про необмежені можливості та основні напрямки розвитку технологій в сільському господарстві, окреслив основні тренди розвитку індустрії та проаналізував величезну різницю формування ринку в Україні та закордоном.


Олександр Квітка, керівник компанії AgroDrone, поділився цінним досвідом з українських полів, розповів про дистанційне зондування землі, внесення трихограми, проблеми нерівності полів, методи точного обліку посівних площ, точні розрахунки норм добрив, диференційне внесення.
Під час нетворкінгу після презентацій учасники зустрічі мали цікаву дискусію про найбільш перспективні технології для агросектору України, нюанси правильної комунікації з клієнтами, перспективи розвитку зрошення у південних областях, розвиток електротехніки для сільського господарства та можливості синергії від своєчасного обміну інформацією між компаніями.

Асоціація AgTech Ukraine висловлює подяку креативному простору IQSpace за затишне місце для нашої зустрічі, а порталу Агрокар’єра та онлайн-виданняю The Odessa Review за медіа-підтримку заходу.

Переходьте на нашу групу у Фейсбук AgTechUkraine, переглядайте фото з події і долучайтеся до AgTech-спільноти у соціальних мережах, аби найпершим бути у курсі подій асоціації.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
© 2015 - 2018, AgTech Ukraine. All rights reserved.