This version of the page http://afisha.zp.ua/konkurs159.html (91.239.233.47) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-27. The original page over time could change.
Великі світлини маленьких місць: моя громада — наше майбутнє - Конкурсы :: Афиша Запорожья: билеты в кино, театр, цирк, на концерт

Конкурс «Великі світлини маленьких місць: моя громада — наше майбутнє»

Конкурс завершен!


Правила

Сьогодні в Україні все більше уваги суспільства приділяється питанням адміністративно-територіального реформування, а саме – реформі з децентралізації влади в країні. Аби сприяти конструктивному діалогу між державними та недержавними структурами на місцевому, регіональному та національному рівнях, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» збільшує рівень довіри до процесу реформування серед населення та посилює відчуття причетності та залученості до реформи усіх зацікавлених сторін.

23 квітня стартує загальнонаціональний фотоконкурс «Великі світлини маленьких місць: моя громада — наше майбутнє», який триватиме до 20 травня 2018 року. Він має на меті залучення мешканців територіальних громад, а також сільської місцевості загалом до процесу об’єднання, а також і до самої реформи з децентралізації безпосередньо.

Для участі в конкурсі необхідно:
• зареєструватись на сайті
• сфотографувати найулюбленіші місцини своєї громади чи рідного краю
• відправити фото разом з анкетою

Фотоконкурс організовано Міністерством регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Наприкінці фотоконкурсу в Києві пройде заключна церемонія нагородження переможців, а також буде організована мандрівна фотовиставка, яка згодом відвідає усі області України.



Форма обратной связи

Замечания, пожелания, критика по работе сайта...

Если вопрос по билетам, обязательно укажите номер заказа при его наличии!

E-mail:
отправить