This version of the page http://eset.ua/ua/news/results/ (148.251.184.110) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-25. The original page over time could change.
Новини за 2019 рік у спеціалістів антивірусної компанії ESET.

  • Нова версія ESET File Security для Linux — додаткові можливості для користувачів

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії рішення ESET File Security для Linux для захисту серверів. Версія 7.0 має декілька нових важливих функцій, які дозволяють покращити захист файлової системи в режимі реального часу.

  • Шахраї під виглядом FaceApp поширюють шкідливу програму

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — попереджає про поширення фальшивої шкідливої програми, яка маскується під FaceApp та розповсюджується через інфіковані веб-сайти та YouTube. Зокрема, зловмисники розміщуютьна YouTube відео, в якому розповідають про преміум-версію відомого додатку і прикріплюють до нього посилання для завантаження фальшивої версії програми.

  • Група Ke3chang атакує дипломатичні установи у Європі та Латинській Америці

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про виявлення нового сімейства шкідливого програмного забезпечення, пов’язаного з групою кіберзлочинців Ke3chang, а також невідомого раніше бекдору.

  • Група кіберзлочинців Buhtrap тепер використовує 0-денні уразливості

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про виявлення нової активності групи Buhtrap.

  • Розповсюдження шкідливого ПЗ через торрент

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про поширення шкідливого ПЗ через торрент у вигляді  бекдора. Дана загроза поширюється через південнокорейські та китайські торрент-сайти, маскуючись під фільми або телепередачі, а в деяких випадках і під виглядом ігор, використовуючи їх як приманку.

  • Загрози безпеці в соціальних мережах — як уникнути інфікування

    Соціальні мережі сьогодні проникли майже в усі сфери людського життя, проте крім очевидних можливостей і переваг, які приносить їх використання, існує і ряд серйозних загроз. Більшість з нас сприймають Інтернет-спільноти як розвагу, але майже ніхто не замислюється про важливість дотримання правил безпеки в соціальних мережах.

  • Продукт ESET отримав відзнаку за надійний захист Інтернет-банкінгу

    ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про здобуття рішенням ESET Internet Security відзнаки за захист Інтернет-банкінгу та веб-браузера. Крім ESET, із 9 постачальників, які брали участь у випробуванні лабораторії MRG Effitas, нагороди отримали тільки 3 виробники.

  • Спеціалісти ESET виявили нову активність майнера криптовалюти LoudMiner

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про виявлення незвичайного майнера криптовалюти під назвою LoudMiner, який використовує віртуалізацію програмного забезпечення — QEMU на macOS та VirtualBox на Windows — з метою видобутку криптовалюти на віртуальних пристроях TinyCoreLinux.

  • Нові шкідливі додатки для криптовалюти виявлені в Google Play

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — попереджає про появу шкідливих додатків для криптовалюти, які використовують нову техніку обходу двофакторної аутентифікації на основі SMS-повідомлень.

  • Загроза кіберпереслідування: як не стати жертвою злочинців

    З появою нових технологій з’являються і нові небезпеки. Однією з таких загроз вважається кіберсталкінг – переслідування за допомогою сучасних технологій. Відомі не поодинокі випадки, коли те, що починалася зі звичайного «слідкування» у соціальних мережах закінчувалось фатально.