This version of the page http://auc.org.ua/ideas (185.65.247.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-24. The original page over time could change.
Ярмарок ідей | Асоціація міст України

Ярмарок ідей

Подавайте ідеї, проекти, пропозиції для розвитку Ваших міст

 

Подати ідею

Інтерактивна карта управління комунальним майном

Інтерактивна карта управління комунальним майном – це автоматизована картографічна система збору, обліку, накопичення, оброблення та відображення інформації про комунальне майно міської чи сільської громади.

Геоіннформаційна система автомобільних доріг

Геоінформаційна система автомобільних доріг призначена для обліку та паспортизації, управління експлуатацією та супроводу всього життєвого циклу автомобільних доріг.

Інтерактивна карта територіальної громади

Інтерактивна карта територіальної громади – це інноваційна розробка спеціалістів у галузі картографії, головне завдання якої – забезпечення цілеспрямованого та комфортного управління земельними ресурсами.

Інтерактивна туристична карта

Інтерактивна туристична карта – це картографічний веб-продукт, призначений для збереження, накопичення та відображення інформації про туристичні об’єкти і маршрути, туристичну інфраструктуру.

Інтерактивна навчальна карта

Інтерактивна навчальна карта – електронний картографічний ресурс нового покоління, який поєднує у собі властивості електронного підручника та картографічного посібника для вивчення і вдосконалення знань з шкільних предметів.

Платформа аудиту, інспекцій та аналізу міста

Платформа аудиту, інспекцій та аналізу міста – перший і найважливіший етап життя кожного міста, що починає впроваджувати політику відкритих даних.

Інтерактивна карта якості питної води

Інтерактивна карта якості питної води – це картографічна інформаційна система, яка відображає якість води джерел питного водопостачання на території села, міста або територіальної громади.

Геоінформаційна система попередження надзвичайних ситуацій

Геоінформаційна система попередження надзвичайних ситуацій – це спеціалізований картографічно-аналітичний ресурс, призначений для збору, збереження, накопичення, аналізу та відображення інформації у сфері пожежної і техногенної безпеки.

Переробка опалого листя в біокомпост та біогумус

Переробка опалого листя органічними розчинами та верикультурою

«Термінал з прийому звернень»

Термінал призначений для друку і прийому заповнених паперових бланків, їх переведення в електронний вигляд і подальшої передачі в Відповідні інстанції. Основна мета - автоматизувати процес, щоб заощадити час громадян і співробітників, підвищити оперативні
  • 1
  • 2
  • 3
  • остання »

 

 

  

Сторінку розроблено в рамках проекту
«Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС)

cosmic.net.ua : сайт корейской косметики - заказывайте прямо сейчас! . Дитячий одяг Картерс недорого в дитячому онлайн магазині nestling.com.ua