Останні новини

“Я вважаю, що це безпрецедентне явище”, – Катерина Шишка про навчання першої групи викладачів-енергоаудиторів ВНЗ

“Я вважаю, що це безпрецедентне явище…і дуже позитивне!”, – прокоментувала навчання першої групи викладачів-енергоаудиторів ВНЗ, у яких створено комісії з атестації енергоаудиторів Катерина Шишка, член правління Асоціації Енергоаудиторів

Оголошення про виявлення зацікавленості в проведенні енергетичного аудиту

Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) реалізує проект «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» за грантові кошти уряду ФРН.

Перша група викладачів-енергоаудиторів пройшла навчання

27 червня, 2019 року, в рамках проекту GIZ з підтримки Фонду енергоефективності, пройшла підготовку перша група вищих навчальних закладів, у яких створено комісії з атестації енергоаудиторів.

Читати всі новини

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ПРАВЛІННЯ

Проекти з енергоефективності рекомендується починати з проведення енергоаудиту. 

ГО "Асоціація енергоаудиторів України" це експертне об’єднання провідних енергоаудиторів, головною ціллю яких є  розвиток ринку енергоаудиту та енергоменеджменту, підвищення стандартів якості виконання енергоаудитів та просвітницька робота з потенційними замовниками щодо переваг і вигод від енергоаудиту.

Запрошую всіх однодумців долучитися до нашого руху!

З надією на співпрацю, Андрій ЦИБУЛЬКО

ЧЛЕНСТВО

Колеги-енергоаудитори, запрошуємо Вас зареєструватися на сайті Асоціації енергоаудиторів.

Реєстрація за посиланням: aea.org.ua/members/reg/

Реєстрація на сайті дозволить Вам більш повно використовувати сервіси сайту,  коментувати статті, мати свій профіль енергоаудитора з досвідом та переліком реалізованих проектів. При реєстрації просимо вказувати повну коректну інформацію про себе та контакті дані на ваш розсуд. По можливості, додавайте до профілю Ваше фото.

Для розміщення інформації про Вас на Карті енергоаудиторів необхідно пройти процедуру верифікації (деталі за посиланням).

Команда

Вся команда

КАРТА ЕНЕРГОАУДИТОРІВ

Завантажити інструкцію
Для розміщення інформації на карті необхідно пройти процедуру верифікації (деталі за посиланням). Карта працює в тестовому режимі. З пропозиціями та зауваженням щодо роботи звертайтеся на info@aea.org.ua

Наші партнери