This version of the page http://www.meatbusiness.ua/news/13-kvitnya-2018/ (91.234.35.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-18. The original page over time could change.
Українські виробники розширюють експорт до Китаю — Видавництво БІОПРОМ

Українські виробники розширюють експорт до Китаю

26.04.2018

11 квітня голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа обговорив із представниками Ради з питань експорту продовольства участь та представлення українських виробників сільськогосподарських товарів і харчових продуктів на міжнародній виставці «China International Import Expo», яка відбудеться 5-10 листопада 2018 року у м. Шанхаї (Китайська Народна Республіка).

Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

Учасники обговорили підготовку презентації стенда України на вищезгаданій виставці, питання, які виникають у процесі роботи, та шляхи налагодження співпраці з китайським бізнесом. Зазначимо, що загальними питаннями організації українського стенда займається Торгово-промислова палата України.

Представники Ради з питань експорту продовольства презентували попередню товарну лінійку, яку українські товаровиробники готові представити на вищезазначеній виставці.

Володимир Лапа зазначив, що Держпродспоживслужба готова надавати в рамках компетенції всебічну підтримку українським товаровиробникам, які мають право експорту продукції до Китаю або планують отримати його найближчим часом. Зокрема, за його словами, Держпродспоживслужба сприятиме в отриманні українськими виробниками тимчасових дозволів від компетентного органу Китаю з метою представлення якомога більшої кількості харчових продуктів на виставці.

Представлення України на даній виставці є дуже важливим для подальшого просування експорту вітчизняної продукції як на ринки Китаю, так і на ринки Близького Сходу та Азійсько-Тихоокеанського регіону.

Нагадаємо, що за підсумками дебютної участі в сільськогосподарській виставці «Bjelovar Fair» (6-8 квітня, м. Б’єлавр, Хорватія) «Лозівські машини» вийшли на ринок Хорватії.

Прес-служба Держпродспоживслужби

Видавництво БІОПРОМ

067 500 96 64

T/ф 044 243 32 67

E-mail: mbm@bioprom.kiev.ua

Використання матеріалів можливо тільки за умови прямого відкритого для пошукових систем перепосилання на meatbusiness.ua