Фірма-виробник Noxton Technologies пропонує широкий вибір специфічних товарів лако-фарбової групи, які не мають аналогів за своїми якісними характеристиками.

Наші технологічні новинки мають унікальну властивість самосвітіння. За світловий день світна фарба накопичує енергію від сонячного світла, звичайної лампи, а з приходом темного часу доби світиться до 8-12 годин.

Підзарядка наших спецфарб відбувається дуже швидко. Наприклад, накопичення енергії від сонця триває не більше 15 секунд. Більше інформації про світлоповертаючу і люмінесцентну фарби Ви можете отримати на сайті компанії: http://noxton.net/light-reflective-paint.html

ЛФМ Noxton Tech можна розділити на кілька основних напрямків, виходячи з результатів, що досягаються:

  • світна в темряві фарба Нокстон
  • люмінофор ТАТ 33
  • люмінесцентна фарба Нокстон
  • флуоресцентна фарба від фірми Нокстон
  • світловідбиваюча фарба від Noxton Tech.

Де купити люмінесцентну фарбу для дисків, для бетону в Україні:

Світна фарба від Noxton Tech - це інноваційна розробка в сфері лакофарбової продукції. Фарба, яка світиться автономно в темряві – саме так можна назвати світну фарбу на основі люмінофора ТАТ 33. Дізнайтеся як з люмінофорних фарб Нокстон можна виробляти світні в темряві камінці: http://noxton.net/glow-stones.html

Єдина на ринку за своїми унікальними властивостями світлонакопичувальна фарба від Нокстон стала справжнім відкриттям для аерографії, шовкотрафаретного друку, створення сітілайтів і при розробці рекламних кампаній, в оформленні інтер'єру й екстер'єру, а також в напрямку body-art, квітковому бізнесі і багатьох інших областях.

Особливо широке застосування люмінесцентна фарба знайшла в оформленні систем пожежної безпеки: світні в темряві плани евакуації для приміщень, маркування території, знаки пожежної безпеки по ДСТУ, світні в темряві стрічки та смужки.

Цікавим залишається той факт, що принципи застосування звичайної фарби і світної абсолютно ідентичні – той же пензлик, пульверизатор чи валик. Світна фарба Нокстон не вимагає якихось спеціальних навичок для нанесення. Достатньо перемішати фарбу до однорідного стану, нанести на покриття і дати підсохнути, ефект накопичення і світіння працює моментально.

Світний в темряві порошок від Нокстон:

Люмінофор ТАТ 33 – це основна складова усіх наших світних фарб. Це абсолютно безпечний світний порошок, який надає люмінесцентний ефект всій банці з фарбою. Мікрогранули розподілені по всьому об'єму і є невід'ємною частиною даного виду ЛФМ. Люмінесцентний світний порошок TAT 33 продається також окремо і є самостійним продуктом.

Фотолюмінесцентна фарба Нокстон не вимагає спеціальних умов зарядки, навколишній світ зробить це сам. Дуже ефектно виглядають автомобільні світні у темряві диски, тротуарна плитка, реклама з красивим підсвічуванням.

Світловідбиваюча фарба для розмітки - види:

На противагу ефекту фосфоресценції (післясвітіння), світловідбиваюча фарба Noxton світиться в той момент, коли на неї потрапляє світло. Так звана відбивна фарба збільшує безпеку дорожнього руху в темний час доби. Позначення світловідбиваючої рефлективною фарбою помітні з відстані 200 метрів. Дорожні знаки, небезпечні дорожні ділянки, заїзди та виїзди позначають світло відбиваючою фарбою, яка моментально підсвічується під час руху автомобілів.

Термохромна фарба та УФ фарба:

Для любителів яскравих нічних вечірок та неонового підсвічування була розроблена УФ неонова фарба від Нокстон, що проявляє свої властивості під впливом ультрафіолетових променів. Особливістю флуоресцентної фарби є більш широкий набір кольорів, здатних змінюватися при дії ультрафіолетового випромінювання від будь-якого джерела. Пропонуємо ознайомитися з фотогалереєю, щоб яскраво уявити собі всі можливості використання світної в ультрафіолеті флуоресцентної фарби: http://noxton.net/ultraviolet-paint.html

Найбільш часто флуоресцентну фарбу Noxton застосовують при оформленні клубів або танцмайданчиків на відкритому повітрі, дизайні інтер'єрів, автотюнингу.

19 видів світних фарб Noxton, 18 типів флуоресцентних УФ емалей, 4 види рефлективних світловідбивних фарб Light reflective роблять нашу компанію беззаперечним лідером по всій території України в сфері виробництва спецфарб.

Підключайтеся до нашої програми по співпраці, відкривайте філію на найвигідніших умовах в своєму місті чи Тернопільській області (поспішайте - в регіоні може бути тільки один представник), отримуйте дисконт 25-35% на всю лінійку фарб Noxton.

Переваги співпраці з Нокстон в Тернополі:

  • Можливість розпочати ексклюзивне партнерство з продажу світних фарб або Фотолюмінофору ТАТ 33;
  • Налагоджена партнерська програма, працюємо з 2007 року;
  • Партнерські ціни на весь модельний ряд фарб і пігментів;
  • Широка область застосування світних в темряві, ультрафіолетових і відбиваючих фарб;
  • Варіанти безкоштовної доставки для представників;
  • Перенаправлення покупців з області на представника (ми не обробляємо запити від клієнтів з Вашого регіону або міста).

Набагато більше цікавої інформації Ви завжди знайдете на нашому сайті: www.noxton.net

Телефони виробника Нокстон для зв'язку:

  • ( 066 ) 753-06-67 (Viber і Whatsapp)
  • ( 067 ) 900-12-14
  • ( 063 ) 275-44-66
  • ( 068 ) 260-88-33

Компанія Нокстон шукає енергійних відповідальних людей, щоб довірити право монопольно представляти продукцію нашої фірми в закріпленому за Вами регіоні. Допоможемо, навчимо, організуємо, підтримаємо! Телефонуйте, щоб почати Вашу власну прибуткову справу!