This version of the page http://onu.edu.ua/uk/podii (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-11. The original page over time could change.
Події

Зустріч в ОНУ імені І.І.Мечникова Тимчасово Повіреного в справах США в Україні пана Уільяма Тейлора

08.07.19 за ініціативою Посольства США в ОНУ відбулась зустріч Тимчасово Повіреного в справах США в Україні пана Уільяма Тейлора. Почесний гість був прийнятий в офісі ректора Одеського національного університету імені І.І.Мечникова. На зустрічі були присутні з американської сторони - представники Посольства США, з боку ОНУ - Ректор І.М. КОВАЛЬ, доцент кафедри міжнародних відносин факультету міжнародних відносин, політології та соціології - В.А. ДУБОВИК, Начальник відділу міжнародного співробітництва – В.С. ГРІНЕВИЧ.

Детальніше...

Міжнародна школа-семінар «Утримання риб в штучних умовах»

З 21 по 23 червня 2019 на базі університету за адресою Французький бульвар, 24/26 відбулася чергова Щорічна Міжнародна школа-семінар «Утримання риб в штучних умовах».

Детальніше...

Вступна кампанія в ОНУ ім Мечникова: старт з 1 липня

Розповідаємо абітурієнтам про етапи вступної кампанії - 2019 в ОНУ імені І. І. Мечникова. Наш співрозмовник - відповідальний секретар Приймальної комісії к.політ.н., доцент Ніколаєва Майя Іванівна.

Детальніше...

Освітній центр «Крим-Україна» і нюанси реєстрації електронних кабінетів

Григор'єв Олександр Віталійович - заступник відповідального секретаря приймальної комісії ОНУ ім. Мечникова. Ми розмовляємо з А.В. Григор'євим, як саме зареєструвати потенційному абітурієнту свій електронний кабінет. Також Олександр Віталійович розповідає про роботу університетського центру «Крим-Україна», який приймає документи від кримських абітурієнтів.

Детальніше...

Для працівників пункту тестування ОНУ імені І.І. Мечникова!

02 та 04 липня 2019 року відбудеться ЗНО для вступників до магістратури. Явка у ці дня працівників пункту тестування о 8.30. При собі мати: паспорт та його копію (1-3 сторінки та сторінки з місцем реєстрації), копію ідентифікаційного номера. На будь який випадок розміщуємо відповідні технологічні карти, типові промови тощо.

Детальніше...

Одеський національний університет імені І. І. Мечникова оголошує прийом до аспірантури для здобуття ступеня доктора філософії

Одеський національний університет імені І. І. Мечникова оголошує прийом до аспірантури для здобуття ступеня доктора філософії (PhD) зі спеціальностей:

Детальніше...

Школа «Юний хімік»

 Шановні учні старших класів загальноосвітніх шкіл! Доводимо до Вашого відома, що на хімічному факультеті Одеського національного університету відкрита школа "Юний хімік".

Детальніше...

Спеціальність 226 «Фармація, промислова фармація», галузь знань 22 «Охорона здоров'я»

Шановні абітурієнти та майбутні студенти! На хімічному факультеті Одеського національного університету імені І.І. Мечникова ліцензовано спеціальність 226 «Фармація, промислова фармація», галузь знань 22 «Охорона здоров'я». Після навчання випускникам присуджується ступінь «Магістра» та присвоюється кваліфікація «Магістр фармації. Провізор»

Детальніше...

Засідання Вченої Ради 25 червня 2019 року

«25» червня 2019 року о 14ºº годині у конференцзалі (вул.Дворянська, 2) відбудеться

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

Детальніше...

20 червня 2019 року: Візит делегації Шанхайської Академії соціальних наук (КНР) в ОНУ імені І.І. Мечникова

Детальніше...

Одеса – Гранада – Берлін – Фоджа : досвід стажувань студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» ОНУ за програмою «Еразмус+»

Студенти Одеського національного університету імені І.І.Мечникова спеціальності «Міжнародні економічні відносини» за результатами конкурсного відбору за програмою «Еразмус+» були нагороджені стипендіями для навчання в кращих європейських університетах протягом весняного семестру 2019 року, а саме: аспірантка Івеліна Подгорна – в університеті Гранади , Іспанія (University of Granada), студентка 3-го курсу бакалаврату Дарина Чумаченко – у Вільному університеті Берліна, Німеччина (Freie Universität Berlin), та студент 3-го курсу Олександр Царан – в університеті Фоджі, Італія (University of Foggia). Студенти діляться своїм досвідом та враженнями від участі у програмах обміну:

Детальніше...

Сертифікаційна програма «Основи медіації та діалогу»

Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова, Центр лідерства відкриває набір на сертифікаційну міждисциплінарну програму з підвищення кваліфікації «Основи медіації та діалогу».

Детальніше...

Міжнародна співпраця кафедри педагогіки ОНУ ім. І.І. Мечникова з вченими Грузії

4 травня 2019 року був проведений науковий семінар за темою: Сім-метод Олександра Русецького як засіб формування успішної професійної кар'єри сучасного викладача закладу вищої освіти. У роботі семінара прийнияли участь викладачи, магістри та аспіранти універсітету.

Детальніше...

Семінар щодо раціонального використання азоту в Східно-Європейському регіоні

В Одесі відбувся глобальний міжнародний семінар за участю ОНУ ім. Мечникова: обговорювали доцільне використання азоту в Східно-Європейському регіоні.

Детальніше...

Інформуємо про спробу захоплення ділянки на території, що належить ОНУ ім. Мечникова

На території Шампанський провулок 2/1 відбувається спроба рейдерського захоплення земельної ділянки університету. У 2007 році рішенням Господарського суду Одеської області в приватну власність було передано будівлю лабораторії ФОЕТ (згідно з актом від 2005 року про знесення нежитлової будівлі, будівля знесена). Своєчасно рішення суду до університету доведено не було. ОНУ дізнався про існування подібного рішення восени 2018 року, при перших спробах незаконного власника почати «освоєння території». Оформленням дозвільної документації на реконструкцію неіснуючого приміщення займалося ТОВ «Мега-СІТІ ХХ1» (Іскров Олег Вікторович).

Детальніше...

Науково-практична конференція “Теоретичні та практичні проблеми мовної підготовки іноземців в аспекті міжнародної комунікації”

16-17 травня на кафедрі мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова відбулась Всеукраїнська (з міжнародною участю) науково-практична конференція “Теоретичні та практичні проблеми мовної підготовки іноземців в аспекті міжнародної комунікації”. Взяти участь у заході виявили бажання 140 науковців з 27 українських та 11 закордонних вищих навчальних закладів, серед яких н/з  Києва,  Одеси, Харкова, Ізмаїла, Сум, Дніпра, Полтави, Запоріжжя, Івано-Франківська, Вінниці, Львова, Мінська,  Гродно (Білорусь), Твері, Білгорода, Санкт-Петербурга, Москви, Казані (РФ), Хучжоу (КНР), Цетіньє (Чорногорія), Тирана(Албанія).
На відкритті конференції з вітальним словом до почесного зібрання звернувся ректор ОНУ, професор Коваль Ігор Миколайович.

Детальніше...

Вітаємо із перемогою в універсіаді з бадмінтону!

16 травня 2019 року відбувся обласний турнір з бадмінтону за програмою 27 студентських ігор в приміщенні бадмінтонного клубу «Olympic Одеса», за підтримки Одеської Юридичної Академії.  Жіночу команду Одеського Національного університету імені  І. І. Мечникова представили студентки 1 курсу факультету МВПС спеціальності "міжнародні економічні відносини" - Донець Алевтина і факультету РГФ- Єлизавета Смеян.
За результатами універсіади, команда нашего університету зайняла 1 місце в жіночій категорії! 
Детальніше...

Вражаючий успіх команд ЕПФ на V Всеукраїнському турнірі з цивільного права і процесу

18-19 травня 2019 року відбувся спільний захід ЕПФ ОНУ імені І.І.Мечникова та Ліги Студентів Асоціації правників України – V Всеукраїнський турнір з цивільного права і процесу.

Відбіркові ігри першого дня проходили у новому корпусі гуманітарних дисциплін ОНУ на Французькому бульварі 24/26, півфінали та фінал – у залах судових засідань Одеського апеляційного суду.

Детальніше...

Битва Факультетів 2019

Вже не перший рік відвідую цей захід, і просто дух захоплює, коли на сцені Геолого-географічний факультет. Це актори, ведучі, костюмери, гримери, сценаристи, декоратори, відеооператори і дуже гарна група підтримки. Треба відзначити, що студенти свої ролі виконують професійно. Вражає командна робота всіх студентів факультету. Серед глядачів однієї з Битв пролунала чудова фраза: «Вони що, весь факультет в залі зібрали?»

Детальніше...

Перемога у Регіональному конкурсі інноваційних проектів

П’ятнадцятого травня 2019 р. науковці Одеського університету взяли участь у Регіональному конкурсі інноваційних проектів, приуроченому до Дня науки України, який проводився на базі інноваційно-інформаційного центру «ИНВАЦ».

Детальніше...

МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ: ДОСВІД І ПРОБЛЕМИ ВИКОРИСТАННЯ В ОНУ ІМЕНІ І.І. МЕЧНИКОВА»

Центр забезпечення якості освіти, Науково-методична рада Одеського національного університету імені І.І. Мечникова запрошують взяти участь у методичному семінарі «Дистанційне навчання: досвід і проблеми використання в ОНУ імені І.І. Мечникова».

Детальніше...

Дорогі друзі, колеги!

Вітаю вас з Днем заснування Одеського національного університету імені Іллі Ілліча Мечникова! 154 роки виповнюється першому і кращому університету півдня України.

Детальніше...

Відкритий семінар «Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) та інтернаціоналізація вищої освіти»

Проект «Нові горизонти інтернаціоналізації - партнерство між університетами  Вірменії, Грузії, Молдови, Швеції та України» Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

Запрошення на відкритий семінар «Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) та інтернаціоналізація вищої освіти» Четвер 23 травня 2019 р.

Детальніше...

Премія ЮНЕСКО в галузі освіти для дівчат та жінок

Сектор освіти Національної комісії України у справах ЮНЕСКО пропонує українцям отримати премію в галузі освіти. Нею, зокрема, відзначають видатні та новаторські внески, зроблені окремими особами, установами та організаціями для підвищення рівня освіти дівчат та жінок.

Детальніше...

Про підготовку фахівців другого (магістерського) рівня зі спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)

З метою забезпечення подальшого наскрізного навчання учителів біології (першого освітнього рівня бакалавр), перепідготовку вчителів іншого фаху та на виконання Наказу МОН України № 1368 від 12.10.2017 (пп. 2.2 та 2.3) «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 12 травня 2016 року № 506 Про затвердження Переліку предметних спеціалізацій спеціальності 014 «Середня освіта (за предметними спеціалізаціями)» біологічний факультет Одеського національного університету імені І. І. Мечникова (далі ОНУ) відкриває набір на нову спеціальність 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня.

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Кінець
Сторінка 1 із 24

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top