This version of the page http://onu.edu.ua/uk/mizhnarodne-spivrobitnytstvo (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-11. The original page over time could change.
Міжнародне співробітництво

Зустріч в ОНУ імені І.І.Мечникова Тимчасово Повіреного в справах США в Україні пана Уільяма Тейлора

08.07.19 за ініціативою Посольства США в ОНУ відбулась зустріч Тимчасово Повіреного в справах США в Україні пана Уільяма Тейлора. Почесний гість був прийнятий в офісі ректора Одеського національного університету імені І.І.Мечникова. На зустрічі були присутні з американської сторони - представники Посольства США, з боку ОНУ - Ректор І.М. КОВАЛЬ, доцент кафедри міжнародних відносин факультету міжнародних відносин, політології та соціології - В.А. ДУБОВИК, Начальник відділу міжнародного співробітництва – В.С. ГРІНЕВИЧ.

Детальніше...

20 червня 2019 року: Візит делегації Шанхайської Академії соціальних наук (КНР) в ОНУ імені І.І. Мечникова

Детальніше...

Міжнародна співпраця кафедри педагогіки ОНУ ім. І.І. Мечникова з вченими Грузії

4 травня 2019 року був проведений науковий семінар за темою: Сім-метод Олександра Русецького як засіб формування успішної професійної кар'єри сучасного викладача закладу вищої освіти. У роботі семінара прийнияли участь викладачи, магістри та аспіранти універсітету.

Детальніше...

Відкритий семінар «Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) та інтернаціоналізація вищої освіти»

Проект «Нові горизонти інтернаціоналізації - партнерство між університетами  Вірменії, Грузії, Молдови, Швеції та України» Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

Запрошення на відкритий семінар «Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) та інтернаціоналізація вищої освіти» Четвер 23 травня 2019 р.

Детальніше...

15 квітня 2019 року: Візит делегації румунського університету «Штефан Чел Маре» в ОНУ імені І.І. Мечникова

Детальніше...

Візит Посла Королівства Бельгії в Україні пана Алекса ЛЕНАРТСА в ОНУ імені І.І. Мечникова

5 квітня 2019 року Одеський національний університет імені І.І. Мечникова відвідав Посол Королівства Бельгії в Україні пан Алекс ЛЕНАРТС за його ініціативою.

Детальніше...

3 квітня 2019 року: Візит Посла Держави Ізраїль в Україні пана Джоеля ЛІОНА в ОНУ імені І.І. Мечникова

Ректор ОНУ професор Ігор КОВАЛЬ зустрівся з Послом Держави Ізраїль паном Джоелем ЛІОНОМ у своєму офісі. У ході зустрічі ректор ознайомив почесного гостя з історією становлення ОНУ імені І.І. Мечникова та сучасним етапом його розвитку. Сторони обговорили стан співробітництва ОНУ з науково-освітянськими установами Ізраїлю та визначили майбутні перспективи щодо розвитку співробітництва з ще одним університетом Ізраїлю.

Детальніше...

15 березня 2019 року: Візит румунської делегації в ОНУ імені І.І. Мечникова

Ректор ОНУ професор І.М. КОВАЛЬ зустрівся з румунською делегацією на чолі з Генеральним Консулом Румунії в Одесі паном Емілем РАПЧЕЮ у складі: Ректор Університету «Нижній Дунай» (м. Галац, Румунія) професор Юліан Габріель БИРСАН, проректор з міжнародних зв’язків Чезар БІКЄКСУ, Консул Тіберіу ШАРПЄ, Віце-Консул Андрєй СИРБУЛЄСКУ.

Детальніше...

28 лютого 2019 року: Візит заступника помічника державного секретаря США Джорджа КЕНТА в ОНУ імені І.І. Мечникова

Заступник помічника державного секретаря США Джордж КЕНТ провів зустріч з викладачами та студентами факультету міжнародних відносин, політології та соціології, на якій був присутній ректор ОНУ професор КОВАЛЬ І.М.

Детальніше...

Візит делегації Університету Китайської академії суспільних наук (КНР)

19 грудня 2018 року делегація Університету Китайської академії суспільних наук на чолі з ректором, членом Постійного комітету Народної політично-консультативної Ради Китаю, паном Ван ВЕЙГУАНОМ відвідала Одеський національний університет імені І.І. Мечникова і мала зустріч з ректором ОНУ імені І.І. Мечникова професором І.М. КОВАЛЕМ та з представниками ОНУ імені І.І. Мечникова.

Детальніше...

Візит представників Британської Ради

12-13 листопада Одеський національний університет імені І. І. Мечникова відвідали представники міжнародна організація Сполученого Королівства – Британська Рада.

Детальніше...

Співпраця для інновацій

25 Жовтня 2018 року було підписано меморандум між Одеським Національним Університетом імені І.І. Мечникова, в особі ректора, Коваля Ігора Миколайовича та Громадською Організацією "Фонд підтримки інновацій", в особі його голови, Коєна Павла Павловича.

Детальніше...

Навчальні програми німецьких університетів для студентів та аспірантів ОНУ імені І.І.Мечникова

Відділ міжнародного співробітництва пропонує увазі студентам та аспірантам ОНУ імені І.І.Мечникова навчальні програми німецьких університетів.

Детальніше...

Інформація щодо окремого вікна фінансування Еразмус+

Відділ міжнародного співробітництва пропонує увазі керівникам підрозділів ОНУ та всім зацікавленим наступну інформацію щодо окремого вікна фінансування Еразмус+ Міністерство освіти і науки України.

Детальніше...

Стипендії Erasmus + на навчання в Європі!

Залишилося всього два тижні до закінчення дедлайну на подачу заявок. Встигніть подати заявку і поїхати на навчання до Європи вже в наступному семестрі. Не прогавте свій шанс!

Детальніше...

Відділ міжнародного співробітництва пропонує увазі співробітників та студентів ОНУ наступну інцформацію про можливість отримання магістерських стипендій від DAAD:

Шановні пані та панове,

до 15 листопада триває прийом заяв на магістерські стипендії

Детальніше...

ПРОВЕДЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «МЕРЕЖІ ВИПУСКНИКІВ НІМЕЦЬКИХ ВИШІВ» в ОНУ ІМЕНІ І.І. МЕЧНИКОВА З 16 ЖОВТНЯ ПО 20 ЖОВТНЯ 2018 РОКУ

Conference of the Alumni-Network Ukraine-Germany, October 16th – 20th 2018, Odessa I.I. Mechnikov National University

В Одеському Національному Університеті імені І.І. Мечникова розпочалась і продовжує роботу конференція, яка зібрала численних фахівців України, які навчались в вишах Німеччини і використовують отриманні знання на батьківщин.

Детальніше...

Співробітництво з Університетом м. Вюрзбург

Відділ міжнародного співробітництва пропонує увазі співробітников та студентов ОНУ наступну інформацію про можливість співробітництва з Університетом м. Вюрзбург.

Детальніше...

НАДЗВИЧАЙНИЙ ТА ПОВНОВАЖНИЙ ПОСОЛ НІМЕЧЧИНИ В УКРАЇНІ ПАН ЕРНСТ РАЙХЕЛЬ ВІДВІДАВ ОНУ ІМЕНІ І.І. МЕЧНИКОВА З ОФІЦІЙНИМ ВІЗИТОМ

11 жовтня 2018 року Посол Німеччини в Україні пан Ернст РАЙХЕЛЬ зустрівся з Ректором ОНУ імені І.І. Мечникова професором І.М. КОВАЛЕМ в його офісі. Під час бесіди Ректор ОНУ професор КОВАЛЬ І.М. ознайомив гостя з історією нашого університету, його структурою та основними науковими  напрямами діяльності. Також було оговорено перспективи співробітництва між нашим університетом та вишами Німеччини.

Детальніше...

Заходи в Одесі й Одеському консульському окрузі, пов’язані зі святкуванням „Днів Польщі” у рамках 100-річчя Відновлення Незалежності Республіки Польща

Відділ міжнародного співробітництва розповсюджує наступну інформацію:

Детальніше...

Термін подання документів для участі у конкурсі Fulbright Scholar Program 2019-2020

Термін подання документів для участі у конкурсі Fulbright Scholar Program 2019-2020 перенесено на 16 жовтня 2018 р. у зв’язку з перенесенням вихідного дня з неділі, 14 жовтня (День захисника України) на понеділок, 15 жовтня. Fulbright Scholar Program уможливлює проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо від трьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь представники гуманітарних, суспільних, точних, технічних і природничих дисциплін – кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового ступеня з досвідом роботи не менше п’яти років; аспіранти напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту (1 вересня 2019).

Детальніше...

Конкурс FRDP для молодих дослідників на новий 2019-2020 рік

До 1 листопада Програма ім. Фулбрайта приймає документи на програму для молодих дослідників Fulbright Research and Development Program(FRDP) на 2019-2020 рік. Програма імені Фулбрайта пропонує викладачам та аспірантам ОНУ дослідницьку програму у США для молодих спеціалістів до 40 років: викладачів, журналістів, фахівців з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалістів у сфері управління культурою; працівників громадських організацій; співробітників науково-дослідних установ.

Детальніше...

Делегація Цюаньчжоуського Університету інформаційного інжинірінгу Китайської Народної Республіки (Провінція Фуцзянь) відвідала ОНУ Імені І.І. МЕЧНИКОВА з офіційним візитом

27 вересня 2018 року Делегація Цюаньчжоуського університету інформаційного інжинірингу Китайської Народної Республіки (провінція Фуцзянь) на чолі з Президентом ГО Сяопіном зустрілась з Ректором ОНУ професором І.М. КОВАЛЕМ в його офісі. Під час зустрічі Ректор ОНУ професор КОВАЛЬ І.М. ознайомив гостей з історією нашого університету, його структурою та основними науковими напрямами.

Детальніше...

Нещодавно призначений Генеральний Консул Турецької Республіки в Одесі пан Садін Аййлдиз відвідав ОНУ імені і.і.Мечникова з офіційним візитом

25 вересня 2018 року пан Генеральний Консул Турецької Республіки в Одесі Садін АЙЙЛДИЗ зустрівся з Ректором ОНУ професором І.М. КОВАЛЕМ в його офісі. Під час бесіди Ректор ОНУ професор КОВАЛЬ І.М. ознайомив гостя з історією нашого університету, його структурою та основними науковими напрямами. Генеральний Консул висловив вдячність Ректору за прийом і підкреслив, що йому дуже важливо працювати в Одесі.

Детальніше...

Урочистий захід, присвячений 100 літньому ювілею отримання державності Латвії

14 вересня 2018 року в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова на факультеті міжнародних відносин, політології та соціології відбувся урочистий захід, присвячений 100 - літньому ювілею отримання державності Латвії за участю студентів, аспірантів, співробітників факультету міжнародних відносин, політології та соціології.

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Кінець
Сторінка 1 із 6

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top