This version of the page http://vn.20minut.ua/lyudi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-07. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Вінниця

Люди

Тягнули вантажівку і піднімали 150-кілограмові колоди! Вінницькі атлети перемогли у Києві та Хмельницькому

«Дайте виїхати!» Спиртозавод у Тростянці зупинили, але протест триває. Чому?

Сьогодні припинив роботу Тростянецький спиртовий завод Сталося це на шостий день акції протесту місцевих жителів Люди...

Засновник гурту Фіолет: Вчився на політолога, а став музикантом

В особливий день –  День народження РІА – привітати нас приїхав гурт із Києва –  Фіолет! Перед їх виступом ми поспілкувалися...

Коні, люди, німецька форма: у Вінниці знімають кіно

Сьогодні зранку центральна частина міста була перекрита.  Від вулиці Театральної і до площі Гагаріна крокували німецькі...

Помер відомий вінницький блогер Ігор Чепугов. Напередодні у нього був приступ (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 27 червня 2019 року, повідомилу сумну новину. На жаль, помер вінничанин Ігор Чепугов. Він створив групу...

Леонід Марцинковський утримує лідируючі позиції по 12-му окрузі– політолог (Політична реклама)

За результати соціологічних опитувань, у виборчому окрузі №12, що охоплює частину Вінниці та Вінницького району, лідирує Леонід Марцинковський. Про це, презентуючи результати дослідження електоральної ситуації на Вінниччині, сказав координатор ГО «Передові правові ініціативи», політолог Руслан Штогрин.

photo_camera play_circle_filled Передплатник RIA вже вдруге виграв головний приз – подорож до Європи

Тридцятишестирічний Василь Столяр працює водієм і будує зв'язок по Україні.  Щойно повернувшись із відрядження, разом із донькою Уляною чоловік прийшов за сертифікатом.  Як виявилося, чоловік два роки тому теж виграв головний приз від RIA.

play_circle_filled Риба карась, фонтан та напівмарафон наживо: киянин зняв відео-блог про Вінницю

Учасник Вінницького напівмарафону зняв блог про місто.  Олексій Червоненко долає дистанції на марафонах у різних містах України, про що знімає відео та публікує на своєму YouTube-каналі.  У блозі з Вінниці не тільки про спорт, але й про місто – легко та з гумором.  До слова, киянин подолав напівмарафонську дистанцію (21,095 км) за 01.53.09  

Володимир Кістіон: Молодь, родина, освіта – головні інвестиції в майбутнє України (Політична реклама)

Вінницька обласна федерація шахів проводить у Вінниці перший Міжнародний дитячий кубок з шахів - наймасштабніший шаховий турнір в Україні. В цих змаганнях беруть участь 600 дітей з 5 країн. Це рекорд України щодо найбільшої кількості гравців у шаховому турнірі.

«Кнут, це відзнака вінничан за твою людяність» У Норвегії гостюють родичі полоненого солдата Другої світової

Норвежець Кнут  Бленгслі нагороджений Почесною грамотою  Вінницької ОДА і облради Він встановив ім’я вінничанина, учасника Другої світової, якого вважали зниклим безвісти У ці дні норвежець приймає у себе родичів солдата – кошти на квитки для наших земляків зібрав разом з друзями

Найстаріша жителька Дружелюбівки розказала як дожити до 95 років

Ірина Кіліхевич відзначила навесні 95-й рік народження. Жінка пережила Голодомор. Після Другої світової війни стала солдатською вдовою і сама виростила сина. Попри складний життєвий шлях та вік жінка ще в 90 років поралася справами по дому і городи обробляла. У чому секрет її довголіття?

Володимир Гройсман: «Ми маємо відродити українське фермерство, дати фермеру доступ до фінансових ресурсів» (Політична реклама)

Про агробізнес 4.0, стейкхолдерів та як «Українська стратегія Гройсмана» бачить перспективи сільськогосподарської галузі.  

photo_camera «Інваліди не вибирають роботу»: як і де працюють незрячі вінничани

Побували на підприємстві для незрячих та подивилися, як там працюють. Дізналися, що там виготовляють та скільки заробляють звичайні працівники. Також поговорили про кризу, яку зараз переживає це виробництво і чим вона може загрожувати сотням незрячих вінничан

Олександр Білошкурський: Йду в парламент, бо дістало свавілля корумпованої влади, законодавчі протиріччя та невизначеність (Політична реклама)

Розкрадання держави, приниження людської гідності, порушення презумпції невинуватості, застосування сили, неправосудні рішення, нехтування законами, маніпуляція людською свідомістю, брехливі обличчя корумпованих політиків, олігархічні клани, які щохвилини грабують народ, — це ніщо інше, як свідоме привселюдне гвалтування українського народу.

photo_camera На велосипеді з Києва до Берліна. Історія жмеринчан, які наважилися на таку відпустку

Єгор і Влада Солдакови цілий місяць подорожували на велосипедах, аби доїхати з Києва до Берліна. Вони проїхали дороги трьох країн — Україна, Польща, Німеччина, подолали 1700 кілометрів та розповіли про враження і людей, яких зустріли у відпустці.

Свіжий випуск

№ 27 від 3 липня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
keyboard_arrow_up