This version of the page http://vn.20minut.ua/Nemyriv (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-06. The original page over time could change.
Немирів - 20 хвилин Вінниця

Немирів

Дим з вікон. У Немирівському районі пожежа забрала два людських життя

Полковник поліції вибачився перед добровольцем, але так і не сказав, хто його оббрехав

Хто знеславив добровольця АТО, про це він не дізнався навіть після того, як перед ним вибачився начальник поліції Немирівського...

У Вінниці новий прокурор – Сергій Гайду. Що в його декларації?

19 березня на сайті Генпрокуратури України з’явилось повідомлення про призначення Сергія  Гайду керівником Вінницької місцевої...

На Немирівщині за рік виявили тринадцять скажених котів та собак

У Немирівському районі неодноразово зафіксовували випадки захворювання свійських тварин на сказ. Останній випадок зареєстрували...

Не тверезе ДТП у Немирові: не розминувся маршрутка та легковик. Фото з місця події

У Немирові стукнулося два авто. Свідки події кажуть, що загиблих немає, але є потерпілі. Це підтвердили і у поліції.  

Вінницька поліція шукає водія, який переїхав насмерть пішохода та втік

Вчора, 12 січня 2017 року неподалік села Гиринки Немирівського району сталася смертельна ДТП. Водій невстановленої автівки збив пішохода та втік. Від отриманих травм чоловік загинув.

Через хуртовину на автовокзалах скасовують автобусні рейси. Під загрозою усі напрямки

У Вінниці на кількох автовокзалах водії відмовляються їхати через погодні умови. Щоб не застрягнути і не потрапити в снігову пастку, рейси просто скасовують. Але не всі.  

Вибори у громадах Вінничини: переможці відомі, але підрахунки ще ведуться

Шість голів об'єднаних громад від “Солідарності”, по одному від “Радикальної партії”, “Самопомочі” та “Батьківщини”  та один самовисуванець - так  розподілили жителі області свої голоси та симпатії. 

Стала жертвою туалету та ледь не злетіла у повітря

У Немирові жінка пішла до туалету та вийти назад не змогла. Тим часом на плиті готувалася їжа.  

В Немирові «Копійка» протаранила мопед. Постраждав 22-річний хлопець

Вчора, 23 листопада 2016 року, ввечері в Немирові Вінницької області на вулиці Горького сталась аварія. В результаті зіткнення тілесні ушкодження отримав водій мопеда.

photo_camera Допоможіть знайти 31-річну Ганну Гордієнко, яка пропала тиждень тому

Жителька села Кудлаї Немирівського району Вінницької області 17 листопада 2016 року пішла з дому та до теперішнього часу місце її знаходження невідоме.

Мешканець Вінниччини сам виготовив пістолет. За це може сісти на сім років

У будинку 40-річного чоловіка з Немирівського району поліція знайшла двоствольний дульнозарядний пістолет з гвинтовим запалом.

Розборки силовиків. Поліція шукає рабів, яких… знайшла СБУ

СБУшники викрили фермера, який, за їхньою інформацією, поневолював працівників. Поліція під час розслідування поки що не знайшла тих, кого СБУ назвала рабами. ​Схоже, між двома структурами назріває скандал. А тут ще й фермер заявляє, що в його діях нема ніякого криміналу  

photo_camera Більше сотні безпритульних визволили з рабства у Немирівському районі

У Немирівському районі СБУ викрила «підприємців», які силою змушували працювати більше ста безпритульних.  

photo_camera У Немирові відкрили пам’ятник Героям Небесної Сотні та Героям АТО

У місті Немирів, на День незалежності України відкрили пам’ятний знак героям Небесної Сотні та загиблим воїнам АТО. Монумент встановили на території меморіалу, де поховані воїни-визволителі, що загинули у Другій світовій війні.

Свіжий випуск

№ 27 від 3 липня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
keyboard_arrow_up