This version of the page http://uainsur.com/our-news/important/ (91.223.223.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-01. The original page over time could change.
Актуально . Ліга страхових організацій України
Головне
  • Hовини ЛСОУ
  • Новини страхування
  • Анонси
  • Дайджест ЛСОУ
  • Огляд преси
  • Дні народження
  • Пам’ятка клієнта страхової компанії
  • Фоторепортаж
Відкрите страхування
  • Ризикове страхування
  • Страхування життя
Законодавство
  • Закони України
  • Кодекс етики в страховій діяльності
  • Фінмоніторинг
  • Перелік страхових компаній України, що здійснюють страхування подорожуючих до країн ЄС/Шенгенської зони

Hовини ЛСОУ

27.06.2019

Шановні колеги!

Ліга страхових організацій України щиро вітає Вас з Днем Конституції – державним святом, яке увійшло в новітню історію нашої суверенної демократичної держави. Хай буде мир, спокій, злагода та затишок у наших родинах і в нашій Великій Батьківщині – Україні!

27.06.2019

До уваги страховиків!

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження Нацкомфінпослуг „Про затвердження Вимог до стрес-тестування за ключовими ризиками діяльності страховика та розкриття інформації щодо результатів його проведення і внесення зміни до Порядку складання звітних даних страховиків”.

26.06.2019

ЛСОУ взяла участь у церемонії нагородження Лауреатів Першого Всеукраїнського проекту «Банки та фінустанови України»

25 червня 2019 року у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулось урочисте нагородження переможців І Всеукраїнського проекту «Банки та фінустанови України 2018: гідні надійні успішні». Організатори проекту — Видавничий Дім «Україна Бізнес» та Асоціація українських банків.

24.06.2019

До уваги страховиків!

Інформаційне повідомлення про державну реєстрацію нормативно-правового акта з питань обов´язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

21.06.2019

Президент ЛСОУ взяв участь у розширеному засіданні Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП

20 червня 2019 року відбулось спільне розширене засідання Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП «Нереалізовані можливості для економічного зростання: що вимагає бізнес від влади».

21.06.2019

ЛСОУ взяла участь в закритій експертній дискусії, присвяченій питанням зобов’язанням України у фінансовому секторі

20 червня 2019 року в офісі Інституту економічних досліджень та політичних консультацій відбулась закрита експертна дискусія, присвячена питанням зобов’язанням України у фінансовому секторі.

20.06.2019

ЛСОУ бере активну участь у роботі комітетів Громадської ради при Нацкомфінпослуг

19 червня 2019 року відбулись засідання Комітетів з питань страхового ринку та з питань захисту прав та законних інтересів споживачів фінансових послуг Громадської ради при Нацкомфінпослуг.

18.06.2019

До уваги страховиків!

Повідомлення щодо внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів).

14.06.2019

Ліга страхових організацій України щиро вітає з Днем медичного працівника!

Цінуємо Вашу благородну працю, її важливість та відповідальність, адже всі ми прагнемо прожити довге, щасливе життя, бути здоровими та активними. Бажаємо, щоб в усіх починаннях Вас супроводжувало міцне здоров’я, вдача та підтримка з боку колег і однодумців!

14.06.2019

Відбулось сьоме засідання Ради з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом

13 червня 2019 року в Державній службі фінансового моніторингу України відбулось сьоме засідання Ради з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

14.06.2019

ЛСОУ взяла участь у засіданні Громадської ради при ДФС України

13 червня 2019 року відбулось засідання Громадської ради при Державній фіскальній службі України. Лігу страхових організацій України на засіданні представила фінансовий директор ЛСОУ Тетяна Бордюк.

13.06.2019

ЛСОУ взяла участь у зустрічі VVO з керівниками страхових асоціацій

12 червня 2019 року Президент ЛСОУ Олександр Філонюк взяв участь у зустрічі керівників страхових асоціацій України, яку ініціював Міхаель Брандштеттер, менеджер ЄС та міжнародним відносинам Австрійської страхової асоціації (VVO).

13.06.2019

ЛСОУ взяла участь у Форумі з фінансової інклюзії

12 червня 2019 року у київському інноваційному парку UNIT.City розпочався другий міжнародний «Форум з фінансової інклюзії. Нікого за бортом». Лігу страхових організацій України на заході представив віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов.

12.06.2019

ЛСОУ вітає з Днем працівника фондового ринку!

Ліга страхових організацій України щиро вітає працівників фондового ринку з професійним святом! Бажаємо, щоб в усіх починаннях Вас супроводжувала вдача, розуміння та підтримка з боку колег і однодумців! Подальшого зростання та натхнення на нові здобутки!

11.06.2019

ЛСОУ взяла участь у засіданні Громадської ради при Нацкомфінпослуг

10 червня 2018 року відбулось засідання Громадської ради при Нацкомфінпослуг. Учасники розглянули ряд організаційних питань, зокрема, щодо звіту робочої групи з підготовки першого засідання Громадської ради при Нацкомфінпослуг та ін.

Страницы: 1 2 3 4 5 6 ... 207 208 209 ►