This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/nauka (89.184.73.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-28. The original page over time could change.
Наука - Вища освіта

Анонси

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурс на стажування студентів в аналітичних центрах
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Наука

Україна планує продовжити співпрацю з США у сфері науки та технологій

Україна має намір продовжити співпрацю зі Сполученими Штатами Америки у сфері науки та технологій. Це дозволить вченим обох країн працювати над спільними двосторонніми дослідженнями, брати участь у міжнародних конкурсах та програмах

Кращі науковці отримали Держпремії та премії Президента

Понад 200 кращих українських вчених отримали Державні премії в галузі науки і техніки та премії Президента для молодих учених 2018 року за передові дослідження та відкриття у медицині, астрономії, фізиці, енергетиці, оборонці, екології, агропромисловості тощо.

200 вишів та наукових установ уже мають доступ до Scopus та Web of Science за кошти бюджету

МОН уже забезпечило підключення понад 200 вишів та наукових установ до баз даних Scopus та Web of Science за кошти бюджету.

Уряд більш ніж удвічі підвищив розмір стипендій Президента та КМУ для молодих вчених

Уже 1 липня цього року розмір стипендій Президента України та Кабінету Міністрів України для молодих вчених зросте більш ніж удвічі. Відповідна постанова була прийнята сьогодні, 15 травня 2019 року, під час засідання Уряду.

Захист дисертацій писатимуть на відео, а порушенням доброчесності буде не тільки плагіат

Для експерименту із захисту докторів філософії у разових вчених радах МОН суттєво посилило вимоги до дотримання принципів академічної доброчесності.

Українські виші можуть отримати до 24 тис доларів гранту від Посольства США

Заклади освіти України, зокрема коледжі й технікуми, та неприбуткові громадські організації (НГО) запрошуються взяти участь в «Програмі малих грантів громадської дипломатії - ОСВІТА» Посольства США в Україні.

Конкурс з обрання членів Наукового комітету Нацради з розвитку науки і технологій: документи від кандидатів приймають до 14 березня

Конкурс проводиться для того, щоб замінити 12 членів Наукового комітету Нацради, термін повноважень яких закінчується 9 серпня 2019 року.

До Національного фонду досліджень приєднають Держфонд фундаментальних досліджень, - Міносвіти

Міністерство освіти і науки почало реорганізацію Державного фонду фундаментальних досліджень (ДФФД) – його приєднають до Національного фонду досліджень (НФД).

Україна має амбіції 2021-го стати асоційованим членом «Horizon Europe», – Максим Стріха

Україна планує стати асоційованим учасником нової рамкової програми ЄС з досліджень та інновацій «Horizon Europe», що стартує 2021-го. Відповідна заявка буде подана МОН України до кінця цього року.

Визначено необхідні кроки для приєднання до наступної програми «Horizon-Europe», - Міносвіти

За 2 роки Україна змогла імплементувати значну частину рекомендацій європейського незалежного аудиту української науково-інноваційної системи, але великий обсяг роботи також попереду.

Уряд затвердив склад наукової ради Національного фонду досліджень, який з 2019 року надаватиме гранти українським вченим

Уряд затвердив склад наукової ради Національного фонду досліджень України (НФД) – до неї увійшли 30 українських вчених з наукових установ та вишів. Відповідне розпорядження було прийнято сьогодні, 27 грудня 2018 року, під час засідання Кабінету Міністрів України.

Почався прийом запитів на конкурс для молодих учених на гранти Президента України в 2020 році

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф86 на гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених у 2020 році.

На 2019-й під проекти молодих вчених закладено 75 млн грн, - Міносвіти

2019-го МОН профінансує 54 нові проекти молодих вчених з вишів та наукових установ Міністерства.

Наступного року більшість вишів та наукових установ отримають дост1уп до наукових баз Scopus і WOS для збільшення публікацій, - Міносвіти

За останні 3 роки кількість публікацій українських дослідників у міжнародних наукових базах даних Scopus та Web of Science стабільно зростає.

25 найкращих молодих учених зможуть щороку отримувати державні стипендії на честь Героїв Небесної Сотні, - постанова Кабміну

Уряд визначив, як обиратимуть стипендіатів та призначатимуть державні іменні стипендії для найкращих молодих вчених, встановлені для вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...