РТПП запрошує на навчання з публічних закупівель (10-14 червня)

Вважаючи на постійне реформування законодавства у сфері державних закупівель та майже щомісячне внесення змін до нього, Регіональна Торгово-промислова палата Миколаївської області пропонує всім учасникам ринку закупівель за державні кошти,

Вітаємо з високою відзнакою!

  Указом президента України Петра Порошенка, за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм присвоєно почесне звання  "Заслужений економіст України"  першому віце-президенту ТПП України Михайлу Непрану.

9 травня – день перемоги над нацизмом

Вічний вогонь палає Дзвонить у далі століть Вічний вогонь закликає: Щастя живих бережіть! Вічний вогонь клекоче: Люди, не треба війни, Щоб не вмирали дочки, Сестри, брати, сини! Вічний вогонь палає, Тужать берізки над ним. Вічний вогонь вимагає: Миру і щастя живим! З Днем Перемоги всіх нас! Ніколи не забудемо!

7 травня Державне підприємство «Зоря»-«Машпроект» відзначає своє 65-річчя

7 травня Державне підприємство «Зоря»-«Машпроект» відзначає своє 65-річчя. Торгово-промислова палата Миколаївської області щиро вітає трудовий колектив підприємства з ювілеєм.

У Миколаєві пропозиція робочої сили вдвічі перевищує попит

Нажаль, дисбаланс попиту й пропозиції робочої сили не на користь працівників.

Тренінг для експортоорієнтованих швейних та текстильних підприємств

Міжнародним Торговельним Центром та Асоціацією «Укрлегпром» в рамках проекту «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі - Ініціатива EU4Business», що фінансується Європейським Союзом, заплановано проведення системного навчально-консультативного тренінгу

16 травня у Варшаві пройде ювілейний X Міжнародний форум «Дні українського бізнесу в Польщі»

П’ятий рік поспіль цей захід слугує майданчиком для обміну ідеями між представниками органів влади та бізнесу України і Польщі, налагодження ділових контактів, пошуку нових партнерів та інвесторів, розширення ринків збуту.

Запрошуємо на зустріч із сімейним медіатором і адвокатом Анжелікою Головченко

29 березня 2019 року о 14.30 в конференц-залі Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області відбудеться семінар з медіації на тему «Сімейна медіація – ефективний спосіб вирішення сімейних конфліктів".

РТПП запрошує на навчання з публічних закупівель (15-19 квітня)

Вважаючи на постійне реформування законодавства у сфері державних закупівель та майже щомісячне внесення змін до нього, Регіональна Торгово-промислова палата Миколаївської області пропонує всім учасникам ринку закупівель за державні кошти,