This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?cat=4 (194.28.172.226) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-22. The original page over time could change.
> АГРОПУБЛІЦИСТИКА | ТОВ "Господар ЕЦ"

Category Archives: > АГРОПУБЛІЦИСТИКА

СІМ’Я ЩУРІВ ЗА РІК ЗНИЩУЄ БІЛЬШЕ 20 ТОН ЗЕРНА

Гризуни становлять найчисленнішу групу тварин класу ссавців. Цей клас нараховує понад 2500 різних видів гризунів, об’єднаних у 30 родин. Найбільш небезпечні для сільськогосподарських тварин гризуни, що належать до родин: білкових, мишоподібних та хом’якоподібних.
У тваринницьких приміщеннях, як правило, оселяються мишоподібні гризуни, а саме: сірий щур та домова миша (можуть також зустрічатися польові і лісові миші). Ці гризуни значно поширені по всій земній кулі і призвичаїлися до існування – у найрізноманітніших умовах.

ЧИТАТИ ДАЛІ >

БЮДЖЕТНА КОМПЕНСАЦІЯ ВАРТОСТІ СІЛЬГОСПТЕХНІКИ ТА ОБЛАДНАННЯ

Уряд запропонував сільгоспвиробникам замість спеціального режиму оподаткування ПДВ, який був скасований минулого року, компенсувати вартість придбання сільськогосподарської техніки та обладнання.

ЧИТАТИ ДАЛІ >

«Маразм крепчал»: суд заборонив «Батьківщині» проводити земельний референдум

Окружний адміністративний суд ухвалив рішення про заборону проводити референдум проти продажу сільськогосподарської землі за особистою вказівкою президента Петра Порошенка. Про це заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час прес-конференції у Львові, повідомила агенція AgroPolit.com.

ЧИТАТИ ДАЛІ >

И ВДАРИВ МОРОЗ ПО ВОЛИНСЬКИХ АГРАРІЯХ?

Різке похолодання, поривчастий вітер, заморозки та град – погодні умови, до яких все ніяк не можуть звикнути волиняни останнім часом. У хід знову пішов теплий одяг, замислювались і над відновленням опалювального сезону. Не легко доводиться і місцевим аграріям, які працюють під відкритим небом. Зміна клімату впливає на польові роботи, врожайність чутливих до холоду культур. Але господарники не втрачають оптимізму і діляться невеличкою радістю – не довелося розчищати снігові замети, як у Харкові, Дніпрі чи в Одесі.

ЧИТАТИ ДАЛІ >

Фермери назвали вільний продаж землі пасткою для українців

Аграрії Сумщини занепокоєні можливою відміною мораторію на продаж земель с/г призначення в обмін на четвертий транш кредиту від МВФ. Вони переконані, що такий крок може призвести до катастрофи в країні, йдеться на сайті xpress.sumy.ua. Голова Асоціації фермерів Сумщини Михайло Махітка зазначив, що для того щоб запровадити дієві механізми продажу землі, перш за все, необхідно подбати про відродження селянських сімейних господарств.

ЧИТАТИ ДАЛІ >