This version of the page http://1kr.ua/news-49267.html (104.24.0.6) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-16. The original page over time could change.
Криворіжцям розповіли про реформу децентралізації та недоцільність райрад | Первый Криворожский

Криворіжцям розповіли про реформу децентралізації та недоцільність райрад

Фото: Первый Криворожский
У Кривому Розі для представників активної громадськості фахівці Реанімаційного пакету реформ організували захід, присвячений темі децентралізації.

Директор аналітично-дослідницького центру "Інститут міста" Олександр Сергієнко говорив про Паризьку агломерацію як приклад утворення вдалої транспортої системи навколо центру міста, що сприяє продуктивності роботи городян.

Містобудівна система Києва, на думку спікера, також удосконалюється. Щодо Кривого Рогу даних фахівець не озвучив. Хоча Сергієнко вважає вирішення транспортної проблеми людей, які живуть на окраїнах, важливою складовою розвитку сучасного великого міста.

Гостя подивувало, що на території Кривого Рогу є діючі кар‘єри. Також він озвучив думку про недоцільність існування районних рад. Експерт вважає, що районних тергромад не існує, відтак, чиї інтереси представляють депутати - можна лише здогадуватись.

Читайте також: Криворіжці вимагають звільнення начальника транспортного відділу

Гість наголосив, що на сайті Криворізької міськради дуже складно знайти дані про бюджет міста та іншу необхідну інформацію, яка би допомогла громадському сектору контролювати роботу чиновників.





Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Комментарии

Шериф
  • 5
  • 0
  • Ответить

То что райисполкомы не нужны , давно пора их разогнать , только деньги на их содержания тратятся , а так ни за что не отвечают и ничего не делают. По поводу бюджета города , так на сайте города висит в открытом доступе .

Загрузка...

Telegram чат Кривого Рога

Мы в социальных сетях

Мы в Facebook

Город

В 2019 году планируется ремонт ужасного перрона на ж/д станции Кривой Рог-Главный
В воскресенье криворожан приглашают на магический фестиваль и загадочное путешествие в Джуманджи
Какой будет погода в городе 16 июня и что сулит гороскоп для криворожан
Магический фестиваль и джазовый концерт ждут криворожан в субботу
Погода в Кривом Роге и гороскоп на 15 июня