This version of the page http://vn.20minut.ua/Pres-sluzhby (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-09. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Вінниця

Прес-служби

Правосуддя у тренді народних традицій (Прес-служба 7-го ААС)

«Правила виживання»: як вибрати якісний чай? (ПРЕС-СЛУЖБА "ІНТЕР")

У вівторок, 14 травня, о 14:45 дивіться на "Інтері" новий випуск ток-шоу «Правила виживання». У цій програмі йтиметься про...

Паливна криза на порозі: що буде в Україні з цінами на бензин та дизпаливо (Прес-служба «Прямого»)

Напередодні посівної кампанії Україна неочікувано опинилася на межі паливної кризи. Цьому передували кілька подій, наслідки...

Вступна кампанія-2019 стартує 1 липня — ГРИНЕВИЧ (Прес-служба «Прямого»)

В Україні вступна кампанія у заклади вищої освіти розпочнеться з 1 липня. Про це повідомила міністр освіти та науки Лілія...

«Правила виживання»: як правильно вибрати ковбасу (Прес-служба «Інтер»)

Ток-шоу про якість життя «Правила виживання» тепер буде виходити на «Інтері» не тільки вдень у будні. Увечері в неділю телеглядачі...

В Україні стало можливим отримати номерні знаки поштою (Прес-служба «Прямого»)

В Україні послуга з отримання індивідуального номерного знаку (ІНЗ) стала повністю електронною. Тепер автомобільні номери можна буде отримати поштою.

«Ранок з Інтером»: про яке весілля мріє Злата Огневич? (Прес-служба «Інтер»)

Відома співачка Злата Огневич нещодавно заінтригувала шанувальників новим фото в соцмережах, на якому позує в розкішній весільній сукні. В ексклюзивному інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером» артистка розповіла, про яке весілля мріє, де і як провела відпустку, а також поділилася грандіозними творчими планами.

Телеканал «Прямий» готує наймасштабніший марафон, присвячений президентським виборам (Прес-служба каналу «Прямий»)

Телеканал «Прямий» готує наймасштабніший марафон, присвячений президентським виборам. «Передвиборча кампанія на пост президента йде повним ходом. А ми тим часом готуємось до наймасштабнішого марафону в день виборів і в ніч очікування результатів. Наші журналісти будуть у всіх штабах кандидатів, у Центрвиборчкомі, на виборчих дільницях в Україні і за кордоном», – йдеться у промо проекту «Вибори-2019».

У оборонному бюджеті США на допомогу Україні передбачено 250 млн доларів (Прес-служба каналу «Прямий»)

У офіційно оприлюдненому проекті оборонного бюджету США на 2020 рік передбачається надання Україні 250 млн доларів на цілі посилення безпеки і оборони в рамках програми "Ініціатива безпекової допомоги Україні".

Опитування малого та середнього підприємництва "Критикуєш – пропонуй" (Прес-служба Вінницької міської ради)

Шановні представники малого та середнього бізнесу! Нам важлива ваша думка, тож запрошуємо долучитесь до опитування щодо визначення пріоритетних завдань та шляхів розвитку підприємництва.

Телеканал «Прямий» запускає цикл телемарафонів «Вибори 2019» (Прес-служба каналу «Прямий» )

Починаючи з неділі, 10 лютого у прямому ефірі на телеканалі «Прямий» починаються щотижневі телемарафони «Вибори 2019». Прямоефірна програма виходитиме по суботах та неділях з 12.00 до 21.00.

Премьера сериала «Захват» на «Интере»: пять интересных фактов (Пресс-служба «Интер»)

Сегодня, 11 февраля, на телеканале «Интер» – премьера 8-серийной остросюжетной драмы «Захват» о работе отряда быстрого реагирования полицейского спецназа. С понедельника по четверг в 21:00 зрители станут свидетелями работы на грани риска подразделения, которое занимается обезвреживанием опасных преступников.  Накануне премьеры – несколько интересных фактов о сериале.

Першого березня відбудеться перерахунок пенсій (Прес-служба телеканалу "Прямий")

Про це в ефірі "Прямого" в ток-шоу "Ехо України" повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева.

Укрзалізниця зменшить кількість провідників у потягах (Прес-служба телеканалу «Прямий»)

"Укрзалізниця" має намір провести експеримент, в ході якого в деяких пасажирських поїздах далекого прямування кількість провідників буде зменшено з розрахунку два провідники на два вагони.

Гербст назвав умови за яких Київ візьме під контроль Схід і війна закінчиться (Прес-служба каналу "Прямий")

Через санкції та втрати російських солдат президент РФ Володимир Путін врешті-решт виведе свої війська з Донбасу і війна закінчиться.

Свіжий випуск

№ 23 від 5 червня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
keyboard_arrow_up