This version of the page http://nsj.gov.ua/ (83.218.242.227) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-09. The original page over time could change.
Національна школа суддів України
Національна школа суддів України
Анонси заходів

МЕДІА ПРО СПЕЦПІДГОТОВКУ

 

Закон і бізнес // Психологія для феміди




 




Про навчання суддів, тимчасово відсторонених від здійснення правосуддя


ОГОЛОШЕННЯ




До уваги суддів – дистанційні курси!


Національна школа суддів у співпраці з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) та програмою USAID “Нове правосуддя” розробили навчальні посібники для суддів “Вибори Президента України 2019” та “Відповідальність за порушення виборчого законодавства”.

Ознайомитись з посібниками можна за посиланням


  ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ

Національна школа суддів України запрошує суддів і суддів у відставці до співпраці з метою розробки матеріалів курсів для суддів, зокрема, стандартизованих лекцій, та їх подальшого викладання в ході підготовки суддів.



Вийшов черговий випуск журналу «Слово Національної школи суддів України»


Запрошуємо опублікувати наукову статтю у фаховому журналі “Слово НШСУ”

Про порядок надання інформації на запити щодо формування суддівського досьє

До уваги суддів господарських  судів

Національна    школа    суддів України спільно  з  Касаційним господарським  судом у складі Верховного Суду  17 квітня   2018  року   в місті  Києві проводить загальноукраїнський семінар  для суддів господарських судів на тему: “Новели господарського судочинства України  та їх застосування в судовій практиці”.

Враховуючи інтерес суддів до новел  сучасного законодавства, актуальність зазначеної тематики в професійній суддівській діяльності та потребу у її кваліфікаційному висвітленні,  доповідачами на заході будуть судді, науковці, адвокати та представник Міжнародного комерційного арбітражного суду   при   Торгово-промисловій    палаті  України, що дозволить системно дослідити новели господарського судочинства України.

Семінар буде  проводитися   у конференц–залі Касаційного господарського    суду    у    складі   Верховного   Суду   за адресою м. Київ,   вул. О. Копиленка,  6. 

Реєстрація слухачів відбудеться 17 квітня з 09.30 год. до 10.00 год.  Початок занять о 10.00 год.

План основних заходів
Національної школи суддів України
на 03-07.06.2019 р.





Безкоштовна консультативна психологічна допомога суддям та працівникам апаратів судів 
Більш детальна інформація


Усі анонси
Новини установи
На порядку денному - нагальні питання у сфері правосуддя

6 червня 2019 року ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук взяв участь в роботі Комунікаційного комітету системи правосуддя.
На обговорення були винесені питання  подолання дефіциту суддівських кадрів, прискорення процедури кваліфікаційного оцінювання,  добору суддів, посилення незалежності та захисту суддів.
Інформація щодо прийнятих рішень у формі офіційної заяви буде оприлюднена пізніше.

Підсумки здійснення спеціальної підготовки майбутніх суддів

7 червня 2019 року ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук  провів нараду за підсумками здійснення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Засідання керівної групи проекту Ради Європи "Зміцнення свободи медіа, доступу до інформації і посилення системи Суспільного мовлення в Україні"

7 червня 2019 року відбулось друге засідання керівної групи проекту Ради Європи “Зміцнення свободи медіа, доступу до інформації і посилення системи Суспільного мовлення в Україні”.

Позасудові механізми вирішення спору

7 червня 2019 року в місті Одесі місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено загальноукраїнський семінар  для суддів апеляційних та окружних судів на тему: “Позасудові механізми вирішення спору: національна практика та міжнародний досвід”.

Особливості розгляду адміністративних справ, пов’язаних із виборчим процесом

7 червня 2019 року в місті Києві Національна школа суддів України провела семінар для суддів адміністративних судів та працівників апарату Шостого апеляційного адміністративного суду “Особливості розгляду адміністративних справ, пов’язаних з виборчим процесом”. 

Усі новини