This version of the page http://eds.co.ua/uk?do=feedback (185.67.1.217) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-07. The original page over time could change.
Міжнародна європейська вища школа дизайну EDS в Києві - Європейська Школа Дизайну
/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

ЄВРОПЕЙСЬКА ШКОЛА ДИЗАЙНУ

Для тих, хто не знайшов себе у набутій раніше професії або вигорів на попередній роботі, і хоче розвиватися та вдосконалюватися у сфері дизайну Найближчі події
Про школу
Найближчі події:
  • 04. 07

Старт курсу "Дизайнер-декоратор. Літній інтенсив"

10:00 Детальніше

Старт курсу "Дизайн інтер'єру. Літній інтенсив"

10:00 Детальніше

Старт курсу "Fashion дизайн. Літній інтенсив"

10:00 Детальніше

НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ

Професійні програми

Двомодульні навчальні програми для тих, хто хоче повністю "з нуля" здобути професію дизайнера та створити власний дизайн-бізнес.

108

занять

432

акад. годин

8-15

осіб у групі

Інтенсивні програми

Базові освітні програми в інтенсивному форматі для швидкого старту в професії дизайнера

20-60

занять

80-240

акад. годин

8-15

осіб у групі

Програми дизайн розвитку

Короткострокові програми, спрямовані на підвищення особистої, бізнес і професійної ефективності дизайнерів.

248

Програм, заходів, івентів

ЩО РОБИТЬ ШКОЛУ ДИЗАЙНУ УНІКАЛЬНОЮ?

1
Якість, що відповідає міжнародним стандартам професії
2
Системність, послідовність та комплексність у навчанні
3
Серед викладачів – лише спеціалісти-практики та експерти ринку
4
Робота з реальними замовниками, реальними дизайн об'єктами
5
Спрямованість на результат – завершений повноцінний дизайн-проект
6
Орієнтація на розвиток власного дизайн-бізнесу, монетизація творчості
EDS

ПАРТНЕРИ EDS

IIDA

International Interior Design Association (IIDA) – Міжнародна асоціація дизайнерів інтер'єру, нараховує близько 13 000 членів.

Члени IIDA прагнуть створити своєрідне співтовариство дизайнерів інтер'єру по всьому світу, розробляють певні стандарти якості роботи дизайнерів інтер'єрів, намагаються створити певну нішу для розвитку найбільш талановитих молодих дизайнерів і всілякими способами прагнуть підвищувати їх компетентність.


Головна мета Міжнародної Асоціації Дизайнерів інтер'єру – підняти професію дизайнера інтер'єру на якісно новий рівень і відкрити дорогу поколінню новаторів в дизайні інтер'єру, розвинути в новому поколінні дизайнерів почуття балансу між пристрастю до дизайну і його функціональною складовою. І заснований такий професіоналізм на фундаментальному підході до навчання молодих талантів та якісної оцінки набутих ними знань і практичних навичок.


Саме такий підхід до навчання ми, Європейська Школа Дизайну, цінуємо і поважаємо. І сертифікат IIDA є оцінкою на міжнародному рівні професіоналізму, як наших викладачів, так і наших майбутніх випускників. Європейська Школа Дизайну з 2009 року є членом IIDA.

Rhodec International

Британська міжнародна школа дизайну Rhodec International була заснована у 1960 році як приватний і незалежний навчальний заклад.

Мета її створення - задовільнити все зростаючу потребу в якісній освіті для дизайнерів інтер'єру - професія, що стала надзвичайно популярною у всьому світі.

Всесвітньо відомі програми навчання дизайну інтер'єру були ретельно розроблені провідними дизайнерами. Rhodec International надає зручний і захоплюючий спосіб навчання дизайну інтер'єру та пропонує найбільш повний заочний курс дизайну інтер'єру з існуючих у світі. Курси Rhodec спеціально пристосовані для ділових людей, які не бажають кидати роботу або свої домашні обов'язки, щоб відвідувати очні курси та лекції.


Завдяки партнерським зв'язкам Європейської Школи Дизайну та школи Rhodec International наші слухачі і випускники мають можливість отримати британський диплом в галузі дизайну та декорування інтер'єру шляхом експертизи, підготовленої відповідно до вимог Rhodec дизайн-проекту в Великобританії. Без виїзду з України, і навіть без обов'язкового знання професійної англійської мови. Вся підготовка дипломного проекту і його переклад здійснюється в EDS під кураторством кваліфікованих викладачів.


Переваги отримання британського диплома Rhodec в EDS:
- немає необхідності їхати до Великобританії для отримання британського диплома
- Ви економите 2 роки на навчання (не кажучи про економічну вигоду), так як проходите тільки експертну оцінку Вашого дипломного проекту
- кандидат здійснює підготовку проекту при консультуванні і кураторській підтримці викладачів Європейської Школи Дизайну
- можлива допомога з перекладом проекту на англійську мову


Контакти для уточнення інформації:
Олександра Медяник, e-mail: rhodec.eds@gmail.com, тел. (097) 699-30-13


Сайт партнера: www.rhodec.org

Французький інститут в Україні

Французький інститут в Україні – складова частина Відділу культури та співробітництва Посольства Франції в Україні.

Як і інші 151 французьких культурних центрів за кордоном, Французький інститут в Україні (ФІУ / IFU) підпорядковується Міністерству закордонних справ Франції і ставить за мету популяризацію французької мови та культури в Україні та налагодження ефективного довгострокового співробітництва з установами культури України.


У діяльності центру можна виділити три сектори: курси французької мови (всі рівні), медіатека / інформаційний центр про сучасну Францію і організація культурно-мистецьких заходів. Культурні заходи являють українській публіці і фахівцям сучасну французьку культуру в усьому її розмаїтті: кіно, театрально-сценічне і образотворче мистецтво, література, дискусії, різні проекти в усіх галузях і дисциплінах художнього мистецтва. Ці проекти проводяться у співпраці з місцевими установами та партнерами з метою створення довготривалих зв'язків між французькими та українськими культурними діячами та організаціями. Фестиваль Французька весна, який з 2004 року проводиться щорічно в квітні - одне з яскравих культурних подій ФІУ.


Сайт партнера: www.institutfrancais-ukraine.com

Зона Комфорту

Компанія "Зона Комфорту" спеціалізується на проектуванні та виробництві корпусних меблів.

Компанія "Зона Комфорту" заснована людьми, досвід роботи яких в меблевому бізнесі почався в 1997 році. За довгий час були накопичені знання про дизайн і проектування корпусних меблів, принципах і технології її виробництва, розробці та впровадженні інновацій, а так само про управління персоналом. Головною цінністю компанії є люди, професіонали своєї справи, які ставлять перед собою одну, найголовнішу задачу - виробляти продукцію і надавати послуги, які вражають.


Компанія спеціалізується на проектуванні та виробництві корпусних меблів, перш за все для будинку. Зібравши колектив однодумців, компанія досягли оперативної і злагодженої роботи, яка принесе Вам задоволення від процесу покупки і кінцевого результату.


Ставлячи перед собою мету надання професійної допомоги потенційним клієнтам у виборі меблів для дому, в салоні "Зона Комфорту" проводяться безкоштовні майстер-класи про те, як вибирати «правильну» меблі, де фахівці діляться своїми знаннями та багаторічним досвідом в області виробництва і проектування меблів . А також розповідають про новинки, показують відмінності у вирішенні дизайну і функціональності фурнітури при проектуванні меблів.


Сайт партнера: www.zona-comforta.com.ua

Domus Design

Журнал "Domus Design" – глянцеве видання про дизайн як уособлення стилю життя.

Це точка відліку, що дозволяє знаходити той дизайн, який відповідає власному стилю життя.


За сім років свого життя журнал завоював повагу і став популярним серед провідних українських і зарубіжних архітекторів, дизайнерів і декораторів, людей, які створюють будинки і інтер'єри, які є справжніми витворами мистецтва.


Сайт партнера: www.facebook.com/domusdesign

Ідеї Вашого Дому

Журнал "Ідеї Вашого Дому" – безумовний лідер серед популярних та авторитетних видань про ремонт, облаштування інтер'єрів, а також заміське будівництво.

Видання допомагає визначитися зі стильовим рішенням майбутнього інтер'єру, дає рекомендації по переплануванню, висвітлює весь цикл ремонтно-будівельних робіт.


Журнал "Ідеї Вашого Дому" інформує про новинки, відповідних тематиці видання, представляє цікаві своїй аудиторії квартири і котеджі, публікує дизайн-проекти квартир в будинках поширених типових серій, відповідає на запитання читачів, пов'язані з ремонтом і переплануванням квартири, будівництвом будинку. Представлені і декоративні рубрики, про оформлення інтер'єру після закінчення ремонтно-будівельних робіт, поради щодо вибору аксесуарів і текстилю.


Сайт партнера: www.facebook.com/IVD.ua

Фонд сприяння розвитку мистецтв

"Фонд сприяння розвитку мистецтв" – авторитетна організація з підтримки і розвитку культури і мистецтва в Україні та за її межами.

Благодійний фонд "Фонд сприяння розвитку мистецтв" був створений у 1994 році з метою популяризації досягнень українських талантів у сфері культури та мистецтв.


Є авторитетною організацією, яка здійснює систематичну роботу з підтримки і розвитку культури і мистецтва, дизайну, архітектури. За ініціативи та підтримки Фонду постійно здійснюються численні культурно-мистецькі заходи (художні виставки, концерти, презентації, тренінги, майстер-класи, семінари, арт-поїздки, міжнародні фестивалі).


Завдання Фонду – сприяти розвитку культури і мистецтва, підтримка тривалих мистецьких проектів в Україні та за її межами. За останні роки значно поширилася міжнародна діяльність Фонду.


Сайт партнера: www.foundart.org.ua

компанія PROSTIR20

Компанія PROSTIR20 - прямий постачальник кераміки з Європи і креативна платформа для натхнення.

PROSTIR20 - прямий постачальник кераміки в Україні від провідних фабрик Іспанії, Італії та Німеччини. PROSTIR20 є бренд, який об'єднує в собі передові тенденції в сфері керамічної плитки та сантехніки. Це сучасний формат, який орієнтований на задоволення потреб кінцевих покупців, дизайнерів і архітекторів.


PROSTIR20 - місце, де ідеї народжуються самі. Шоу-рум відкриває споживачеві палітру кераміки, зібрану експертами в єдиному просторі, яка повністю відповідає потребам світового ринку.


Сайт партнера: www.prostir20.com.ua

MANDERS

Компанія MANDERS - надійний постачальник декоративних матеріалів на українському ринку від провідних світових брендів.

Для покупців салону "MANDERS Україна" завжди в розпорядженні яскраві фарби, складні інтелігентні відтінки, м'який текстиль, красиві шпалери, строгий плінтус, плитка для стін та підлоги, сучасна і традиційна гіпсова ліпнина, відмінні килими і килимові покриття, а також можливість замовити послугу з пошиття і оновленню меблів.


Компанія ставить своїм завданням надихати на нові ідеї всіх, хто планує зробити ремонт для свого будинку, або професійно цікавиться
декоруванням інтер'єрів.


Сайт партнера: www.manders.com.ua

Парус Експо Медіа

Компанія "Парус Експо Медіа" - це організація і проведення міжнародних виставок подарунків, декору і товарів для будинку.

"Парус Експо Медіа" є провідним оператором високоефективних виставкових та медіа проектів України в сфері атмосфери затишку, лідером серед виставкових компаній України в сфері B2B виставок подарунків, новорічної та різдвяної продукції, декору і предметів інтер'єру, посуду і товарів для будинку. Один з найбільш професійних організаторів ділових заходів формату B2B (форуми, конференції, семінари, конкурси), ініціатор впровадження в Україні БАЙЄРСЬКА програми і проекту PROFMeeting, видавець інформаційно-аналітичного журналу PRO Maison.


Відмітна якість проведених заходів - зібрання кращих традицій класичної виставки з сучасними інтегрованими проектами, насиченими діловою програмою. Кожна нова виставка завжди несе в собі інновації, спрямовані на вдосконалення змісту, сервісу, системи забезпечення ефективності контактів.


Виставкова компанія "Парус Експо Медіа" є офіційним представником концерну Мессе Франкфурт в Україні.


Сайт партнера: www.pem.com.ua

EDS У ЦИФРАХ

2336

Випускників

27

Системних освітніх програм

65

Викладачів-практиків

45%

Практикуючих дизайнерів серед випускників

ІСТОРІЇ УСПІХУ

01
Ірина Бойченко

Випускниця курсу "Дизайнер-декоратор. Літній інтенсив", засновниця Майстерні стильних рішень KoKo decor.

02
Даниїл Ікрамов

Співзасновник та директор дизайн-бюро Metra-studio. Випускник курсу "Дизайн інтер'єру – Інтенсив"

03
Світлана Бойко

Успішна дизайнерка інтер'єру помешкань та комерційних приміщень. Випускниця курсу "Дизайн інтер'єру – Інтенсив"

04
Марія Фоміченко-Закуцька та Тетяна Мізюк

Марія – випускниця курсу "Дизайнер-декоратор – Інтенсив", Тетяна – курсу "Дизайн інтер'єру – Інтенсив". Засновниці студії дизайну FEMME Design.

05
Людмила Дмитренко

Практикуючий ландшафтний дизайнер. Випускниця курсу "Ландшафтний дизайн – Професіонал"

06
Олена Воронова

Практикуючий ландшафтний дизайнер. Випускниця курсу "Ландшафтний дизайн – Літній інтенсив"

07
Вікторія Густі

Дизайнер, випускниця курсу "Предметний дизайн – Літній інтенсив".

08
Ярослава Гавриленко

Дизайнер, власниця fashion-студії MyStory. Випускниця курсу "Fashion дизайн – Інтенсив".

09
Юлія Булига

Практикуючий дизайнер інтер'єру, директор дизайн-студії Simpeks-Design. Випускниця курсів "Дизайн інтер'єру – Професіонал" та "Дизайн інтер'єру – Практик"

10
Христина Зелюкіна

Illustrator, motion designer, compositing artist, засновниця студії Wonderbloom. Випускниця курсу "Моушн дизайн – Базовий"

11
Христина Клех

Практикуючий графічний дизайнер, моушн-дизайнер, випускниця курсів "Графічний дизайн – Літній інтенсив" та "Моушн дизайн – Літній інтенсив"

12
Юлія Палій

Практикуючий графічний дизайнер, випускниця курсу "Графічний дизайн – Літній інтенсив"

всі історії

ПРОЕКТИ ВИПУСКНИКІВ

01
РОЗРОБКА ФІРМОВОГО СТИЛЮ ДЛЯ БАРБЕРШОПУ HEMINGBEARD
Курс: "Графічний дизайн - Інтенсив"
Автор: Анна-Марія Лазаревич
дивитися проект
02
БУДИНОК "MOONLIGHT"
Курс: "Дизайн інтер'єру - Професіонал"
Автор: Світлана Валкер
дивитися проект
03
ЛАНДШАФТНИЙ ПРОЕКТ САДУ "WOOD AND CLAY"
Курс: "Ландшафтний дизайн – Інтенсив"
Автор: Вікторія Проценко
дивитися проект
04
КВАРТИРА В СТИЛІ МОДЕРНІЗМУ
Курс: "Дизайн інтер'єру - Інтенсив"
Автор: Валентина Мельничук
дивитися проект
05
Декор-проект квартири "Contemporary Living"
Курс: "Дизайнер-декоратор. Інтенсив"
Автор: Юлія Колосовська
дивитися проект
06
Світильник SMART LINE
Курс: "Предметний дизайн: Освітлення"
Автор: Анна Бояркіна
дивитися проект
07
Система для зберігання ELEMENTS
Курс: "Предметний дизайн: Меблі"
Автор: Сергій Пирогов
дивитися проект
08
ЛАНДШАФТНИЙ ПРОЕКТ САДУ "БУЛЬБАШКИ"
Курс: "Ландшафтний дизайн – Профессіонал"
Автор: Вероніка Савенок
дивитися проект
09
РЕСТОРАН "SHADOOF"
Курс: "Дизайн інтер'єру - Практик"
Автор: Юлія Червяченко
дивитися проект
10
КОЛЕКЦІЯ ЯРОСЛАВИ ГАВРИЛЕНКО
Курс: "Fashion дизайн - Інтенсив"
Автор: Ярослава Гавриленко
дивитися проект
Всі роботи

Події

Літня Школа 2019
Щороку Європейська Школа Дизайну відкриває двері Літньої Школи для тих, хто хоче з користю провести "літні канікули". Заняття проходять стаціонарно в Києві. 
04
. 07
03
. 09
09
. 09
ДИЗАЙН-ТУР до РИМу для ландшафтних дизайнерів і архітекторів
ПОДІЇ ПАРТНЕРІВ
04
. 07
10:00
Літня Школа 2019
ОСВІТНІ АНОНСИ
Всі події
ЖИТИ – ОЗНАЧАЄ СТВОРЮВАТИ!
EDS

БІЛЬШЕ ПРО EDS, ПРОГРАМИ ТА МОЖЛИВОСТІ

Зв'яжіться з нами, і ми з радістю дамо відповіді на всі Ваші питання!

Напишіть нам
або зателефонуйте
+38 044 331 37 00
Показати
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, і наші менеджери зв'яжуться з Вами
Найближчі події:
  • 04. 07

Старт курсу "Дизайнер-декоратор. Літній інтенсив"

Детальніше

Старт курсу "Дизайн інтер'єру. Літній інтенсив"

Детальніше

Старт курсу "Fashion дизайн. Літній інтенсив"

Детальніше
IIDA

International Interior Design Association (IIDA) – Міжнародна асоціація дизайнерів інтер'єру, нараховує близько 13 000 членів.

Члени IIDA прагнуть створити своєрідне співтовариство дизайнерів інтер'єру по всьому світу, розробляють певні стандарти якості роботи дизайнерів інтер'єрів, намагаються створити певну нішу для розвитку найбільш талановитих молодих дизайнерів і всілякими способами прагнуть підвищувати їх компетентність.


Головна мета Міжнародної Асоціації Дизайнерів інтер'єру – підняти професію дизайнера інтер'єру на якісно новий рівень і відкрити дорогу поколінню новаторів в дизайні інтер'єру, розвинути в новому поколінні дизайнерів почуття балансу між пристрастю до дизайну і його функціональною складовою. І заснований такий професіоналізм на фундаментальному підході до навчання молодих талантів та якісної оцінки набутих ними знань і практичних навичок.


Саме такий підхід до навчання ми, Європейська Школа Дизайну, цінуємо і поважаємо. І сертифікат IIDA є оцінкою на міжнародному рівні професіоналізму, як наших викладачів, так і наших майбутніх випускників. Європейська Школа Дизайну з 2009 року є членом IIDA.

Rhodec International

Британська міжнародна школа дизайну Rhodec International була заснована у 1960 році як приватний і незалежний навчальний заклад.

Мета її створення - задовільнити все зростаючу потребу в якісній освіті для дизайнерів інтер'єру - професія, що стала надзвичайно популярною у всьому світі.

Всесвітньо відомі програми навчання дизайну інтер'єру були ретельно розроблені провідними дизайнерами. Rhodec International надає зручний і захоплюючий спосіб навчання дизайну інтер'єру та пропонує найбільш повний заочний курс дизайну інтер'єру з існуючих у світі. Курси Rhodec спеціально пристосовані для ділових людей, які не бажають кидати роботу або свої домашні обов'язки, щоб відвідувати очні курси та лекції.


Завдяки партнерським зв'язкам Європейської Школи Дизайну та школи Rhodec International наші слухачі і випускники мають можливість отримати британський диплом в галузі дизайну та декорування інтер'єру шляхом експертизи, підготовленої відповідно до вимог Rhodec дизайн-проекту в Великобританії. Без виїзду з України, і навіть без обов'язкового знання професійної англійської мови. Вся підготовка дипломного проекту і його переклад здійснюється в EDS під кураторством кваліфікованих викладачів.


Переваги отримання британського диплома Rhodec в EDS:
- немає необхідності їхати до Великобританії для отримання британського диплома
- Ви економите 2 роки на навчання (не кажучи про економічну вигоду), так як проходите тільки експертну оцінку Вашого дипломного проекту
- кандидат здійснює підготовку проекту при консультуванні і кураторській підтримці викладачів Європейської Школи Дизайну
- можлива допомога з перекладом проекту на англійську мову


Контакти для уточнення інформації:
Олександра Медяник, e-mail: rhodec.eds@gmail.com, тел. (097) 699-30-13


Сайт партнера: www.rhodec.org

Французький інститут в Україні

Французький інститут в Україні – складова частина Відділу культури та співробітництва Посольства Франції в Україні.

Як і інші 151 французьких культурних центрів за кордоном, Французький інститут в Україні (ФІУ / IFU) підпорядковується Міністерству закордонних справ Франції і ставить за мету популяризацію французької мови та культури в Україні та налагодження ефективного довгострокового співробітництва з установами культури України.


У діяльності центру можна виділити три сектори: курси французької мови (всі рівні), медіатека / інформаційний центр про сучасну Францію і організація культурно-мистецьких заходів. Культурні заходи являють українській публіці і фахівцям сучасну французьку культуру в усьому її розмаїтті: кіно, театрально-сценічне і образотворче мистецтво, література, дискусії, різні проекти в усіх галузях і дисциплінах художнього мистецтва. Ці проекти проводяться у співпраці з місцевими установами та партнерами з метою створення довготривалих зв'язків між французькими та українськими культурними діячами та організаціями. Фестиваль Французька весна, який з 2004 року проводиться щорічно в квітні - одне з яскравих культурних подій ФІУ.


Сайт партнера: www.institutfrancais-ukraine.com

Зона Комфорту

Компанія "Зона Комфорту" спеціалізується на проектуванні та виробництві корпусних меблів.

Компанія "Зона Комфорту" заснована людьми, досвід роботи яких в меблевому бізнесі почався в 1997 році. За довгий час були накопичені знання про дизайн і проектування корпусних меблів, принципах і технології її виробництва, розробці та впровадженні інновацій, а так само про управління персоналом. Головною цінністю компанії є люди, професіонали своєї справи, які ставлять перед собою одну, найголовнішу задачу - виробляти продукцію і надавати послуги, які вражають.


Компанія спеціалізується на проектуванні та виробництві корпусних меблів, перш за все для будинку. Зібравши колектив однодумців, компанія досягли оперативної і злагодженої роботи, яка принесе Вам задоволення від процесу покупки і кінцевого результату.


Ставлячи перед собою мету надання професійної допомоги потенційним клієнтам у виборі меблів для дому, в салоні "Зона Комфорту" проводяться безкоштовні майстер-класи про те, як вибирати «правильну» меблі, де фахівці діляться своїми знаннями та багаторічним досвідом в області виробництва і проектування меблів . А також розповідають про новинки, показують відмінності у вирішенні дизайну і функціональності фурнітури при проектуванні меблів.


Сайт партнера: www.zona-comforta.com.ua

Domus Design

Журнал "Domus Design" – глянцеве видання про дизайн як уособлення стилю життя.

Це точка відліку, що дозволяє знаходити той дизайн, який відповідає власному стилю життя.


За сім років свого життя журнал завоював повагу і став популярним серед провідних українських і зарубіжних архітекторів, дизайнерів і декораторів, людей, які створюють будинки і інтер'єри, які є справжніми витворами мистецтва.


Сайт партнера: www.facebook.com/domusdesign

Ідеї Вашого Дому

Журнал "Ідеї Вашого Дому" – безумовний лідер серед популярних та авторитетних видань про ремонт, облаштування інтер'єрів, а також заміське будівництво.

Видання допомагає визначитися зі стильовим рішенням майбутнього інтер'єру, дає рекомендації по переплануванню, висвітлює весь цикл ремонтно-будівельних робіт.


Журнал "Ідеї Вашого Дому" інформує про новинки, відповідних тематиці видання, представляє цікаві своїй аудиторії квартири і котеджі, публікує дизайн-проекти квартир в будинках поширених типових серій, відповідає на запитання читачів, пов'язані з ремонтом і переплануванням квартири, будівництвом будинку. Представлені і декоративні рубрики, про оформлення інтер'єру після закінчення ремонтно-будівельних робіт, поради щодо вибору аксесуарів і текстилю.


Сайт партнера: www.facebook.com/IVD.ua

Фонд сприяння розвитку мистецтв

"Фонд сприяння розвитку мистецтв" – авторитетна організація з підтримки і розвитку культури і мистецтва в Україні та за її межами.

Благодійний фонд "Фонд сприяння розвитку мистецтв" був створений у 1994 році з метою популяризації досягнень українських талантів у сфері культури та мистецтв.


Є авторитетною організацією, яка здійснює систематичну роботу з підтримки і розвитку культури і мистецтва, дизайну, архітектури. За ініціативи та підтримки Фонду постійно здійснюються численні культурно-мистецькі заходи (художні виставки, концерти, презентації, тренінги, майстер-класи, семінари, арт-поїздки, міжнародні фестивалі).


Завдання Фонду – сприяти розвитку культури і мистецтва, підтримка тривалих мистецьких проектів в Україні та за її межами. За останні роки значно поширилася міжнародна діяльність Фонду.


Сайт партнера: www.foundart.org.ua

компанія PROSTIR20

Компанія PROSTIR20 - прямий постачальник кераміки з Європи і креативна платформа для натхнення.

PROSTIR20 - прямий постачальник кераміки в Україні від провідних фабрик Іспанії, Італії та Німеччини. PROSTIR20 є бренд, який об'єднує в собі передові тенденції в сфері керамічної плитки та сантехніки. Це сучасний формат, який орієнтований на задоволення потреб кінцевих покупців, дизайнерів і архітекторів.


PROSTIR20 - місце, де ідеї народжуються самі. Шоу-рум відкриває споживачеві палітру кераміки, зібрану експертами в єдиному просторі, яка повністю відповідає потребам світового ринку.


Сайт партнера: www.prostir20.com.ua

MANDERS

Компанія MANDERS - надійний постачальник декоративних матеріалів на українському ринку від провідних світових брендів.

Для покупців салону "MANDERS Україна" завжди в розпорядженні яскраві фарби, складні інтелігентні відтінки, м'який текстиль, красиві шпалери, строгий плінтус, плитка для стін та підлоги, сучасна і традиційна гіпсова ліпнина, відмінні килими і килимові покриття, а також можливість замовити послугу з пошиття і оновленню меблів.


Компанія ставить своїм завданням надихати на нові ідеї всіх, хто планує зробити ремонт для свого будинку, або професійно цікавиться
декоруванням інтер'єрів.


Сайт партнера: www.manders.com.ua

Парус Експо Медіа

Компанія "Парус Експо Медіа" - це організація і проведення міжнародних виставок подарунків, декору і товарів для будинку.

"Парус Експо Медіа" є провідним оператором високоефективних виставкових та медіа проектів України в сфері атмосфери затишку, лідером серед виставкових компаній України в сфері B2B виставок подарунків, новорічної та різдвяної продукції, декору і предметів інтер'єру, посуду і товарів для будинку. Один з найбільш професійних організаторів ділових заходів формату B2B (форуми, конференції, семінари, конкурси), ініціатор впровадження в Україні БАЙЄРСЬКА програми і проекту PROFMeeting, видавець інформаційно-аналітичного журналу PRO Maison.


Відмітна якість проведених заходів - зібрання кращих традицій класичної виставки з сучасними інтегрованими проектами, насиченими діловою програмою. Кожна нова виставка завжди несе в собі інновації, спрямовані на вдосконалення змісту, сервісу, системи забезпечення ефективності контактів.


Виставкова компанія "Парус Експо Медіа" є офіційним представником концерну Мессе Франкфурт в Україні.


Сайт партнера: www.pem.com.ua

Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
Бажаєте дізнатися більше і приєднатися? Заповніть форму, і організатори зв'яжуться з вами