This version of the page http://jk-kazka.com.ua/ua/ (95.67.50.162) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-06. The original page over time could change.
ЖК Казка Українська державна будівельна корпорація «Укрбуд»

ПРО КОМПЛЕКС

Чисте повітря, неперевершений природний ландшафт, мальовничий парк поруч з Вашим будинком – все це житловий комплекс «Казка». Цей сучасний, комфортабельний, з різноманітними плануваннями квартир комплекс побудований біля найдавнішої частини історичної місцевості «Феофанія» на вулиці Академіка Лебедєва, 1 у Голосіївському районі Києва.

Мальовничу місцевість доповнює практичний аспект – просторі, світлі, комфортабельні квартири з індивідуальним газовим опаленням і квартири з мансардою. У ЖК «Казка» Ви зможете вибрати квартиру, яка повністю задовольнить Ваші потреби. Крім того у Вас є унікальна можливість придбати квартиру з каміном. У кількох хвилинах від центру міста Ви будете насолоджуватися усіма радощами заміського життя.

Унікальне місце та висока якість будівництва в поєднанні з демократичною ціною на сьогоднішній день надають надзвичайну інвестиційну привабливість житлового комплексу «Казка»

Купити квартиру в ЖК «Казка» це зробити вибір на користь високої якості будівельних робіт, сучасних і комфортних планувань, зручного розташування, розвиненої інфраструктури та доступних цін.

«Казка» – це нова якість міського життя!

 

ПЕРЕВАГИ ЖК КАЗКА

  • ВИСОКА ЯКІСТЬ

    Унікальне місце та висока якість будівництва в поєднанні з демократичною ціною на сьогоднішній день надають надзвичайну інвестиційну привабливість житлового комплексу «Казка».

    хід будівництва online
  • МАЛЬОВНИЧА МІСЦЕВІСТЬ

    Мальовничу місцевість доповнює практичний аспект – просторі, світлі, комфортабельні квартири з індивідуальним газовим опаленням і квартири з мансардою.

    знайти на мапі
  • ЗРУЧНЕ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР

    У ЖК «Казка» Ви зможете вибрати квартиру, яка повністю задовольнить Ваші потреби. Крім того у Вас є унікальна можливість придбати квартиру з каміном.

    переглянути планування

Новини

  • 6 06 Червень

    Отримані документи на право власності

  • 23 05 Тра

    Отримані документи на право власності

  • 25 04 Квітень

    Графік роботи на свята

  • 22 04 Квітень

    Отримані документи на право власності

будинок online Всі новини

Проекти "УКРБУД ДЕВЕЛОПМЕНТ"

  • ЖК "Авангард" пр-т. 40-річчя Жовтня, 95
    jk-avangard.com.ua
  • ЖК "Оберіг" вул. Бориспільська, 21-45
    jk-oberig.com.ua
  • ЖК "Подол-Градъ" урочище Гончари-Кожемяки
    podolgrad.com.ua
  • Всі проекти
    корпорації «УКРБУД»
02002 м. Київ, вул. Є. Сверстюка, 23,
1-й поверх.
sale@ub-d.com.ua
тел.: (044) 390-30-86
м. Київ, вул. Академіка Лебедєва, 1
sale@ub-d.com.ua
тел.: (044) 360-41-01
Медіапідтримка
(044) 360-41-01вул. Академіка Лебедєва, 1
close

замовити дзвінок

написати повідомлення