This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?cat= (194.28.172.226) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-06. The original page over time could change.
ТОВ "Господар ЕЦ" | Вісник "Фермер України" та виставки "Фермер України"

Загальнонаціональна газета Вісник Фермер України

Інформація про газету та архів номерів. Детальніше »

 

РЕДАКЦІЯ ГАЗЕТИ «ВІСНИК ФЕРМЕР УКРАЇНИ» ЗАПРОПОНУВАЛА ПОЛІТИЧНИМ ПАРТІЯМ ТА МАЖОРИТАРНИКАМ РОЗПОВІСТИ ПРО СЕБЕ СІЛЬСЬКОМУ ЕЛЕКТОРАТУ

 Враховуючи минулий досвід висвітлення передвиборчих перегонів та скарги фермерів на нерівнозначне ставлення до різних політичних сил, редакція газети «Вісник Фермер України» запропонувала всім політичним партіям та кандидатам мажоритарникам, в період проведення позачергових парламентських виборів, донести до сільського електорату свої програми, своє бачення подальшого розвитку сільського господарства України, земельних відносин, викорінення рейдерства, розвиток соціальної сфери, створення робочих місць, то що. Про варіант співпраці можливо дізнатися в редакції.

Зацікавлені можуть звертатися на електронну пошту Email: farmexpo@ukr.net або за телефонами – 044-501-78-23, 050-391-94-72

 

Михайло Данкевич

ЧИТАТИ ДАЛІ >

ДОСЯГНУТО ДОМОВЛЕНОСТІ ПРО СТОРЕННЯ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФЕРМЕРІВ ТА КООПЕРАТОРІВ ВЖИВАНОЮ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЮ ТЕХНІКОЮ З ЄВРОПИ

 

Під час роботи сільськогосподарської виставки «АГРО – 2019» відбулася робоча зустріч заступника генерального директора Союзу сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів України (ССОКУ) Михайла Данкевич з керівником підприємства «ExTrade» з німецького міста Лейпциг Alexander Vdovenko з метою створення прозорих та надійних умов придбання уживаної сільськогосподарської техніки та обладнання фермерськими господарствами та кооперативами.

Було досягнуто трьох принципових домовленостей для зручності вибору та доставки техніки та обладнання.

В першу чергу, це пошук необхідного продукту на різноманітних «площадках» в Германії, перевірка стану, комплектації, обговорення ціни та форм оплати, оформлення необхідних документів для доставки до митної території України.

ЧИТАТИ ДАЛІ >

ДОСТРОКОВІ ПАРЛАМЕНТСЬКІ ВИБОРИ ПРОЙДУТЬ БЕЗ УЧАСТІ ДВОХ НАЙВПЛИВОВІШИХ АГРАРНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Союз українського селянства (СУС), засновниками якого є Асоціація фермерів та приватних землевласників України та Союз сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів України, в соціальних мережах та на своїх інтернет-ресурсах заявив про те, що питання про участь та підтримку будь-якої політичної партії на дострокових парламентських виборах 21 липня 2019 року не розглядалося, от же і приймати участь у цих політичних процесах не будуть.

 

ВФУ

ЧИТАТИ ДАЛІ >

РАДА АФЗУ ЗАТВЕРДИЛА ЧАС ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЧЕРГОВОГО ЗЇЗДУ

Рада АФЗУ, яка відбулася 15 травня 2019 року, більшістю голосів затвердила проведення чергового, 29-го з’їзду Асоціації фермерів та приватних землевласників України одночасно з святкуванням Дня фермера, а саме 19 червня 2019 року. Відбудеться з’їзд в приміщенні Президії Національної академії аграрних наук України за адресою: місто Київ, вул.. Михайла Омеляновича-Павленка, 9 (бувша вулиця Суворова).

Члени Ради затвердили керівні органи з’їзду, кількісний склад делегатів, гостей та запрошених, обговорили процедуру проведення з’їзду та прийняли рішення запросити на свій форум керівників всіх гілок влади.

Початок роботи з’їзду заплановано на 11 годину, а реєстрація делегатів та гостей розпочнеться з дев’ятої години.

Окрім цього члени Ради обговорили важливі питання діяльності організації та одноголосно висловилися за необхідність посилення роботи виконавчих органів, а саме створення, виконавчих дирекцій в обласних осередках, де їх не було, створення виконавчих дирекцій в районних осередках та взяли на себе зобов’язання здійснити передплату свого офіційного друкованого органу газети «Вісник Фермер України» в кількості не меншій 10 примірників на кожну районну Асоціацію.

 

Михайло Данкевич

ЧИТАТИ ДАЛІ >

МІНАГРОПОЛІТИКИ ЗАТВЕРДИЛО ТИПОВУ ФОРМУ ДОГОВОРУ ПРО СТВОРЕННЯ СІМЕЙНОГО ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Наказом Мінагрополітики від 5 квітня 2018 року № 177 затверджено типову форму договору (декларації) про створення сімейного фермерського господарства.

У декларації обов’язково вказується предмет договору, порядок прийняття рішень та координація спільної діяльності членів господарства, правовий режим спільного майна членів господарства, порядок покриття витрат та розподіл результатів (прибутку або збитків) діяльності господарства між його членами, порядок вступу до господарства та виходу з нього, вид трудових відносин у господарстві.

ЧИТАТИ ДАЛІ >