This version of the page http://agrotorg.net/ua/board/add.html (176.111.63.99) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-04. The original page over time could change.
Подати оголошення щодо гуртового продажу/закупівлі агро-товарів в Україні, безкоштовно, без реєстрації — Agrotorg
 
Подати оголошення
 
Головна  /  Подати оголошення

Подати оголошення щодо продажу/закупівлі агро-товарів в Україні

Подати оголошення безкоштовно, АГРО, ~1 хвилина на розміщення, без реєстрації, гуртові продажі, високий відсоток угод, Україна
Радимо зареєструватись. Зареєстровані користувачі мають багато переваг, серед яких: спрощене розміщення, редагування, копіювання та оновлення оголошень.
Реєстрація дуже проста та займає не більше 1хв.

 
Заголовок*
Наприклад: Закуповуємо продовольчу пшеницю 1 класу
 
Рубрика .. підрубрика*
 
Тип*
Ціна
 
Текст/опис*
 
Фото
Выбрать фото
Якщо у Вас виникли проблеми із завантаженням фото - скористайтесь альтернативним методом
Ви маєте можливість вибрати одразу кілька фото в одному діалоговому вікні.
Ви маєте можливість сортувати фото просто перетягуючи їх.
Обмеження: максимум 20 фото; мінімальний розмір фото 150х150 пікселів;
Відео
Посилання (URL) на відео з YouTube.com
Наприклад: https://www.youtube.com/watch?v=hXldb10b2WI
 
Область .. регіон*
 
Орієнтовна адреса
Наприклад: назва району, населеного пункту і т.п.
 ?
 
Ім'я*
Телефон(и)*
E-mail*
Захищений, на сайті не публікується
 
Термін актуальності*
По завершенні терміну оголошення буде перенесене в архів і, пізніше, видалене
Пароль*
Для редагування або видалення (придумайте самі)
Код перевірки (захист від роботів та спаму)*
Розв`яжіть приклад
 
 
 
 *
 
Якщо у Вас виникла проблема при подачі оголошення:
- перегляньте основні причини проблем при подачі оголошень
- якщо проблему вирішити не вдалось, зв`яжіться з нами через форму зв`язку ... постараємось допомогти.
 


Зручний сервіс по додаванню оголошень
Інформація в наші дні може мати для розвитку тієї чи іншої справи в буквальному сенсі першорядне значення. Її можна отримувати із засобів масової інформації, таких як телебачення, радіомовлення або періодичні видання. Один з головних носіїв інформації сьогодні - це реклама. Не дарма кажуть, що реклама - це незмінний двигун прогресу, незалежно від часу.
Вам потрібно розповісти про свою продукцію якомога більшої цільової аудиторії? Тоді ви можете дати оголошення про товар на сайті або в яке-небудь періодичне видання. Але зважте на те, що розвиток Інтернету сьогодні йде семимильними кроками, в результаті чого люди все більше довіряють інформації, отриманій з глобальної мережі, і поступово перестають використовувати інші засоби масової інформації, тому набагато ефективніше буде розмістити оголошення на відповідному сайті в Інтернеті. В даному випадку шансів, що його перегляне велика кількість користувачів, буде достатньо.

Оголошення про сільськогосподарську продукцію
Отже, абсолютно не важливо, в якій галузі ви маєте свою справу, важливо просувати інформацію про нього і своєчасно розміщувати оголошення. Припустимо, ваша сфера діяльності - агропромисловий комплекс. На сьогоднішній день ця сфера є досить перспективною, оскільки кількість населення в світі постійно збільшується і постійно зростає потреба в сільськогосподарській продукції і продовольстві. У такому випадку рано чи пізно вам потрібно буде дати агро оголошення, яке повинно буде лаконічно і грамотно описати пропонований вами товар. Ви можете пропонувати користувачам продукцію рослинництва (зернові, олійні, фрукти, овочі, гриби, горіхи, і інші продукти) та продукцію тваринництва та ветеринарії, а також різні сільгосптехніку та запчастини, всілякі пестициди, добрива та багато іншого.
Все це розмаїття інформації ви знайдете на нашому інтернет-ресурсі. Відвідавши Інтернет-портал «AGROTORG», ви зможете розмістити або, навпаки, знайти інформацію про продаж або купівлю сільськогосподарської продукції і товарів агропромислового комплексу. Важливо також те, що дати сільгосп оголошення на нашому сайті можна абсолютно безкоштовно, а це означає, що вам не знадобиться витрачати свої заощадження на оплату так званої реклами.

Точність оголошення - запорука успіху!
Якщо ви вирішили дати агро оголошення на нашому порталі, зверніть увагу на правильність і лаконічність його складання. Для початку заповніть обов'язкові поля у формі для оголошення (вкажіть рубрику, до якої належить ваше оголошення, регіон, для якого воно призначене, тип оголошення, а також термін його дії). Потім приступайте до тексту самого оголошення, не забуваючи про його заголовок (найчастіше він вирішує подальшу долю оголошення). У тексті не пишіть зайвого; відображайте тільки саме головне чітко і лаконічно.
Розміщуючи інформацію про товари чи послуги, обов'язково не забудьте також вказати точну або приблизну ціну товару, а також добавити кілька фотографій, якщо такі є. Зверніть увагу, що оголошення з фотографіями завжди вважаються більш цінними для перегляду і знаходять більший відгук. Також не забудьте вказати ключові слова, які будуть найбільш значущими в вашій рекламі. У кінці форми заповніть обов'язкові поля контактними даними, за якими користувачі зможуть вас знайти.
На нашому ресурсі дати сільгосп оголошення може будь-хто. Для цього вам не потрібно робити будь-яких фінансових витрат. Наш сервіс безкоштовний, але при цьому досить ефективний, оскільки багато хто знаходить у нас те, що їх цікавить про сільськогосподарську продукцію і агропромислові товари.



Подати оголошення також на інших дошках оголошень України
Універсальні: Ukrboard BBoard Bulletin-board EAM PGR UDT UkrGO
Тематичні, агро: Agro-Ukraine ApkUA.com Agrarka.com ZernoUA.com
Тематичні: Ukrhard Ukrcomp SatKiev PetsUA.net CollectionUA.com E-Realtor FashionUA.net Mojrebenok.net Stroirem.net Ukrmeb

ua
/ua/
0