This version of the page http://e-u.in.ua/2017-2018/ (89.184.69.128) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-30. The original page over time could change.
Звіт студентської ради 2017-2018
Вгору
  • Звіт студентської ради 2017-2018
  •  

ЗВІТ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ЗА 2017-2018 н.р.


Дебют першокурсників

21 вересня 2017 року відбувся щорічний захід - «Дебют першокурсників» за програмою «Ми шукаємо таланти» на спортивно-оздоровчій базі «Озерне» Європейського університету, в якому взяли участь першокурсники Бізнес-коледжу, Факультету економіки та менеджменту, Факультету інформаційних систем та технологій, Факультету безпеки підприємств та Юридичного факультету.

Деканами факультетів, директором Бізнес-коледжу та Студентською радою Європейського університету було розроблено програму змагань, в яких першокурсники мали продемонструвати свої творчі, інтелектуальні та спортивні здібності. Змагання відбувалися на таких станціях, як: «Театральна» (керівники – Єрмішова С.В., Кургузенкова Л.А.), «Вокальна» (керівник – Сильницький Ю.В.), «Спортивна» - (Кафедра фізичної та тактико-спеціальної підготовки), «Інтелект-Шоу» (керівники – Нагорна І.І., Гуріна Д.П.), «DANCE», «Рекорди Європейського» та «Парламент» - Студентська рада Європейського університету. Всі команди мали маршрутні листи, згідно з якими мали показати свої таланти на кожній станції.

Рекордсменом заходу у цьому році стала команда 012 групи Бізнес-коледжу, друге місце зайняли студенти Факультету економіки та менеджменту, а почесне третє місце посіла команда студентів 2-го курсу Бізнес–коледжу. Також журі конкурсу відзначило наполегливість, активність і волю до перемоги інших команд, які в цьому році не отримали бажаних нагород. Так, команда Факультету безпеки підприємств та Юридичного факультету показала найкращі результати у конкурсі «Інтелект-Шоу», команда 011 групи Бізнес-коледжу вразила своїми танцювальними здібностями на станції «DANCE», команда Факультету інформаційних систем та технологій була найініціативнішою на станції «Парламент».

Наприкінці заходу відбувся концерт та традиційний флешмоб за участю всіх студентів та організаторів «Дебюту першокурсників». На жаль, святковий день завершився, але у пам’яті назавжди залишились приємні спогади про чарівне місце з надзвичайно красивою природою та відкритими, активними та веселими студентами-першокурсниками Європейського університету.


SportMan

19 жовтня 2017 року, студентська рада Європейського університету провела спортивний конкурс «SportMan», у якому взяли участь студенти Бізнес-коледжу, Факультету економіки та менеджменту (ФЕМ), Факультету інформаційних систем та технологій(ФІСТ), Факультету безпеки підприємств(ФБП) та Юридичного факультету(ЮФ).

У цьому конкурсі ми перевірили силу, виснагу та інтелектуальні здібності наших учасників, й виявили найсильнішого конкурсанта, Павленко Артема, з Бізнес-коледжу, котрий посів перше місце. Друге, не менш почесне, місце, серед наших Спортменів, посів Бачінській Віталій, з Факультету Безпеки Підприємств. Третє місце посів хлопець з факультету економіки та менеджементу, Масюков Артем.

Також, учасники між собою розділили 3 номінації:

  1. Глядацьких симпатій,
  2. Найпластичний
  3. Інтелектуал

Усі учасники отримали цікаві подарунки, гарні емоції та незабутні враження.


Helloween

Хеловін-сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського. Святкується в ніч проти 1 листопада. Після прийняття християнства його святкували як «надвечір'я Дня всіх святих».

02 листопада студентською радою «Європейського Університету» було проведено наймовірну вечірку жахів, на яку завітали всі привиди та вампіри нашого університету.

На вечірці ми організували конкурс кращих костюмів, де усі учасники отримали солодкі призи, а присутні-незабутні враження.


BrainRing

23 листопада в Європейському університеті відбулося змагання за титул найкмітливішої команди - Брейн-ринг "Європа без кордонів". Кожна команда проявила себе та продемонструвала всім, що гідна перемоги.

Почесне третє місце посіла команда "Золотий запас" Бізнес-коледжу, друге місце - "Феміда" Юридичного факультету,  а ПЕРЕМОЖЦЯМИ змагання стала команда "I-Tesla" Факультету інформаційних систем та технологій. 

Дякуємо Всім за участь у змаганні та щиро вітаємо переможців!


Карпати

6 лютого – 11 лютого 2018 р. на високогірній туристичній базі "Едельвейс" Європейського університету. Асоціація навчальних закладів України приватної форми власності, Європейський університет  організували для голів студентського самоврядування, студентів та активної молоді  XVІ Всеукраїнський теоретико-практичний семінар «Можливості і проблеми розвитку інновацій студентського самоврядування»

Окрім обговорення проблем та інновацій в галузі студентського самоврядування учасники семінару матимуть чудову нагоду на шість днів забути про свої турботи і поринути у світ зимової казки: помилуватися чудовими Карпатськими горами, покататися на гірських лижах,відвідати водоспад «Шипіт», посмакувати карпатську грибну юшку та відчути себе маленькою часточкою природи.


VOLLEYBALL

1 березня серед факультетів Європейського університету відбувся фінал ігор з волейболу. Кожна команда зробила усе можливе для того, щоб перемоги!

І місце - ФБП - 1
ІІ місце - ФБП -2
ІІІ місце - ФІСТ.

Вітаємо переможців!


«КОНКУРС ПРОЕКТІВ»

22 листопада в Європейському університеті відбулося представлення конкурсу студентських проектів, який реалізується в рамках проекту StudentOn спільно зі Студентською радою ПВНЗ "Європейський університет", Академією Івент Менеджмента та Київським молодіжним центром. Загалом було представлено шість проектів серед яких: "Містер та Місіс Європейський університет", "Кімната відпочинку для студентів", "Кімната криміналістики", "Аудиторник", "Зустріч філій" та "Спорт майданчик". Всі проекти надзвичайно цікаві та креативні. В майбутньому всі вони будуть втілені в життя. Переможцями стали проекти "Містер та Місіс Європейський університет" та "Аудиторник" на їх реалізацію були виділені по 10 000 грн. Надзвичайно дякуємо нашим спонсорам та сподіваємося на майбутню співпрацю!


Флешмоб

12 квітня на стадіоні НСК «Олімпійський» Студентська рада Європейського університету разом з найспортивнішими дівчатами на чолі з завідувачем кафедри фізичної та тактико-спеціальної підготовки Тихоньковою І.С. долучилися до «Національного Реєстру Рекордів». 1 832 красуні, спортсменки, активістки одночасно стрибали на скакалці.

Участь у події, зокрема, взяли чемпіонка з плавання Яна Клочкова й альпіністка Тетяна Яловчак. Нашим дівчаткам випала нагода особисто поспілкуватися з видатними спортсменами.

Організаторами заходу, на якому було встановлено рекорд, стали Фонд волонтерів України, Міністерство освіти і науки України, Спортивна студентська спілка України та Федерація учнівського спорту.


“Футзал”

19 квітня відбулась церемонія нагородження чемпіонів та призерів XV Чемпіонату та Першості м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ. Свято проходило в стінах Центра фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського».

Від привітань шановні гості перейшли до нагородження призерів Першої ліги. Дипломами за третє місце була нагороджена команда Європейського університету, за друге місце – фарм-команда Національного університету харчових технологій, а переможцями стала команда Київського національного торговельно-економічного університету.


«Якісний інноваційний розвиток вищої освіти: проблеми та засадницькі орієнтири»

20 квітня 2018 року члени Студентської Ради Європейського університету на чолі з головою Нечипоренко Оксаною, відвідали Всеукраїнську студентську конференцію «Якісний інноваційний розвиток вищої освіти: проблеми та засадницькі орієнтири», яку провела Рада студентського самоврядування Харківського інституту фінансів Київського національного торговельно-економічного університету за підтримки Української асоціації студентів.

До участі були запрошені лідери органів студентського самоврядування та студентські активісти Харківських ВНЗ, які зацікавлені у вирішенні актуальних проблем студентства.

На конференції піднімалися важливі теми, серед яких «Важливість залучення органів студентського самоврядування до університетських процесів», спікери президент ГО «Українська асоціація студентів» Фесенко Лідія та Голова Харківського обласного студентського самоврядування Лобанов Євгеній.


Mr&Mrs European University

16 травня відбувся фінал конкурсу краси "Містер та Місіс Європейського університету-2018" за підтримки StudentOn та Біржа Молодіжних Проектів, які стали спонсорами події!

Оцінювали наших учасників почесне журі:

Бутенко Андрій Петрович - Проректор з навчально-методичної роботи Європейського університету.
Айвазян Тетяна, учасниця Міс та Містер ЄУ 2012, помічник керівника Департаменту реклами та туризму
Куртян Юрій, переможець Міс та Містер ЄУ 2013
Ірина Бондар, засновниця соціального підприємства Майстерні нігтевої естетики «Ib-niles»
Щербик Кирило, HR директор компанії RIMINI, досвідчений бізнес-партнер
Санченко Олександр, засновник Всеукраїнського конкурсу красита таланту студМіс України, засновник соціального підприємства «СтудентОН», експерт з молодіжної політики та молодіжного маркетингу

Отже підводимо підсумки:

Містер ЄУ - Кондюк Владислав, ФБП
Місіс ЄУ- Московченко Тетяна, ФЕМ
Міс чарівна посмішка - Софіяк Людмила, ЮФ
Містер посмішка - Леонтьєв Домінік, ФБП
Міс стиль - Васеловська Дарія, БК
Містер стиль - Кожем‘якін Ігор, ФБП
Міс глядацьких симпатій - Аделіна Делі, БК
Містер глядацьких симпатій - Сокач Антон, ФЕМ
Міс грація - Федусенко Анастасія, БК
Містер оригінальність - Павленко Артем, БК 
Міс фотомодель - Іскра Владислава, БК 
Містер мужність - Масюков Артем, ФЕМ


«КРОК В ЄВРОПЕЙСЬКУ СПІЛЬНОТУ»

 Голова студентської ради Нечипоренко Оксана разом з членом студентської ради Назаровим Азарієм взяли участь у міжнародному семінарі «Крок України в європейську спільноту», який відбувся в Болгарії. Перший етап семінару, організований в стилі «Роуд-шоу», спрямований на міжнародну співпрацю в туристичній галузі між Україною та Болгарією. Дана програма працює під патронатом Європейського союзу, ініціатором якої є болгарська компанія «Богена», на чолі з президентом Іліним Дімітровим.

В семінарі взяли участь делегати з міста, Олександрія, Дніпра та Первомайська та викладачі Львівського коледжу туризму. Семінар проходив протягом трьох днів, з 10 по 13 травня, включно. За цей період делегати відвідали курортні міста Болгарії, такі як Царево, Созополь, Несебр, Сонячний берег, Золоті піски, Балчик, та Албена. Саме в цих містах пропонується робота для української молоді.

20 квітня члени Студентської ради Скочинська Анна та Федусенко Анастасія відвідали Воркшоп для організаторів конкурсів краси в ЗВО та їх команд. Ціль воркшопу - обмін досвідом між учасниками та навчальна частина від Оргкомітету СтудМіс України.

Воркшоп проводився оргкомітетом "СтудМІс України" та Київським молодіжним центром за організаційної підтримки СтудРади НПУ.

Засновник конкурсу «СтудМіс України» - молодіжний лідер Sanchenko Oleksandr , розповів учасникам про підводне каміння цього конкурсу. 
Дякуємо за ініціативи StudMis Ukraine та Київський молодіжний центр організатори конкурсів краси з різних ЗВО Києва тепер матимуть площадку для обміну досвідом!


«Аудиторник»

17 травня 2018 року відбувся музичний вечір «Аудиторник» для студентів та професорсько-викладацького складу Європейського університету. Студентська рада за підтримки StudentOn за участю Біржа молодих проектів організували захід який зібрав на одній сцені талановитих музикантів, таких як Формінго, Шумоторіка, PerSay та BlackJack`ova.

 

Всі слухачі отримали заряд дратвової музики, приємне спілкування з авторами пісень та смачні солодощі.  В диско залі панувала тепла та дружня атмосфера, що на довго запам`яталась в серцях наших студентів.


Робота зі спонсорами:

  1. іржа Молодіжних проектів - громадська організація, ціль якої сприяти реалізації ініціатив та проектів молоді. 
  2. tudentOn - соціальний проект та соціальний бізнес, який покликаний сприяти фінансовій підтримці студентських проектів та IT інновацій ВНЗ України.
  3. Київський Молодіжний Центр - платформа для спілкування та співробітництва між молоддю, органами державної влади м. Києва та громадськими організаціями. Діяльність спрямована на створення умов для постійного професійного та творчого розвитку молоді. Одними з важливих завдань, поставлених перед Центром, є координація патріотичного виховання молодого покоління та популяризація здорового способу життя серед молоді.
  4. IB-Nails - це не просто салон нігтьової естетики чи курси з манікюру. Це - соціальне підприємництво 20 % прибутку, якого йде на волонтерство.
  5. Академія Івент Менеджменту - громадська організація.
  6. Фан-Бар Банка – розважальний заклад.

Робота за межами Університету:

  1. Представили Студентську Раду Європейського університету на Всеукраїнській студентській конференції  «Якісний інноваційний розвиток вищої освіти: проблеми та засадницькі орієнтири» .
  2. Взяли участь в   Національному студентському форумі ГО "Українська асоціація студентів"
  3. Разом з "Радою студентів Святошинського району" провели тренінг для студентів та учнів "Стартап майбутнього управлінця" на тему: Лідер-Управлінець.
  4. Взяли участь в музичному фестивалі КПІ ім..Сікорського “RADIO-DAY”
  5. Взяли участь у  Всеукраїнському студентському форумі UASMeetUp - ХІІІ Генеральна Асамблея Української асоціації студентів - UAS!
  6. Були співорганізаторами спортивно-культурного фестивалю "EURO SPORT FEST 2017" 

РОБОТА З АБІТУРІЄНТАМИ:

Район К-сть шкіл Проведена робота Джерело інформації
1 Голосіївський 45 Обдзвон,розсилка на електронні пошти із запрошенням  на день відкритих дверей 22-23 березня http://golosiivruo.gov.ua/index.php?w=url
2 Святошинський 46 Обдзвон,розсилка на електронні пошти із запрошенням на день відкритих дверей 22-23 березня http://www.svyatoshinruo.kiev.ua/websiteszakladiv-osvitu
3 Шевченківський 52 Обдзвон,розсилка на електронні пошти із запрошенням на день відкритих дверей 19-20 квітня http://www.shevruo.kiev.ua/index.php?w=learn&cat_id=4
4 Дарницький 36 Обдзвон,розсилка на електронні пошти із запрошенням на день відкритих дверей 19-20 квітня http://druo.inet.ua/index.php/navchalni-zakladi
5 Деснянський 46 Обдзвон,розсилка на електронні пошти із запрошенням на день відкритих дверей 19-20 квітня http://www.ruodesn.kiev.ua/accordions/view/spetcalzovan_shkoli
6 Оболонський 30 Обдзвон,розсилка на електронні пошти із запрошенням на день відкритих дверей 22-23 березня  
7 Печерський 25 Обдзвон,розсилка на електронні пошти із запрошенням на день відкритих дверей 24-25 травня http://pechersk.kievcity.gov.ua/content/zaklady-osvity.html
8 Подільський 18 Обдзвон,розсилка на електронні пошти із запрошенням на день відкритих дверей 24-25 травня http://www.podilruo.kiev.ua/zagalnoosvitni-navchalni-zakladi
9 Солом`янський 28 Обдзвон,розсилка на електронні пошти із запрошенням на день відкритих дверей 19-20 квітня http://www.solor.gov.ua/learn/
10 Дніпровський 42 Обдзвон,розсилка на електронні пошти із запрошенням на день відкритих дверей 19-20 квітня http://www.uosvitydnr.gov.ua/index.php?w=learn&cat_id=2

 

  • Останні новини
  •  
  • 27.05
    Конгрес Академії політичних наук
  • 27.05
    Вітаємо Тимошенко Зою Іванівну, першого проректора Європейського університету з нагородою
  • 26.05
    Вітаємо Олену Іванівну Тимошенко з Ювілеєм!
  • 24.05
    Фінальний пітчинг стартап проектів у Європейському університеті
  • 20.05
    Форум молодих науковців та дослідників «SCIENCE AND STUDY»
  • 18.05
    Новий семінар в Європейському університеті
  • 18.05
    Вітаємо з Днем науки!
  • 18.05
    Відзначаємо День Європи!
  • 18.05
    Досвід створення стартап екосистеми: виступ Європейського університету на Всеукраїнському фестивалі інновацій МОН України
  • 16.05
    Cемінар «Building global presence: improve your visibility through rankin»
(044) 450-64-90
бульвар академіка Вернадського, 16 В