This version of the page http://rozetka.com.ua/loyalty/ (78.27.198.50) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-28. The original page over time could change.
ROZETKA — Бонусний рахунок
 

Активуйте свій бонусний рахунок!

Товари з бонусними ₴!

Що таке бонусний рахунок?

Бонусний рахунок – це нова можливість для наших клієнтів купувати ще вигідніше на rozetka.com.ua!

Активуйте свій бонусний рахунок, на який будуть нараховуватися бонусні гривні (бонусні ₴) за покупки. Накопичені бонусні гривні можна буде використовувати для отримання знижок із розрахунку:

Як я можу активувати бонусний рахунок?

Для активації бонусного рахунку необхідно підтвердити свій номер телефону за допомогою SMS.

Після того, як надійде sms-код, вам потрібно ввести його у відповідне поле та натиснути кнопку «Підтверджую».

Тепер ваш бонусний рахунок активовано!
Якщо ви ще не зареєстровані, бонусний рахунок буде активовано автоматично після реєстрації на rozetka.com.ua.

Якщо ви авторизований користувач rozetka.com.ua., але ще не активували бонусний рахунок, бонусні гривні будуть накопичуватися у фоновому режимі та стануть доступними після активації. Такі бонусні гривні відображаються сірим кольором і мають інформаційний характер.

Як накопичувати бонусні гривні?

Для накопичення бонусних гривень необхідно бути авторизованим користувачем сайту rozetka.com.ua і мати бонусний рахунок. Під час кожної купівлі товарів бонусні гривні на рахунок будуть зараховуватися автоматично.

Нарахування бонусних гривень відбувається під час купівлі товарів, для яких таке нарахування передбачено. Кількість бонусних гривень вказується біля кожного конкретного товару. Вказана сума нараховується в повному обсязі у разі повної оплати за товар грошовими коштами. Якщо для оплати товару були використані бонусні гривні або інші знижки, сума бонусних гривень до нарахування може бути перерахована відповідно до сплаченої грошовими коштами суми.

Бонусні гривні за відгуки!

Залишайте інформативні відгуки та отримуйте за це бонусні гривні!

Нарахування бонусних гривень за відгуки та коментарі відбувається у випадку, якщо вони відповідають вимогам інформативності. Нарахування відбувається тільки за залишені відгуки про ці товари, у картці яких вказана відповідна інформація.

Бонусні гривні за відгук про товар будуть вам нараховані протягом 4-х днів після публікації вашого відгуку на сайті.

Інформація про нарахування або не нарахування бонусних гривень за відгуки доступна в особистому кабінеті. Отримувати бонусні гривні за відгуки можуть лише ті користувачі, які активували свій бонусний рахунок.

За один місяць одному користувачеві бонусні гривні нараховуються не більше ніж за 10 відгуків.

Залишити відгук!

Бонусні гривні за лайки на Facebook!

Ставте лайки, залишайте коментарі в групі Rozetka.ua на Facebook та отримуйте за це бонусні гривні на ваш бонусний рахунок:
- 3 бонусні ₴ за кожні 10 лайків
- 3 бонусні ₴ за кожні 10 коментарів

При нарахуванні враховується не більше ніж 15 лайків, які не були анульовані та 8 опублікованих коментарів на одного користувача на добу. Коментарі не повинні бути видалені.

Нарахування бонусних гривень відбувається протягом двох діб. При нарахуванні враховуються лише лайки та коментарі до постів, які були опубліковані не раніше 1 місяця назад. Отримувати бонусні гривні за дії на Facebook можуть лише ті користувачі, які активували свій бонусний рахунок.

Перейти на Facebook!

Флеш-бонусні гривні!

Тільки в нас можна скористатися миттєвими флеш-бонусними гривнями!

Для товарів, які мають спеціальний значок « » ,
доступне моментальне використання вказаної суми бонусних гривень для отримання знижки під час купівлі такого товару. Для цього на сторінці оформлення замовлення вам необхідно обрати бажаний вид бонусних гривень.

Якщо у замовленні хоча б для одного товару обрано флеш-бонусні гривні, використання накопичених раніше бонусних гривень з бонусного рахунку для отримання знижки на таке замовлення недоступне. Нарахування бонусних гривень на інші товари в замовленні відбувається згідно із загальними правилами.

Термін активації бонусних гривень

Бонусні гривні нараховуються відразу після оформлення замовлення й можуть бути використані для купівлі на 26-й день після виконання замовлення. До цього часу вони неактивні й використати їх для купівлі неможливо.

Флеш-бонусні гривні доступні для використання в момент купівлі товарів, на які вони нараховуються.

Як використовувати бонусні гривні?

Використовувати накопичені бонусні гривні під час своїх наступних купівель для отримання знижки можна із розрахунку:
1 бонусна гривня = 1 гривня!

Грошовими коштами має бути сплачено не менш ніж 1 гривню вартості товару.

Для того, щоб використати бонусні гривні для оплати замовлення, необхідно вказати бажану суму бонусних гривень у відповідному полі під час оформлення вашого замовлення.

Якщо вказана сума активних бонусних гривень доступна, її буде списано з бонусного рахунку, а суму до сплати буде перераховано.

Термін дії бонусних гривень

Термін дії нарахованих бонусних гривень становить 180 днів з дати їх активації. Після закінчення 180 днів невикористані бонусні гривні анулюються.

Термін дії бонусних гривень, які нараховуються за акційними або іншими спеціальними пропозиціями, може бути змінено згідно з умовами таких пропозицій.

Обмеження щодо використання бонусного рахунку

Нарахування та використання бонусних гривень недоступне в разі придбання:

Товарів, що купуються в кредит,
на виплат (у розстрочку)
або за безготівковим розрахунком, включаючи оплату через систему Приват24

Подарункових
сертифікатів

Використання бонусних гривень недоступне також у замовленнях:

З використанням промокоду
для отримання знижки

Інших товарів,
у картці яких
вказано відповідну
інформацію

Повернення товару та бонусних гривень

У разі повернення товару бонусні гривні, що були використані під час його купівлі, зараховуються знову на бонусний рахунок, а бонусні гривні, що були нараховані за його купівлю, списуються з бонусного рахунку.

У разі обміну товару бонусні гривні, що були використані під час його купівлі, зараховуються знову на ваш рахунок, а бонусні гривні, що були нараховані за його купівлю, списуються з бонусного рахунку. Натомість нараховуються бонусні гривні на новий товар, якщо таке нарахування передбачене. Використання бонусних гривень для отримання знижки на новий товар неможливе.

Офіційні правила та умови використання Бонусного рахунку

Накопичуйте бонуси
та використовуйте їх під час оплати своїх покупок!


Активуйте свій бонусний рахунок

Активувати