This version of the page http://m1.tv/stars/212 (91.244.124.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-27. The original page over time could change.
Calvin Harris : М1
Calvin Harris

Calvin Harris

Кельвін Гарріс – шотландський автор-виконавець, продюсер та діджей.
http://www.gettyimages.com

Кельвін Гарріс (справжнє ім'я — Адам Річард Вайлс) народився 17 січня 1984 року в Дамфрісі (Шотландія). Ще в дитинстві він полюбляв слухати пісні видатних виконавців та грати в футбол, проте любов до музики виявилася сильнішою. Таким чином, у 1999 році хлопець почав записувати прості демоверсії, а його студією звукозапису була власна квартира. У 17 років майбутній артист підробляв на різних роботах, аби зібрати необхідну для переїзду кількість грошей: Адам мав намір поїхати до Лондона, адже саме там, на його думку, він мав більше шансів стати популярним.

Перший успіх спіткав музиканта після виходу композицій «Da Bongos» і «Brighter Days». Хіти було презентовано як вініловий сингл на лейблі Prima Facie label на початку 2002 року під псевдонімом Stouffer. У 2006-му Келвін підписав контракт з відомими компаніями звукозапису EMI та Sony BMG, коли його музика стала справжнім відкриттям у соціальній мережі MySpace. Проте раптом сталося так, що Гарріс залишився без роботи. У зв'язку з цим він поїхав додому в Дамфріс. Тоді йому вдалося випустити тільки одну композицію зі співаком Ayah Marar.

Дебютний альбом Кельвіна «I Created Disco» було представлено 29 червня 2007 року. На підтримку диску Гарріс організував тур Великою Британією, виступаючи на розігріві гуртів Faithless і Groove Armada. Пісня із назвою «Vegas» стала першим синглом з цієї платівки, вона вийшла обмеженою кількістю на вінілі. Найбільш популярною стала пісня «Acceptable in the 80s», якій вдалося потрапити до першої десятки UK Singles Chart та не здавати позицій протягом 15 тижнів. Другий сингл «The Girls» увійшов до топ-5 в британському чарті, а четвертий — «Merrymaking at My Place» — посів там 43 місце.

2007 року Гарріс співпрацював з Кайлі Міноуг. Для відомої артистки музикант написав та спродюсував дві пісні для альбому «X» — «In My Arms» і «Heart Beat Rock». Крім того, Кельвін працював з британською поп-виконавицею Софі Елліс-Бекстор. Наступного року він став діловим партнером репера Dizzee Rascal, хлопці разом створили композицію «Dance wiv Me».

Музикант розпочав роботу над новою платівкою невдовзі після релізу дебютного «I Created Disco». 3 квітня 2008 року він розповів, що копію нового альбому було втрачено разом з його лептопом в 5 терміналі аеропорту Хітроу. Згодом Кельвін заявив про повернення свого багажу, і, отже, пісні з нового альбому. Але пізніше виявилося, що історія з загубленими аудіозаписами була брехнею: таким чином музикант сподівався виграти трохи часу для закінчення запису.

Перший сингл із назвою «I'm Not Alone» було презентовано на святкування Нового року в столиці Австралії. Прем'єра композиції відбулася на BBC Radio 1 23 січня 2009 року в шоу Піта Тонга. Трек одразу очолив британський чарт. Інший сингл «Ready for the Weekend» став номером 3 в UK Singles Chart. Вже дуже скоро Гарріс вирушає в світове турне Великою Британією, Ірландією, Францією, Нідерландами та США на підтримку нової пісенної збірки.

Альбом «Ready for the Weekend» вийшов у серпні 2009 року. Пісні «Holiday» та «Ready for the Weekend», які потрапили до нього, лунали з найвідоміших радіостанцій.

У жовтні 2013 року Кельвін Гарріс разом зі шведським ді-джеєм Alesso та сінті-поп дуетом Hurts представили спільний сингл «Under Control». Трек став номером один у Великій Британії. 14 березня 2014 року на радіо Capital FM в Англії відбулася прем'єра пісні музиканта «Summer». Композиція мала неабиякий успіх, вона стала першим синглом з його майбутнього четвертого диску. Трек став номером один також в Ірландії.

У червні того ж року Гарріс записав спільний з Джоном Ньюменом трек «Blame», а на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter продемонстрував шанувальникам обкладинку.

Сингл «Outside» з вокальним супроводженням Ellie Goulding побачив світ 20 жовтня 2014-го. Четвертий альбом під назвою «Motion» вийшов трохи згодом — 4 листопада. До збірки ввійшли композиції «Under Control», «Summer», «Outside» і «Blame». Трек «Slow Acid» став рекламним синглом альбому, його слухачі мали змогу почути 14 жовтня. Пісня «Pray to God» з'явилася в доступі 11 лютого 2015. 17 липня 2015 року світ побачив новий трек під назвою «How deep is your love?» — це була перша пісня п'ятого альбому співака. Ця пісня досягнула другої позиції у UK Singles Chart.

На Brit Awards 2016 Гарріс отримав три номінації — «Найкращий британський соло-виконавець», «Британський сингл року» (за пісню «How deep is your love?») та «Найкраще британське відео» (за кліп на ту саму композицію).

29 квітня 2016-го артист випустив новий сингл під назвою «This Is What You Came For» разом з Ріанною. Трек став номером два на UK Singles Chart. За цим вийшла ще низка хітів: 24 червня було представлено сингл-колаборацію з Діззі Раскал під назвою «Hype», 8 липня світ побачила пісня Джона Ньюмена «Olé», над якою також працював Гарріс, а 16 вересня Кельвін випустив композицію «My Way».

Пісня «Slide» стала плодом сумісної творчості Кельвіна з американським співаком Френком Оушеном та хіп-хоп гуртом Migos. Трек вийшов 25 лютого 2017 року. Наступного місяця Гарріс анонсував композицію під назвою «Amenity», що було записано за участі Dua Lipa, а також сингл «Retroactive» (за участі співачки Bronwyn). Всередині літа було презентовано п'ятий студійний альбом Кельвіна Гарріса «Funk Wav Bounces Vol. 1».

Протягом всієї творчої діяльності Кельвіна шанувальниці цікавилися особистим життям симпатичного музиканта. Відомо, що в період з 2013 до 2014 рр. він мав стосунки з британською співачкою Рітою Орою. Після завершення цих відносин Гарріс почав зустрічатися з популярною поп-співачкою та композиторкою Тейлор Свіфт. За інформацією авторитетного у всьому світі видання Forbs, ці артисти складали найбільш оплачувану зіркову пару (146 мільйонів доларів) станом на липень 2015 року.

Джерело:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Келвин_Харрис

http://www.peoples.ru/art/music/dj/calvin_harris/

Новини Calvin Harris
21 лютого 2019 Більше гіп-гопу: Дуа Ліпа бажає долучити виконавців цього жанру до запису наступного диска
Читати далi
Кельвін Гарріс і The 1975 – дворазові переможці «BRIT Awards 2019»
Дуа Ліпа представила футуристичне відео на «Swan Song»
Учасниця Fifth Harmony Нормані Кордей і Кельвін Гарріс підготували двотрековий міні-диск
Кельвін Гарріс і Сем Сміт записали нову пісню «Promises»
Кельвін Гарріс шостий рік поспіль стає найоплачуванішим діджеєм світу
Екранізацію пісні Леді Ґаґи «Bad Romance» визнали найкращим кліпом за всі часи
Дуа Ліпа відгукнулася про ситуацію зі своїм бойфрендом, якого заскочили з іншою жінкою
Ед Ширан – найпрограваніший артист на британських радіо, телебаченні, а також у пабах і клубах
За 2017-й Ед Ширан примножив свої статки на тридцять вісім мільйонів доларів
Кельвін Гарріс і Дуа Ліпа представили мрійливий кліп на пісню «One Kiss»
Кельвін Гарріс спростував чутки про роман із Дуа Ліпою
Дуа Ліпа та Кельвін Гарріс записали новий трек «One Kiss»
© Телеодин, 2017
Ефір
Walk Me Home
P!nk
Красивые глаза (Lyric Video)
Рената Штифель
Date La Vuelta
Luis Fonsi, Sebastian Yatra, Nicky Jam
Свет простых фонарей
Гузель Хасанова
La Libertad
Alvaro Soler
Пчела Майя
Олег Винник
Dinero
Jennifer Lopez feat. DJ Khaled & Cardi B
Очень хорошо
Ольга Бузова
Mi Cumpleanos
Skinny Happy ft. Lalo Ebratt, Yera, Trapical
Грязные танцы
GROSU
Solo
Clean Bandit feat. Demi Lovato
Sucker
Jonas Brothers
Сколько лет
Мот feat. Валерий Меладзе
Thunderlike (by Monoir)
Kate Linn
Безодня
Тіна Кароль та Бумбокс
Maria, Maria
Mari Ferrari feat. Miss Mary
Иногда
Кирилл Туриченко
Hola Senorita (Maria)
GIMS, Maluma
Love It Ритм
MONATIK
Next To You
Becky G, Digital Farm Animals feat. Rvssian
One Kiss
Calvin Harris, Dua Lipa
Balzam (feat. Lusia Chebotina)
Dan Balan
Nothing Breaks Like a Heart
Mark Ronson feat. Miley Cyrus
Mon Amour
Mosimann & MARUV
What I Like About You
Jonas Blue ft. Theresa Rex
Por Las Calles Las Canciones
Eros Ramazzotti ft. Luis Fonsi
Любовь не рассыпается
Влад Соколовский
Ocean
8KO feat. Alexandra Stan
Solo
Jamala
Ain’t Nobody (Loves Me Better)
Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson
Поле не повинно бути порожнім і містити кирилицю
Дякуємо!

Ваше повідомлення прийнято.

Вибачте

Під час обробки щось пішло не так.

Bи можете відправити повідомлення на електронну адресу bugreport@m1.tv