This version of the page http://www.gorgany.com/nasha-komanda (89.184.69.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-23. The original page over time could change.
Наша команда

Наша команда


Офіс Gorgany

Оксана
Засновниця, happiness and performance директор

Знає багато цікавих деталей про туристичний одяг та взуття, рюкзаки. Радіє, що пощастило побувати на мало ходжених стежинах Африки, Папуа та Ґорґан. “Мандри – це неймовірні відчуття! Cлів, щоб описати, не підберу...”

Андрій
Засновник, директор (CЕO)

У своєму outdoor арсеналі має майже все спорядження з асортименту Gorgany, найбільше любить розповідати про рюкзаки, намети, одяг та взуття. Подорожував автостопом зі Львова до Малайзії, побував в горах в Перу, Мексики, Марокко,Танзанії, Кенії, Туреччини, Ірану, Непалу, Малайзії, Індонезії, ну і, звичайно, в Альпах та Карпатах.

Олександр
Керівник ІТ та інтернет-магазину Gorgany

Сфери його захоплень: велоспорт, сноубординг і музика. “Кожен похід для мене є важливою подією і джерелом натхнення. Подорожі дозволяють розвантажити мізки і подивитись на буденні справи під новим кутом”

Андрій
Фінансовий директор

Вважає досягненням, коли вдається витягнути новачків в гори, одного разу він пішов з повними новачками у триденний похід на Говерлу/Петрос (всі повернулися живі;). Подорожі дозволяють Андрієві відволікатись від рутини. Він любить фотографувати та просто насолоджуватись красивими краєвидами, і переконаний, що люди в походах розкриваються зовсім по-іншому.

Анатолій
Керівник мережі магазинів

Анатолій три роки поспіль святкував Новий Рік на вершині Говерли
Свою любов до подорожей описує так:
"Подорожі дозволяють поглянути на звичні речі під іншим кутом, впорядкувати думки та отримати натхнення для подальшого розвитку".

Маріан
Креативний керівник бренду Turbat

Співтворець бренду Turbat, тому може розповідати про українське outdoor спорядження багато і з неабияким натхненням. Бачив трохи світу, морів, гір і пустель. Свою любов до подорожей описує так: “Це просто інший вимір часу, нові фізіологічні відчуття і неповторні необхідні емоції”.

Наталя
Керівник відділу виробництва Turbat

Вона знає все про Turbat, бо сама очолює команду, яка розробляє українське туристичне спорядження. Багато подорожує з друзями.

Ігор
Розробник спорядження Turbat

Експерт з водного спорядження, туристичного взуття та рюкзаків. Серед його особистих аутдор-досягнень: сплав карпатською річкою Бесарабка, Grand Prix пішохідних змагань у 1998 р. Подорожувати любить через нові враження, спілкування, відпочинок та вивчення нового досвіду для себе.

Євгенія
Керівник відділу маркетингу Gorgany

Євгенія захоплюється водним туризмом (сплави та каякінг), зимовим та літнім трекінгом, обожнює незвичайні ситуації та непередбачувані пригоди у мандрівках. Мандри надихають її на творчість,і дають омріяне відчуття свободи з відтінком "нарешті вдома". Вона також любить брати з собою у подорож різні музичні інструменти - гітару або укулеле - і співати біля вогнища з друзями.

Юрій
Редактор Gorgany PRO
Для Юрія життя пов'язане з рухом, який дозволяє сфокусуватися та робить відкритим до змін.
"Люблю трекінг десь між висотами 2-3 тисяч метрів, маю досвід категорійних походів (2 категорія, призер "Стежок героїв") і керівництво 1 категорією. Практикував автостоп в межах України. Зараз цікавлюся мандрівками до Румунських Карпат, Чорногорії, Високих Татрів, або Альпів."
Сергій
Digital маркетолог

Мандри дозволяють Сергію відпочити від міста, змінити вид діяльності та розслабитись після робочих буднів. Він вважає, що активний відпочинок на природі та вихід з зони комфорту розвиває у людях позитивні якості та навички командної роботи.

Тарас
Фахівець із забезпечення маркетинг матеріалами

Від подорожей Тарас отримує нові враження, нові відчуття, нові емоції. Пригоди надихають його на чергові звершення і заряджають позитивом на довгий період часу.

Юлія
Менеджер з комунікацій

Подорожі надихають Юлію, бо під час них ти нарешті перестаєш жити синдромом відкладеного життя, і починаєш насолоджуєшся кожним моментом. Тут і зараз. Навіть якщо у тебе є конкретний маршрут, кінцеві точки призначення, ти не намагаєшся досягнути їх якомога швидше (як це часто буває у буденності), і не сподіваєшся, що їх досягнення зробить тебе щасливішим.  Адже ти і є вже щасливий. Також - це новий досвід, який захоплює, надихає, розкриває у тобі душу романтика і наводить на думки, що ти живеш у різноманітному, прекрасному, навіть грандіозному світі. І його треба досліджувати!

Сергій
Адміністратор баз даних

Знає багато цікаво про намети, термобілизну Lasting, велосипеди. Пройшов непрохідні кілометрові хащі жерепу в 2011 році по дорозі на г. Ігровець, святкував двічі День Незалежності на Мармаросах, купався в водоспаді Шипіт, обійшов Боржаву взимку. Любить подорожі за чисті емоції та чисте повітря, а ще посиденьки біля вогню ;)

Євген
Фахівець з технічної підтримки

"Загалом найбільше надихають, мотивують та бадьорять хороші люди, гідні вчинки, музика та прогрес. Люблю кататися на велосипеді, люблю українську природу, ну і, звісно ж, цікавлюся програмним забезпеченням. Ну а поєднання всього вищепереліченого (велопрогулянка миловидними місцинами з хорошою компанією під драйвову музику) - це чудово!"

Оля
Керівник відділу турботи про клієнта

“Outdoor для мене – це спосіб життя, а не спорт чи ціль, яку потрібно досягнути. Навіть на висоті 1408 м ти відчуваєш себе на вершині світу. Краєвиди, від яких захоплює подих. Завжди у мандрах зустрінеш хороших людей (мені так щастить)”.

Володимир
Менеджер інтернет-магазину, категорійний менеджер

"Подорожі — невід'ємна частина мого життя, бо тільки так я відчуваю себе по-справжньому живим. Особливо люблю тривалі походи, якомога далі від цивілізації".

Олена
Менеджер відділу турботи про клієнта

“Гори — це постійна перемога над собою. Але це найкраща можливість переконатися, що для досягнення мети потрібно просто йти.” Любить веломандрівки, походи в гори, як влітку так і взимку. Нещодавно відвідала Скандинавські гори і переконалася, що Українські Карпати більш мальовничі.

Петро
Менеджер проектів, дизайнер

Спеціалізується у темі вело і трекінгу. Якось він мандрував пішки Кримом у серпні (спекотно, мабуть було ;). Мандри любить за те, що там немає інтернету, майже немає людей, зате є природа ;)

Юра
Аналітик

Працює з думкою про мандрівки, які є шаленою мотивацією. Об’їздив стопом всю Європу та трішки Скандинавії. Бажає всім завжди досягати своїх вершин!

Андрій
Логіст

"Гори - це місце відпочинку та натхнення до підкорення нових вершин"

Оля
Оператор облікової системи
"Подорожі - це можливість побачити цікаві місця."
Галина
Головний бухгалтер

Галина любить проводити відпустку у мандрах. Адже так відкриває для себе нові країни і континенти, сучасні міста і руїни стародавніх. Каже, що у подорожах як ніде насолоджується живописними місцями або просто виходом зі звичної зони комфорту: “Завжди цікаво відкрити щось нове, побачити інший спосіб життя, зустріти різних людей, спробувати різну їжу, послухати різні музичні ритми і зробити багато фотографій. Для цього кожен раз обираємо зі сім’єю і друзями нові країни. Узимку полюбляємо кататися на лижах, милуватись гірськими краєвидами… І все це звичайно під хорошу музику".

Володимир
Старший менеджер гуртового відділу

Захоплюється скелелазінням, тож може проконсультувати і про відповідне спорядження і про те, які скелю варто підкорити :) Серед скелелазних досягнень: мотузка: Інсулін 8в, Гламур 8в (скелі Довбуша; Болдерінг: Реберце 7с (скелі Довбуша), Олімпіада 7с (Ямельниця), П'ять 7c (Острів Пасхи), Swiss Beats 7C+ (Magic Wood), Calorienmonster 7c (Magic Wood), Intermezzo 7c (Magic Wood). Чому варто мандрувати пояснює просто: “Мандрувати цікаво. Мандрувати дуже цікаво. Мандрувати дуже-дуже цікаво!”

Роман
Керівник гуртового відділу

Серед своїх outdoor досягнень називає: трекінг навколо Маттерхорну, соло мандрівка Чорногорою, дводенний трекінг Альпами (до висоти 2800 м в сандалях Turbat :) ) Роман каже, що мандри дають йому відчуття свободи, якої не вистачає в місті, а ще вони мотивують та є величезним джерелом натхнення.

Віктор
Бренд менеджер

Знає все (або майже все;) про ліхтарики, трекінгові палиці, ножі. Пройшов хребет Орла Перч – найскладнішу віа ферату у Високих Татрах. Каже, що мандри дуже швидко підвищують його продуктивність, а ще він дуже любить вечори біля ватри після виснажливого дня походу.

Надя
Менеджер гуртового відділу

Залюбки допоможе Вам обрати гарний термос, термогорнятко, наплічник чи намет. Наразі найбільшим досягненням вважає тривалу мандрівку українськими Карпатами, впродовж якої разом з друзями подолала більше 200 км. Також мала дуже вдалі соло-походи і відвідини закинутих закутків Карпат. Деякі свої подорожі описує у власному блозі (lemonist.blogspot.com).
"Мандрую переважно поза містами, туди, де є дика природа, віддалені від цивілізації місця. Там можна вловити залишки відчуття первісної людини - коли стаєш одним цілим з усім навколо, переживаєш гармонію з навколишнім світом, усвідомлюєш що цінно, а що минуче."

Альона
Керівник розподільчого центру

Порадить вам, як не взяти зайвого у свій наплічник у похід, а також як підібрати зручне взуття і одяг для походів. Навесні 2016 Альона здійснила свою велику мрію – побувала в Перу. А також самостійна поїхала у соло-подорож у Словенію.
“Мандри – це стиль життя. Короткі одноденні на найближчу гору в Карпатах чи великі подорожі за океан – неважливо, головне – це дорога, шлях, який можна розділити з близьким другом або навпаки познайомитись з кимось новим. Мене подорожі роблять кращою людиною, дозволяють зосередитись в житті на важливих речах, думати, дізнаватись щось нове та цінувати людські стосунки, не звертати увагу на дрібні негаразди”.

Павло
Працівник розподільчого центру

Мандри допомагають Павлу переборювати себе та постійно відкривати раніше невідомі власні якості. Любить зимові походи та підкорення важкодоступних місць.

Антон
Оператор розподільчого центру

Подорожі обожнює через те, що є можливість вживу насолодитися красою природи та краще пізнати себе. Наразі його подорожі обмежуються ходженням “непопулярними” для більшості стежками Карпат. Антон брав участь в тридцятиденній мандрівці Закарпаттям в рамках наукової експедиції. Експертно може допомогти у виборі наплічника, килимка чи спальника.

Ілля
Працівник розподільчого центру

Допоможе обрати намет для подорожі, найоптимальніший одяг чи функціональний посуд, який не займе багато місця у наплічнику. Мандри для Іллі - це рух , а рух це життя. Серед його особистих аутдор досягнень, тижнева мандрівка на вітрильнику в Балтійському морі.

Віктор
Комірник розподільчого центру

Ця цитата про мандри для Віктора якнайповніше характеризує захоплення ними. "Неможливо оцінити в твердій валюті те відчуття свободи і той унікальний період "поза часом", що дарують тобі гори." Cеред його особстих аутдор досягнень - це майже 90% виходів у гори в соло режимі, марафон в 45 км на острів Джарилгач, та подорож до РЛС "Памір" при мінусі 36 градусах.

Львів вул. Гнатюка 13

Тарас
Керівник магазину Gorgany у Львові (вул. Гнатюка)

Розповість вам багато цікаво про сучасні килимки та трекінгові палиці. Багато разів брав участь у пригодницьких перегонах Gorgany Race (а вони для найсильніших та найсміливіших). Мандрує, бо любить відкривати незнайомі місця та зустрічати нових людей, і хоче мати, що розповісти онукам ;)

Анна
Адміністратор у Львові (вул. Гнатюка)
Мандри надають Ані можливість не тільки побачити, але й відчути красу планети. А також сприяють самоствердженню та кращому розуміння себе.
Найбільш яскраві спогади має про нічні зимові походи Карпатами.
Зоряна
Адміністратор у Львові (вул. Гнатюка)

Завдяки горам Зоряна відчуває, що можливості є більшими від очікувань, варто лише вірити у себе та власні сили. Має найбільш яскраві спогади  про "неймовірно-фантастичні захід та схід сонця на Мармаросах та Свидовці".

Богдан
Продавець-консультант магазину Gorgany у Львові (вул. Гнатюка)

Есперт з туристичного спорядження у багатьох напрямках але його найулюбленіша тема - це вибір комфортної спальної системи для ночівлі у наметі, а саме професійний підбір спальників та килимків.
Серед його особистих аутдор-досягнень: зустріч сходу сонця 1 січня 2016 року на Попі Івані Мармароському та мандрівки автостопом майже усією правобережною Україною. Подорожувати любить бо є можливіть милуватися красою нашої планети, а також щоб краще розуміти себе після таких мандрівок.

Микола
Продавець-консультант магазину Gorgany у Львові (вул. Гнатюка)

Микола чудово орієнтується у широкому асортименті мембранних курток, флісів, тому обрати найоптимальнійший верхній одяг для мандрівки для нього не проблема. Подорожувати Микола любить через можливість вийти із зони комфорту, та по-іншому пізнати себе. Серед особистих аутдо-досягнень на рахунку Миколи, -  зимові мандри Мармаросами та участь у змаганнях по спортивному орієнтуванню, власне у зимовий період.

Володимир
Продавець-консультант магазину Gorgany у Львові (вул. Гнатюка)

Допоможе обрати найоптимальніший наплічник для подорожі і порадить найкраще зі спальників. Мандри "перезавантажують" Володимира, мотивують та водночас надихають на нові звершення. Найулюбленіші пригоди для нього - це мандрівки з друзями, саме у такі моменти він відчуває, що чогось досягнув.

Львів вул. Володимира Великого 1

Оксана
Керівник магазину Gorgany у Львові (вул. В. Великого)

Експерт зі спорядження для трекінгу. Вважає, що кожна мандрівка, кожен крок в мандрівці – це вже досягнення, яким варто пишатись. Оксана любить швидкі походи, з останніх яскравих спогадів пригадує нон-стоп похід через всі двотисячники Карпат протягом доби. У подорожах вона відновлюється, вчиться бути відкритою і справжньою, а головне – щасливою.

Ярослав
Адміністратор у Львові (вул. В. Великого)

"Дуже люблю долати останні метри до вершини, ночувати в наметі, насолоджуватись гарними краєвидами та фотографувати цікаві місця."

Тоня
Адміністратор у Львові (вул. В. Великого)

"Гори для мене - це невичерпне джерело натхнення, життєвих сил і душевної гармонії. Це моя стихія,  перебуваючи в якій почуваюся абсолютно щасливою. Мрію побувати на вершині Казбеку та побачити на власні очі Еверест. Вірю в неминучість здійснення того, чого всім серцем бажаєш."

Нестор
Продавець-експерт магазину у Львові (вул. В. Великого)

Якщо вам треба вибрати велоаксесуар, рюкзак, кросівки для бігу чи питну систему – звертайтеся до Нестора. У 2014 році Нестор переміг на Gorgany Race, найбільших пригодницьких перегонах в Україні, у класі вело.

Назарій
Продавець-консультант магазину у Львові (вул. В. Великого)
Любить як піший туризм, так і одноденні велосипедні соло-поїздки Карпатами.
Брав участь в багатьох веломарафонах та гонках (найдовша відстань - 300 км.). Ходив в 10-денний похід Горганами.
"В мандрах я відчуваю свободу та сповнююсь життєвих сил. Люблю переживати моменти подорожі з близькими людьми."
Андрій
Комірник магазину Gorgany у Львові (вул. Володимира Великого)

Мандри для Андрія — це задоволення від зміни буденної обстановки, а також нові враження та краса природи. Йому подобається екстрим як такий, тому самі подорожі надихають і заряджають його. Він чудово орієнтується у сфері туристичних ножів, тому завжди зможе допомогти при виборі такого типу туристичного спорядження.

Дмитро
Комірник магазину Gorgany у Львові (вул. Володимира Великого)

Мандрувати почав відносно недавно. Але одна з основних причин мандрів для Дмитра — це задоволення від зміни буденної обстановки і можливість побачити красу природи, якої ще не бачив досі, завести нові знайомства, або ж навпаки побути на самоті, відчуваючи спокій душі. Дмитро займається бігом, практикує короткі, одноденні мандрівки і вилазки в Карпати. Любить фотографувати нові місця і відносно недавно спробував такий вид відпочинку як мототуризм.

Київ вул. Мишуги, 11-Б

Володимир
Керівник магазину Gorgany у Києві

Експерт з легкохідного спорядження та мультипаливних пальників: “Еспертність досягається лише з досвідом використання спорядження, в мене його вистачає, і мене цікавить ця тематика”.
З цікавих мандрівок називає: солопохід по Ельбурсу в Ірані, а також автостопні місячні "експедиції" (Великі Прогулянки) по Європі та Азії, на разі таких було 5 (4 в парі, 1 соло). “Для мандрів у мене причина одна і вона є основною (всі решта дотичні) – це емоції і враження, які надихають після повернення додому, а їх викликати може все що завгодно: гарні краєвиди, нові знайомства чи просто розуміння, що я зробив це! А такого в мандрівках завжди вдосталь”

Роман
Адміністратор магазину Gorgany у Києві

Прихильник велосипедних мандрівок. Проїхав західну частину "Вишиваний шлях 2016" подолавши протягом 20 днів 1200 км на велосипеді. Захоплюється бігом, велоподорожами, здоровим способом життя. Філософія "Подорожі - це рух. Рух - це життя. Подорожуйте, щоб жити"

Дар’я
Адміністратор магазину Gorgany у Києві
Після ознайомлення з якісним спорядженням очікує від походів лише приємних вражень та максимум комфорту. Проте, складні погодні умови та незгоди, розглядає як цінний досвід. Захоплюється скелелазінням, фото та собаками. Залюбки допоможе підібрати спорядження під ваш особистий формат мандрівок.
Іван
Продавець-консультант магазину Gorgany у Києві

"Об'їхав пів-України. Надаю перевагу веломандрівкам із малою кількістю спорядження. Цікавлюся закинутими місцями, позитивними людьми та фотографією."

Олег
Продавець-консультант магазину Gorgany у Києві

Допоможе обрати найоптимальніший наплічник для подорожі, порадить що потрібно і що не варто брати новачку на різні пригодницькі перегони. Мандрувати любить через те, що є можливість отримати нові враження. Його захоплюють подорожі в усіх можливих форматах: гори, печери, сплави та різноманітні пригодницькі перегони схожі на Gorgany Race.

Олександр
Продавець-консультант магазину Gorgany у Києві

Обожнює мандри, автостоп та спорядження яке не підводить:) Кожна мандрівка для нього - це нова пригода, яка щоразу дарує незабутні спогади. Олександр залюбки надасть необхідну консультацію та поділитись власним досвідом щодо туристичного взуття та одягу.

Ярина
Продавець-консультант магазину Gorgany у Києві

Обожнює мандрувати з людьми легкими на підйом. Чим більше друзів у поході - тим цікавіша мандрівка. Можливість побачити щось нове, відпочити душею і тілом, а також отримати велику кількість приємних емоцій - ось що надихає Ярину у мандрах якнайповніше. Вона також практикує поїздки в гори на велосипеді, так як без нього не уявляє проведення вільного часу.

Сергій
Комірник магазину Gorgany у Києві

Починав свій шлях у горах Криму та наразі відкриває для себе стежки українських Карпат. І зовсім не планує на цьому зупинятися!

Переконаний, що кожна подорож перш за все дарує досвід, яким хочеться збагачувати власне життя знову і знову.

Сергій
Кур'єр магазину Gorgany у Києві

Івано-Франківськ вул. Гаркуші, 35

Станіслав
Керівник магазину Gorgany у Івано-Франківську

Допоможе вам підібрати рюкзак, взуття і шкарпетки:) Найбільший рюкзак в його колекції, це Osprey Exos, з яким він ходить у літні і зимові походи різної тривалості. Любить мандрувати, бо “у горах є спокій, енергія і краса, яких деінде не знайти”.

Юрко
Керівник магазину Gorgany у Івано-Франківську

Проконсультує вас у виборі пальників, рюкзаків та у ремонті спорядження. А ще Юрко може зібрати спорядження на цілий похід вагою всього 10 кг і вмістити це все в 48-ми літровий надлегкий рюкзак (Osprey Mutant 48). У мандрах для нього найважливіше відпочити від міської суєти, емоційно підзарядитися і здобути новий досвід.

Марія
Адміністратор магазину Gorgany у Івано-Франківську

"Вважаю, що подорожі - це не тільки класні моменти та нові фото в інстаграм, а й чудова можливість пізнавати себе та людей, котрі поруч, вийти із зони комфорту. Особливо подобається той момент, коли попри втому від пройдених кілометрів відчуваєш легкість і задоволення собою. Це кайф."

Мирослав
Продавець магазину Gorgany у Івано-Франківську

Любить відкривати нові місця, нових людей, здобувати новий досвід.

Іван
Продавець-консультант магазину Gorgany у Івано-Франківську

Любов до гір та мандрів з'явилась у Івана після першого пластового табору. Від тоді він не можу жити без подорожей. Серед його особистих аутдор-досягнень - пройдений маршрут на першу категорію складності у 16-річному віці. Завжди любить пробувати щось нове у мандрах.

Оля
Продавець-консультант магазину Gorgany у Івано-Франківську

Посеред мальовничих гірських масивів, Оля черпає гармонію, якої так не вистачає у світі технологій, тому гори для неї - це своєрідний антидеприсант. Гори допомагають пізнати себе, випробувати на міць людей які знаходяться поруч. Звідти ніхто не повертається таким як був раніше. У власну скарбничку мандрівок Олі уже потрапили Українські Карпати. Вона також мріє провести невеличку частину життя в пошуках себе на американській стежці Аппалачі, кочуючи світом і пізнавати культуру інших країн.

Назар
Продавець-консультант магазину Gorgany у Івано-Франківську

Назар з дитинства подорожує Карпатами, в його колекції мандрівок: зимова Чорногора, Свидовець та більша частина центральних Горган. З 2015 року учасник різного типу трейлів та мультигонок. Призер Gorgany Race 2017 в класі спринт. Експертно допоможе у виборі наметів та килимків. Мандрувати любить через те, що на його думку, тільки в горах людина пізнає себе та інших. Подорожі надихають Назара та дають наснаги на нові звершення, він мріє підкорити одну з найвищих точок Європи - вершину Матергорн.

Тернопіль вул. Б. Хмельницького, 12

Роман
Керівник магазину Gorgany у Тернополі

Знає багато про “залізо”, термобілизну та рюкзаки. Славлявся по річці Саяни та по ріках у Північному Кавказі. Бував також і в горах Північного Кавказу, на велосипеді проїхав Тернопілля. Любить відкривати нові горизонти, випробувати власні сили та вміння. “Мандри – це старт до нових звершень у всіх сферах і не лише в мандрівництві:)”.

Оксана
Адміністратор магазину Gorgany у Тернополі

Оксана обожнює мандри через можливість вирватись від буденності. Подорожі надихають Оксану, дають нові враження, а потім й спогади. Для неї - це спосіб підзарядки і розширення свого світогляду. Це як ковток свіжого гірського повітря.  

Богдана
Адміністратор магазину Gorgany у Тернополі

Знає багато про софтшели, хардшели та рюкзаки. Своїм персональним outdoor досягненням вважає зимові підйоми на Кукул та виживання на Чорногірському хребті:) Обожнює мандрувати, адже коли ти подорожуєш, йде переоцінка життєвих цінностей та відбувається самовипробування для тіла та свідомості. До того ж є можливість помилуватися чудовими краєвидами і природою.

Василь
Адміністратор магазину Gorgany у Тернополі

Сплавлявся по 8 річках України. “У мандрах добре, там тихо, там неймовірно”.

Чернівці пр. Незалежності 82

Іван
Керівник магазину Gorgany в Чернівцях

Експерт з альпіністського та скелелазного спорядження. Вважає, що його головне outdoor досягнення ще попереду.

Марія
Адміністратор магазину Gorgany в Чернівцях

Захоплюється альпінізмом, пішими та водними походами. “У подорожах все навколо красиве, захоплює дух, підіймає настрій”.

Руслан
Продавець-консультант магазину Gorgany у Чернівцях

Надає перевагу спорядженню таких туристичних брендів як Osprey, Esbit та Petzl. Руслан допоможе професійно зібратись у будь-який похід: піший, лижний, гірський, вело і т.д. Подорожувати любить через те, що є можливість побачити якомога більше унікальних місць. Вважає, що мандри - це свобода, тому і мандрувати потрібно регулярно у повній мірі.

Христина
Продавець-консультант магазину Gorgany в Чернівцях
Допоможе професійно розібратись серед великого кола туристичних товарів. Обожнює подорожувати як горами, так і містами/країнами, а її велика любов ще з дитинства - це Карпати. Мандри надихають Христину, заряджають та дають відчуття щастя.
 
Олександр
Продавець-консультант магазину Gorgany в Чернівцях

Подорожі - невід'ємна частина життя Олександра. Випробовування та самореалізація, відчуття смаку буття в нескінченній виставі існування - найбільше надихає і заряджає його у мандрах. При виборі спорядження допоможе експертно розібратись у категорії трекінг та хайкінг для місцевостей, які подібні до Карпат.

Рівне вул. Кн.Ольги, 4

Сергій
Керівник магазину Gorgany в Рівному

Експерт з альпінізму. Своїм outdoor досягненням вважає роупджампінг. “Є щось особливе, коли людина близько до природи і ще я дуже люблю адреналін”.

Роман
Адміністратор магазину Gorgany в Рівному

Якщо ви любите трекінг, Роман фахово проконсультує і допоможе підібрати необхідне спорядження. Мандри дозволяють йому пізнати себе.

Руслана
Продавець-консультант магазину Gorgany в Рівному

Займалася спортивним і пішохідним туризмом ще зі школи. Вважає, що немає нічого більш прекрасного, аніж нічне небо в горах.

Лілія
Продавець-консультант магазину Gorgany в Рівному

Залюбки допоможе вам обрати гарний рюкзак або спальник.
Мандри допомагають Лілі відчувати життя.

Житомир вул. Київська 65

Марія
Керівник магазину Gorgany в Житомирі

Любить мандри, бо можна споглядати красиві краєвиди, відчути спокій і просто добре відпочити.

Олег
Адміністратор магазину Gorgany в Житомирі

Цінує зручність, комфорт та безпеку поза домом, тому зможе якнайвдаліше підібрати взуття, одяг чи спорядження для будь-якої мандрівки. Любить походи в гори за можливість випробувати себе та почерпнути натхнення.

Оксана
Продавець-консультант магазину Gorgany в Житомирі

 Любить нові відкриття, нові захоплення. Мандри надихають, та дозволяють почуватися Оксані вільною. Вона експертно допоможе у виборі майже усього асортименту туристичного спорядження: намети, рюкзаки, спальні мішки, взуття, одяг і багато іншого.