This version of the page http://www.gorgany.com/lviv-vvelykogo (89.184.69.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-23. The original page over time could change.
Магазин Gorgany, Львів (В.Великого)

Магазин Gorgany, Львів (В.Великого)

Gorgany запрошують усіх любителів гір та активних мандрів у наш новий найбільший магазин мережі на вулиці Володимира Великого, 1 у місті Львів. Тут Ви зможете приміряти, купити чи орендувати будь-яке туристичне спорядження: одяг та взуття, намети і спальники, спорядження для альпінізму та лижних мандрівок, широкий вибір наплічників, їжа для походів, безліч аксесуарів для активного відпочинку і ще багато чого цікавого та корисного для незабутніх мандрів.

На Вас чекає великий, зручний та надихаючий простір для вибору спорядження, а також поради досвідчених експертів із горою досвіду за плечима ‪#‎Горадосвіду_Gorgany‬. Магазин спроектований так, щоб у відвідувачів була можливість повноцінно розкласти намет, походити з рюкзаком, полежати на туристичному килимку на різних поверхнях чи потестувати нові черевики перед купівлею. Консультанти радо розкажуть про особливості товарів, що Вас зацікавили, а також ознайомлять із правилами користування, гарантією та іншою корисною інформацією.

Також на нульовому поверсі нашого нового магазину діє постійна «Територія знижок» – цілий відділ із стоковим спорядженням, що продається із знижками до 50%.
 

Графік роботи
Пн.-Сб.: 10:00 - 20:00; Нд.: 12:00 - 18:00
  Контакти  
Телефони: Міський
(032) 255-06-06;
Kyivstar
(067) 133 36 04

E-mail: lviv.v@gorgany.com

 

 


Переглянути розташування всіх магазинів Gorgany