This version of the page http://onu.edu.ua/uk/podii (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-18. The original page over time could change.
Події

МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ: ДОСВІД І ПРОБЛЕМИ ВИКОРИСТАННЯ В ОНУ ІМЕНІ І.І. МЕЧНИКОВА»

Центр забезпечення якості освіти, Науково-методична рада Одеського національного університету імені І.І. Мечникова запрошують взяти участь у методичному семінарі «Дистанційне навчання: досвід і проблеми використання в ОНУ імені І.І. Мечникова».

Детальніше...

Дорогі друзі, колеги!

Вітаю вас з Днем заснування Одеського національного університету імені Іллі Ілліча Мечникова! 154 роки виповнюється першому і кращому університету півдня України.

Детальніше...

Відкритий семінар «Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) та інтернаціоналізація вищої освіти»

Проект «Нові горизонти інтернаціоналізації - партнерство між університетами  Вірменії, Грузії, Молдови, Швеції та України» Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

Запрошення на відкритий семінар «Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) та інтернаціоналізація вищої освіти» Четвер 23 травня 2019 р.

Детальніше...

Премія ЮНЕСКО в галузі освіти для дівчат та жінок

Сектор освіти Національної комісії України у справах ЮНЕСКО пропонує українцям отримати премію в галузі освіти. Нею, зокрема, відзначають видатні та новаторські внески, зроблені окремими особами, установами та організаціями для підвищення рівня освіти дівчат та жінок.

Детальніше...

Про підготовку фахівців другого (магістерського) рівня зі спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)

З метою забезпечення подальшого наскрізного навчання учителів біології (першого освітнього рівня бакалавр), перепідготовку вчителів іншого фаху та на виконання Наказу МОН України № 1368 від 12.10.2017 (пп. 2.2 та 2.3) «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 12 травня 2016 року № 506 Про затвердження Переліку предметних спеціалізацій спеціальності 014 «Середня освіта (за предметними спеціалізаціями)» біологічний факультет Одеського національного університету імені І. І. Мечникова (далі ОНУ) відкриває набір на нову спеціальність 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня.

Детальніше...

Захист кандидатської дисертації Янова Дмитра Мироновича

Об ’ ява: 15 травня 2019 року о 13.00 на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 41.051.08 в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова (вул. Єлісаветинська, 12, ауд. № 9) відбудеться захист кандидатської дисертації Янова Дмитра Мироновича «Обіг монет Османської імперії у Карпато-Дністровському регіоні (1381-1691 рр.)» спеціальність 07.00.02 – всесвітня історія

Детальніше...

МОН повідомляє: в Українських вишах працюватиме 16 центрів колективного користування науковим обладнанням

Міністерство освіти і науки України повідомляє: 33 млн грн 2018 року, ще 33млн грн 2019-го та 56млн грн на 2020 рік – такі інвестиції Уряд передбачив для створення центрів колективного користування науковим обладнанням (ЦККНО) в українських вишах. Вони дадуть доступ українським вченим з різних університетів до роботи на передовому обладнанні та дозволять проводити суголосні часу дослідження. Про це розповіла Міністр освіти і науки Лілія Гриневич сьогодні, 29 березня 2019 року, під час прес-брифінгу, а також відкриття 2 ЦККНО на базі ЛНУ імені Івана Франка в Львові.

Детальніше...

Анкетування на тему «Впровадження автономності українських закладів вищої освіти в контексті європейського досвіду університетської автономії»

Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» проводиться анкетування серед науково-педагогічних працівників, студентів закладів вищої освіти на тему «Впровадження автономності українських закладів вищої освіти в контексті європейського досвіду університетської автономії» повідомляємо, що анкети можна заповнити за посиланням:

  • науково-педагогічні працівники – https://bit.ly/2Gtknki
  • студенти- https://bit.ly/2VcjqGw

Дослідження проводитиметься у травні – червні 2019 року на умовах повної анонімності. Просимо прийняти участь в дослідженні.

Детальніше...

Економісти-міжнародники ОНУ – переможці всеукраїнських конкурсів

Вітаємо студентів спеціальності "Міжнародні економічні відносини" ФМВПС ОНУ імені І.І. Мечникова із успішною участю у всеукраїнських конкурсах наукових робіт та олімпіадах.

Детальніше...

Міжнародна наукова конференція, присвячена 95-ти річному ювілею академіка НАН України Ювеналія Петровича Зайцева

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі міжнародної наукової конференції, що присвячена 95-ти річному ювілею академіка НАН України Ювеналія Петровича Зайцева «Досягнення у вивченні крайового ефекту водних екосистем та їх практичне значення», яка відбудеться 13-14 червня 2019 року у місті Одеса.
Детальніше...

ТИЖДЕНЬ «ОХОРОНИ ПРАЦІ» - 2019

Напередодні «Міжнародного дня охорони праці (28.04)» відділ охорони праці спільно із комісією профкому з охорони праці і техніки безпеки пропонують провести «ТИЖДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ – 2019»

Захід провести у два етапи:

Детальніше...

Засідання Вченої Ради 23 квітня 2019 року

23 квітня 2019 року о 14ºº годині у конференцзалі (вул.Дворянська, 2) відбудеться Засідання Вченої Ради Університету
Детальніше...

15 квітня 2019 року: Візит делегації румунського університету «Штефан Чел Маре» в ОНУ імені І.І. Мечникова

Детальніше...

7-а науково-практична конференція «Феномен тоталітаризму, його прояви та шляхи подолання»

17-20 квітня 2019 року в ОНУ імені І. І. Мечникова відбудеться 7-а науково-практична конференція «Феномен тоталітаризму, його прояви та шляхи подолання». Програма конференції розміщена у розділі «Наукова програма «Феномен тоталітаризму». Запрошуємо до участі у конференції та науковій програмі
Детальніше...

Конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників з 04.04-06.05.2019

Одеський національний університет імені І.І.Мечникова оголошує конкурс з 04 квітня по 06 травня 2019 року на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників:

Детальніше...

XІV Міжнародна літня школа-конференція «Молекулярна мікробіологія та біотехнологія» Одеса, 2019

З 10 по 22 червня 2019 року Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, Інститут мікробіології і вірусології НАН України, Товариство мікробіологів України  імені С.М. Виноградського та Одеське товариство біологів і біотехнологів проводять  ХІМіжнародну літню школу-конференціюМолекулярна мікробіологія та біотехнологія”.

Детальніше...

Два дипломи І ступеню Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Економіка та економічна політика» у студенток ОНУ

3 квітня 2019 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Економіка та економічна політика», на якому Яна Кесарь (напрям підготовки «Економічна теорія», економіко-правовий факультет) і Вікторія Куниця (спеціальність «Міжнародні економічні відносини», факультет міжнародних відносин, політології та соціології) здобули два дипломи І ступеню.

Детальніше...

Візит Посла Королівства Бельгії в Україні пана Алекса ЛЕНАРТСА в ОНУ імені І.І. Мечникова

5 квітня 2019 року Одеський національний університет імені І.І. Мечникова відвідав Посол Королівства Бельгії в Україні пан Алекс ЛЕНАРТС за його ініціативою.

Детальніше...

Переконлива перемога ЕПФ ОНУ на всеукраїнському турнірі з судових дебатів

6-7 квітня 2019 р. у Південно-Західному апеляційному господарському суді пройшов VI Всеукраїнський турнір з класичних судових дебатів Ultima Ratio (господарське право та процес), в якому взяли участь 4 команди ЕПФ ОНУ імені І. І. Мечникова:

  • Французький бульвар (Євген Каташинський і Анна Кисель, 4 курс);
  • Amico Unio (Олександра Хріщева і Аліна Кривошликова, 4 курс);
  • Belaya & Ivanova (Інна Біла і Тетяна Іванова, 3 курс);
  • Ladies in Law (Олена Колесник і Марія Шевченко, 3 курс).
Детальніше...

3 квітня 2019 року: Візит Посла Держави Ізраїль в Україні пана Джоеля ЛІОНА в ОНУ імені І.І. Мечникова

Ректор ОНУ професор Ігор КОВАЛЬ зустрівся з Послом Держави Ізраїль паном Джоелем ЛІОНОМ у своєму офісі. У ході зустрічі ректор ознайомив почесного гостя з історією становлення ОНУ імені І.І. Мечникова та сучасним етапом його розвитку. Сторони обговорили стан співробітництва ОНУ з науково-освітянськими установами Ізраїлю та визначили майбутні перспективи щодо розвитку співробітництва з ще одним університетом Ізраїлю.

Детальніше...

І Міжнародна (V Онлайн) Науково-Практична Інтернет-Конференція аспірантів та науковців

18  березня 2019 року на базі кафедри іноземних мов природничих факультетів факультету романо-германської філології відбулася

І Міжнародна (V Онлайн) Науково-Практична Інтернет-Конференція аспірантів та науковців «Дослідження та впровадження в начальний процес сучасних моделей викладання іноземної мови: лінгво-дидактичні, методичні та міжнародні перспективи».

Детальніше...

Всеукраїнська олімпіада з фізики Одеського національного університету імені І.І.Мечникова - 2019

ОНУ імені І.І. Мечникова пропонує учням 11-х класів взяти участь у «Всеукраїнській олімпіаді закладів вищої освіти для професійної орієнтації вступників» з фізики, яка відбудеться 13.04.2019 р. (субота) о 12:00 за адресою: м.Одеса, вул. Пастера 42 (ауд. 22).

Детальніше...

Семінар кафедри мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців

Наприкінці лютого 2019 р. на кафедрі мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців проведено науково-методичний семінар «Методико-теоретичні аспекти мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців на сучасному етапі розвитку вищої школи». Проведення заходу вже має свою кількарічну історію. Цьогоріч захід приурочено до Міжнародного дня рідної мови.

Детальніше...

Весняна правова школа для старшокласників

Економіко-правовий факультет запрошує учнів старших класів з понеділка 25 березня по суботу 30 березня 2019 р. у ВЕСНЯННУ ПРАВОВУ ШКОЛУ. Уроки Весняної правової школи базуються на лекціях, які викладачі факультету читають студентам спеціальності 081 «Право» різних курсів.

Детальніше...

Економісти-міжнародники ОНУ - фіналісти міжнародного конкурсу «CFA Research Challenge 2018-2019»

Вітаємо студентів спеціальності "Міжнародні економічні відносини" ФМОПС ОНУ імені І.І. Мечникова з участю у фіналі «CFA Research Challenge 2018-2019»! Протягом 4 місяців команда готувала звіт про інвестиційну привабливість компанії «Nestle» і презентувала результати своєї роботи 1 березня 2019 в Києві.

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Кінець
Сторінка 1 із 23

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top