This version of the page http://onu.edu.ua/uk/fakultety (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-18. The original page over time could change.
Факультети

Про підготовку фахівців другого (магістерського) рівня зі спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)

З метою забезпечення подальшого наскрізного навчання учителів біології (першого освітнього рівня бакалавр), перепідготовку вчителів іншого фаху та на виконання Наказу МОН України № 1368 від 12.10.2017 (пп. 2.2 та 2.3) «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 12 травня 2016 року № 506 Про затвердження Переліку предметних спеціалізацій спеціальності 014 «Середня освіта (за предметними спеціалізаціями)» біологічний факультет Одеського національного університету імені І. І. Мечникова (далі ОНУ) відкриває набір на нову спеціальність 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня.

Детальніше...

Економісти-міжнародники ОНУ – переможці всеукраїнських конкурсів

Вітаємо студентів спеціальності "Міжнародні економічні відносини" ФМВПС ОНУ імені І.І. Мечникова із успішною участю у всеукраїнських конкурсах наукових робіт та олімпіадах.

Детальніше...

Міжнародна наукова конференція, присвячена 95-ти річному ювілею академіка НАН України Ювеналія Петровича Зайцева

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі міжнародної наукової конференції, що присвячена 95-ти річному ювілею академіка НАН України Ювеналія Петровича Зайцева «Досягнення у вивченні крайового ефекту водних екосистем та їх практичне значення», яка відбудеться 13-14 червня 2019 року у місті Одеса.
Детальніше...

XІV Міжнародна літня школа-конференція «Молекулярна мікробіологія та біотехнологія» Одеса, 2019

З 10 по 22 червня 2019 року Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, Інститут мікробіології і вірусології НАН України, Товариство мікробіологів України  імені С.М. Виноградського та Одеське товариство біологів і біотехнологів проводять  ХІМіжнародну літню школу-конференціюМолекулярна мікробіологія та біотехнологія”.

Детальніше...

Два дипломи І ступеню Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Економіка та економічна політика» у студенток ОНУ

3 квітня 2019 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Економіка та економічна політика», на якому Яна Кесарь (напрям підготовки «Економічна теорія», економіко-правовий факультет) і Вікторія Куниця (спеціальність «Міжнародні економічні відносини», факультет міжнародних відносин, політології та соціології) здобули два дипломи І ступеню.

Детальніше...

Переконлива перемога ЕПФ ОНУ на всеукраїнському турнірі з судових дебатів

6-7 квітня 2019 р. у Південно-Західному апеляційному господарському суді пройшов VI Всеукраїнський турнір з класичних судових дебатів Ultima Ratio (господарське право та процес), в якому взяли участь 4 команди ЕПФ ОНУ імені І. І. Мечникова:

  • Французький бульвар (Євген Каташинський і Анна Кисель, 4 курс);
  • Amico Unio (Олександра Хріщева і Аліна Кривошликова, 4 курс);
  • Belaya & Ivanova (Інна Біла і Тетяна Іванова, 3 курс);
  • Ladies in Law (Олена Колесник і Марія Шевченко, 3 курс).
Детальніше...

І Міжнародна (V Онлайн) Науково-Практична Інтернет-Конференція аспірантів та науковців

18  березня 2019 року на базі кафедри іноземних мов природничих факультетів факультету романо-германської філології відбулася

І Міжнародна (V Онлайн) Науково-Практична Інтернет-Конференція аспірантів та науковців «Дослідження та впровадження в начальний процес сучасних моделей викладання іноземної мови: лінгво-дидактичні, методичні та міжнародні перспективи».

Детальніше...

Семінар кафедри мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців

Наприкінці лютого 2019 р. на кафедрі мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців проведено науково-методичний семінар «Методико-теоретичні аспекти мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців на сучасному етапі розвитку вищої школи». Проведення заходу вже має свою кількарічну історію. Цьогоріч захід приурочено до Міжнародного дня рідної мови.

Детальніше...

Економісти-міжнародники ОНУ - фіналісти міжнародного конкурсу «CFA Research Challenge 2018-2019»

Вітаємо студентів спеціальності "Міжнародні економічні відносини" ФМОПС ОНУ імені І.І. Мечникова з участю у фіналі «CFA Research Challenge 2018-2019»! Протягом 4 місяців команда готувала звіт про інвестиційну привабливість компанії «Nestle» і презентувала результати своєї роботи 1 березня 2019 в Києві.

Детальніше...

Всеукраїнська науково-практична конференція «Теоретичні та практичні проблеми мовної підготовки іноземців в аспекті міжнародної комунікації»

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ. Міністерство освіти і науки України, Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, Інститут міжнародної освіти, Кафедра мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції  «Теоретичні та практичні проблеми мовної підготовки іноземців в аспекті міжнародної комунікації», яка відбудеться 16 травня 2019 року.

Детальніше...

Перша міжфакультетська студентська наукова конференція

«Наукова творчість студента-іноземця: самоідентичне вираження в українському просторі"

8 листопада 2018 року з ініціативи кафедри мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців в ОНУ відбулася Перша міжфакультетська студентська наукова конференція «Наукова творчість студента-іноземця: самоідентичне вираження в українському просторі". Захід приурочено до кількох вітчизняних та світових знаменних свят, що відзначаються у першій третині листопада: Дня української писемності та мови, Всесвітнього дня молоді та Всесвітнього дня науки.

Детальніше...

Колоквіум – Одеський національний університет імені І.І. Мечникова: престиж навчання

З 14 по 17 травня серед слухачів підготовчого відділення було проведено професійно-орієнтаційний колоквіум з теми Одеський національний університет імені І.І. Мечникова: престиж навчання.

Детальніше...

Всеукраїнська наукова конференція з історії України для студентів й аспірантів «Хаджибеївські читання», 21-22 березня 2019 р.

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській науковій конференції з історії України для студентів й аспірантів «Хаджибеївські читання», яка відбудеться 21-22 березня 2019 р. на базі кафедри історії України факультету історії та філософії Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, за участю Студентського Наукового Товариства кафедри історії України.

Детальніше...

Настановча конференція з педагогічної практики для студентів IV курсу факультету романо-германської філології

21 січня 2019 року на факультеті романо-германської філології, відбулась настановча конференція з педагогічної практики студентів ІV курсу, в якій взяли участь методисти кафедр факультету.

Детальніше...

Відбувся перший випуск магістрів на кафедрі педагогіки ОНУ імені І.І.Мечникова за спеціальністью 011

Кафедрою педагогіки факультету РГФ ОНУ ім. І.І. Мечникова наприкінці  грудня 2018 р. після успішного проходження акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми "Освітні, педагогічні науки" (гарант - завідувач кафедри педагогіки, д.пед.н., професор Цокур Ольга Степанівна) вперше в м. Одеса та Південному регіоні України здійснено випуск 33 магістрів спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки з присвоєнням кваліфікації "Викладач закладів вищої освіти" за чотирма спеціалізаціями:

Детальніше...

Первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми "Освітні. педагогічні науки"

З 17 по 19 грудня 2018 року згідно Наказу МОН України № 2673-л від 06 .12.2018 р. проводиться первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми "Освітні. педагогічні науки" зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова. Експертна комісія здійснює акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми "Освітні, педагогічні науки" безпосередньо в закладі вищої освіти у складі: завідувача кафедри педагогіки Державного вищого навчального закладу "Криворізький державний педагогічний університет", доктора педагогічних наук, професора Дороніної Т.О. (голова комісії) та професора кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Хмельницького національного університету, доктора педагогічних наук, доцента Красильникової Г.В. (член комісії).

Детальніше...

Візит до Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні економістів-міжнародників ОНУ

Студенти 4 курсу Одеського національного університету імені І.І.Мечникова спеціальності «Міжнародні економічні відносини» успішно прослухали модуль про співробітництво України з ЄС, який викладали фахівці Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) (http://eubam.org/).

Детальніше...

Активні вихідні з імунологічним блоком від molecula.club на Біологічному факультеті!

7 та 8 грудня UMSA-Odesa сумісно із Студентська Рада ОНУ біологічного факультету та за підтримки Соціальна Справедливість організували на базі Одеського національного університету імені І. І. Мечнікова лекторій від славнозвісного molecula.club для студентів-медиків та біологів. Тему лекторію попередньо обирали голосуванням більше сотні слухачів, і за приємним збігом вибір впав саме на основне поле наукової діяльності Elie Metchnikoff — був обраний саме імунологічний блок циклу.

Детальніше...

Симпозіум викладачів англійської мови професійного спрямування (National Symposium on Excellence in Internationalisation and ESP in Higher Education)

У рамках проекту «Англійська мова для університетів» Британської Ради в Україні з 22 по 24 листопада 2018 року в Київі відбувся симпозіум викладачів англійської мови професійного спрямування (National Symposium on Excellence in Internationalisation and ESP in Higher Education). Представники 32 українських університетів зібрались для того, щоб поділитися досвідом упровадження інновацій і нових підходів до викладання англійської мови професійного спрямування. 

Детальніше...

Імунний блок від molecula.club

Victor Dosenko та Юрій Жигарєв приїдуть до Одеси щоб розповісти нам про одну із самих таємничих систем нашого тіла - імунітет. Який він буває? Хто такі ті антигени? За що Ральф Стейнман здобув Нобелевську Премію? Та про багато іншого дивіться на екрані 27-ої аудиторії Біологічного факультету ОНУ ім. Мечнікова у п’ятницю та субботу цього тижня!

Детальніше...

Перша міжфакультетська студентська наукова конференція

«Наукова творчість студента-іноземця: самоідентичне вираження в українському просторі"

8 листопада 2018 року з ініціативи кафедри мовної та загальногуманітарної підготовки іноземців в ОНУ відбулася Перша міжфакультетська студентська наукова конференція «Наукова творчість студента-іноземця: самоідентичне вираження в українському просторі". Захід приурочено до кількох вітчизняних та світових знаменних свят, що відзначаються у першій третині листопада: Дня української писемності та мови, Всесвітнього дня молоді та Всесвітнього дня науки.

Детальніше...

Другий міжнародний студентський круглий стіл з актуальних проблем корпоративного права на ЕПФ

28 листопада 2018 р кафедра адміністративного та господарського права економіко-правового факультету Одеського національного університету імені І.І.Мечникова спільно з кафедрою цивільного права юридичного факультету Полоцького державного університету (Білорусь) провели Другий міжнародний студентський круглий стіл, присвячений актуальним проблемам корпоративного права.

Детальніше...

Вся неправда про ВІЛ/СНІД: розвінчуємо популярні міфи

У п’ятницю, 30.11.18 успішно пройшла лекція, на якій ми змогли розвіяти міфи про ВІЛ-інфекції, поговорили про походження, будову, діагностику і про сучасні методи лікування.

Детальніше...

Студенти спеціальності "Міжнародні економічні відносини" брали участь у відкритті всеукраїнського етапу ІХ Міжнародного студентського конкурсу з інвестиційних досліджень "CFA Research Challenge"

9 листопада 2018 р. студенти спеціальності "Міжнародні економічні відносини" брали участь у відкритті всеукраїнського етапу ІХ Міжнародного студентського конкурсу з інвестиційних досліджень "CFA Research Challenge" у м. Києві.

Детальніше...

Успішний виступ студентів ЕПФ на Всеукраїнських змаганнях з трудового арбітражу та трудового права у ДонНУ імені Василя Стуса (Вінниця)

10 листопада 2018 року у ДонНУ мені Василя Стуса (Вінниця) пройшли Перші Всеукраїнські змагання з трудового арбітражу і трудового права.

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Кінець
Сторінка 1 із 8

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top