This version of the page http://www.yves-rocher.ua/control/main (152.195.133.51) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-11. The original page over time could change.
Інтернет-магазин Yves Rocher - Експерт Рослинної Косметики з Франції
Yves Rocher - Експерт Рослинної Косметики з Франції, Інтернет магазин косметики і парфумерії.

Безкоштовна доставка у травні

Отримуйте ексклюзивні пропозиції на email

Підписатися

БЕСТСЕЛЕРИ

Експрес-Засіб для Зняття Макіяжу з Очей
225грн.
Концентрований Гель для Душу Манго - Коріандр
99грн. замість
115грн.
Шампунь Живлення та Відновлення
95грн. замість
109грн.
Денний Крем для Нормальної та Комбінованої Шкіри Детокс та Відновлення
725грн.
Парфумована Вода "OUI A L’AMOUR"
1 099грн.

ЕКСПЕРТ РОСЛИННОЇ КОСМЕТИКИ® З ФРАНЦІЇ

БЕЗ СИЛІКОНІВ

Планета нам вдячна!

Детальніше

ВІТАЄМО ВАС В БУТИКАХ YVES ROCHER :

ЧИТАЙТЕ НАС В СОЦМЕРЕЖАХ

ЛАСКАВО ПРОСИМО НА ОФІЦІЙНИЙ САЙТ YVES ROCHER - ЕКСПЕРТА РОСЛИННОЇ КОСМЕТИКИ® З ФРАНЦІЇ.

Вже понад 50 років бренд Yves Rocher створює ефективні косметичні та парфумерні засоби на основі ретельно відібраних інгредієнтів рослинного походження: екстрактів, смол, масел і особливих видів воску. Команда досвідчених Експертів Yves Rocher ретельно контролює всі етапи виробництва продуктів: від дослідження властивостей рослин, вирощування якісної рослинної сировини і отримання активних компонентів до розробки формул, тестування засобів і створення екологічної упаковки. Саме повна залученість на кожному етапі виробництва продуктів дозволяє нам гарантувати високу якість формул Yves Rocher, створених відповідно до екоконцепції Бренда. Детальніше...
З моменту появи бренд Yves Rocher неухильно дотримується принципу активного захисту Природи, що полягає у відповідальній діяльності без шкоди для екології заради майбутнього нашої Планети. Ми піклуємося про збереження ресурсів і біорізноманіття Природи, тому віддаємо перевагу спеціально вирощеним рослинам, або використовуємо тільки ті частини рослин, які можуть бути відновлені. А для створення упаковки обираємо перероблений пластик і екологічні матеріали, які підлягають вторинній переробці: скло та картон. Формули Yves Rocher - одного з перших брендів, які відмовилися від тестування на тваринах - не містять інгредієнтів тваринного походження, парабенів, силіконів, мінеральних масел, консервантів, штучних ароматизаторів і барвників. А це означає, що вони є абсолютно безпечними для Вашого здоров'я!
Дізнатися більше про натуральну косметику Yves Rocher та ознайомитися з діяльністю Бренда, щоспрямована на збереження навколишнього середовища, можна тут. Обрати та придбати екокосметику Yves Rocher Ви можете будь-яким зручним для Вас способом: здійснивши покупку в мережі бутиків, а також зробивши замовлення через поштовий каталог або в інтернет-магазині косметики Yves Rocher Україна.