This version of the page http://www.yves-rocher.ua/control/faq (152.195.133.51) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-11. The original page over time could change.
Yves Rocher - Експерт Рослинної Косметики з Франції, Інтернет магазин косметики і парфумерії.

НАЙАСТІШІ ЗАПИТАННЯ

. Як зробити моє перше замовлення ? Якщо Ви хочете скористатися спеціальними пропозиціями, знижками і подарунками, представленими в Інтернет-магазині Yves Rocher, Ви можете оформити своє замовлення на нашому сайті. Для цього Вам необхідно зареєструватися. Введіть електронну адресу та пароль, при оформленні Вашого клієнтського рахунку. Для переходу на сторінку реєстрації, скористайтеся посиланням: https: //secureorder.yves-rocher.ua/control/newcustomer Після реєстрації Ви обираєте засоби, що Вам сподобалися і оформляєте своє замовлення . Якщо у Вас виникли питання щодо оформлення замовлення, Ви можете скористатися посиланням: http: //www.yves-rocher.ua/control/help Замовлення вважається оформленим, коли на Вашу електронну адресу прийшло підтвердження з перерахуванням замовлених Вами засобів. Звертаємо Вашу увагу, що доставка Вашого замовлення залежить від правильності зазначених Вами даних. Щоб ми могли відправити Вам посилку, вкажіть, будь ласка, Ваш точну адресу, включаючи поштовий індекс, область, район (якщо вони є), місто, вулицю, номер будинку, корпусу і квартири. При отриманні бланка-замовлення поштою, ви можете зателефонувати за номером сервісної лінії компанії (044) 461 04 04, оформити замовлення і отримати кваліфіковану консультацію наших фахівців з будь-якого питання, що цікавить Вас. Ми працюємо з понеділка по суботу з 8 до 22. Замовлений Вами товар буде відправлений Вам на Ваше поштове відділення. Термін доставки залежить від наявності товару на складі і роботи пошти.

. Чи можна бути впевненим в конфіденційності мого замовлення на сайті www.yves-rocher.ua і в даних, які повідомляються? Так , Ваші дані, а також інформація, що стосується Вашого замовлення, захищені. Реєстрація Ваших даних і замовлення відбувається по захищеному протоколу (SSL). Ви можете бути впевнені в збереженні повідомленої на сайті інформації.

. Як дізнатися, на якій стадії обробки знаходиться моє замовлення ? Щоб дізнатися, на якій стадії обробки знаходиться Ваше замовлення, зателефонуйте нашим консультантам за номером телефона (044) 461 04 04 з понеділка по суботу з 8.00 до 22.00.

. Як створити обліковий запис? У Вас є два варіанти:
1) Ви можете створити обліковий запис на головній сторінці сайту, натиснувши "Зареєструйтесь" (під логотипом Yves Rocher).
2) Якщо Ви перебуваєте на інших сторінках сайту, досить натиснути "Мій обліковий запис "(в верхній частині сторінки). Як тільки Ви перейдете на необхідну сторінку, натисніть "Створити обліковий запис".

Далі введіть Ваші дані у відповідні поля, вкажіть Вашу електронну адресу.
Потім введіть Ваш пароль (двічі для підтвердження пароля).
І нарешті, підтвердьте створення Вашого облікового запису. Для цього натисніть в самому низу сторінки "ОК".

. Як я можу змінити мою електронну адресу t ? Спочатку зайдіть в рубрику "Мій рахунок" у верхній частині сторінки, авторизуйтесь, потім натисніть "Мої дані".
Ви можете змінити Вашу електронну адресу. Підтвердьте зміни, натиснувши "ОК".
Важливо: при кожній зміні електронної адреси змінюються параметри Вашої авторизації на сайті.

. Якщо у мене виникло питання, до кого я можу звернутися? Ви можете зв'язатися з Відділом обслуговування клієнтів "Ів Роше" по електронній пошті, натиснувши "Допомога", потім "Зв'язатися з нами".
Також ви можете зв'язатися з Відділом обслуговування клієнтів за телефоном (044) 461 04 04 (з понеділка по суботу з 8.00 до 22.00)

. Терміни, спосіб і оплата доставки товарів Термін доставки при наявності всіх товарів на складі - 21-35 днів. Оплата замовлення, зробленого на Сайті, проводиться готівкою в гривнях при отриманні посилки.

При отриманні на поштовому відділенні посилки із замовленням, Ви повинні сплатити крім замовлення поштовий збір.

Претензії щодо цілісності і комплектності Вашого замовлення приймаються нами тільки за умови, що Ви заявляєте зазначені вимоги в результаті розкриття посилки в присутності представника служби доставки.

Зв'язатися з нами