This version of the page http://novaposhta.com.ua/csr (91.240.48.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-10. The original page over time could change.
Сталий розвиток - «Нова Пошта»| Доставка майбутнього
Перейти вниз Перейти вгору

Сталий розвиток

Сталий розвиток компанії «Нова пошта»

«Нова пошта» – це компанія, що стрімко розвивається та допомагає людям скорочувати відстані один між одним. Завдяки цій динаміці компанію асоціюють з постійним рухом. За час свого існування «Нова пошта» не просто набула національного масштабу та стала лідером експрес-доставки в Україні. Ми задаємо вектор розвитку ринку, у витоків якого стояли, ми розвиваємо цілий сектор економіки, виходимо на міжнародні ринки. Лідерська позиція обумовлює наше природне прагнення нести добрий приклад побудови нового, відповідального українського бізнесу.

«Нова пошта» виходить на етап сталого розвитку. Впродовж останнього року ми не лише ставили нові рекорди в кількості доставок, але й впроваджували якісні внутрішні зміни. Зокрема, потужний інноваційний термінал у місті Київ, найбільший інфраструктурний проект такого роду в Україні, суттєво автоматизує обробку вантажів та прискорює процес доставки. Сталий розвиток для «Нова пошта» - набагато ширше поняття, ніж просто благодійність чи сплата податків. Це не лише власний успіх, але й щасливий клієнт, задоволений працівник, заможна та мирна Україна.

З 2016 року в компанії «Нова пошта» діє стратегія сталого розвитку. Це практичний документ, наша «дорожня карта». Кожен проект, який реалізує «Нова пошта», має чіткий зв’язок з місією і цінностями бренду. Також з 2016 року компанія розпочала публікувати звітність зі сталого розвитку. 

  • Відстежити
  • Вартість доставки
  • Терміни доставки
  • Найближче відділення
  • Графік роботи відділень
  • Виклик кур'єра