This version of the page http://www.kvitkapolonyny.com/biohrafiia/ (94.130.172.54) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-10. The original page over time could change.
Біографія - Квітка полонини Skip to content
ГАРЯЧІ НОМЕРИ -20%

Бронювати

КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ
+38 (050) 963 06 95
+38 (097) 461 36 65
Біографіяadmin2017-12-19T20:36:47+00:00

Керівник санаторію «Квітка полонини» ТОВ «Сузір’я» – Ганинець Павло Павлович

Народився 10 листопада 1951 року в селі Чинадієві Мукачівського району  Закарпатської області.

Закінчив медичний та економічний факультети Ужгородського державного (Національного) університету, Вінницький торгово-економічний інститут.

В санаторно-курортній галузі працює з липня 1974 року. Пройшов шлях від лікаря-ординатора до заступника головного лікаря санаторію «Поляна». З вересня 1986 року і до сьогодні головний лікар санаторію «Квітка полонини». Співзасновник ТОВ «Сузір’я», ТОВ «Маргіт», НВА «Племконецентр».

У 1995 році організував випуск збірника наукових праць «Сучасні проблеми рекреації на курортах Карпатського регіону». Є автором та співавтором книг з проблем санаторно-курортного лікування та майже півсотні статей у наукових виданнях.

В 1998 році присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України».

Депутат Свалявської районної ради кількох скликань. Голова постійної комісії з питань землеустрою, екології та раціонального використання природних ресурсів. Павло Ганинець заслужено здобув реноме фахівця-курортолога, який у сфері розвитку рекреаційної галузі відводить перше місце помірній, науково-обґрунтованій експлуатації природних ресурсів та професійно і наполегливо сприяє їх збереженню в інтересах майбутніх поколінь.

Лауреат та переможець численних вітчизняних та міжнародних рейтингів у різних номінаціях, серед яких, зокрема, його відзначено як кращого менеджера 2007 року Європейською Бізнес-Асамблеєю, а також володар «Золотого Меркурія» – головної відзнаки міжнародного проекту, що вручається у рамках відомої іміджевої програми «Лідери ХХІ століття» за особистий внесок в оздоровлення вітчизняної економіки та розвиток інтеграційних процесів.

В 2011 році  Павла Ганинця було нагороджено Почесною Грамотою Верховної Ради України. Цією грамотою парламент відзначив багаторічну діяльність Павла Павловича на благо української спільноти. Підставами для нагородження  в офіційному документі – розпорядженні Голови Верховної Ради України – названо вагомий внесок відомого на теренах України курортолога в галузь охорони здоров’я, його активну позицію в громадсько-політичних справах, плідну роботу в представницькому органі місцевого самоврядування та високий професіоналізм.

З 14 листопада 2016 року – Почесний доктор з екології.

З 9 грудня 2016 року – член-кореспондент міжнародної академії освіти і науки.

Завдяки вмілому керівництву Павла Ганинця в санаторії «Квітка полонини» нині справді європейський рівень комфорту і сервісу. Оздоровниця здобула бездоганну репутацію, є неодноразовим лауреатом рейтингу «Кращі підприємства України» в номінації «санаторно-курортні послуги». Санаторій здобув популярність не лише в Україні, а й далеко за її межами. Оздоровницю без перебільшення називають серцем української Швейцарії.