This version of the page http://banner.kiev.ua/rules (89.184.65.65) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-09. The original page over time could change.
Баннерообмен - Украинская Баннерная Сеть - Баннерная реклама в Интернет





Логин:

Забыл пароль
Пароль:  


постоянный логин   без привязки по IP
 
Правила участі
 

Правила участі сайтів в УБМ

Власники чи веб-майстри сайтів запрошуються для участі в Українській банерній мережі. Після розробки сайта й розміщення його в мережі інтернет дуже важливо привернути увагу користувачів та покупців ваших товарів чи послуг. Необхідним та дієвим засобом просування вашего ресурсу є банерна реклама в мережі інтернет. Дуже важливо вірно визначити певну групу користувачів, які можуть бути зацікавлені вашими товарами, послугами чи інформацією, тобто визначити цільову аудиторію. Участь в УБМ значно полегшить цей достатньо нелегкий процес.
 
Вимоги до сайтів:

1. Не приймаються до участі сайти:

    1.1 фінансові піраміди та сайти швидкого заробітку в мережі інтернет,;
    1.2 з порно та еротикою;
    1.3 з нецензурними виразами;
    1.4 неякісні домашні сторінки;
    1.5 "халява", "креки", хакерскі;
    1.6 що знаходяться в розробці;
    1.7 збільшення трафіку, обміну візитами, клубами натискувачів;
    1.8 сайти, що рекламують рекламні інструменти та послуги;
    1.9 політичні сайти, що мають екстремальні напрями (повалення діючого державного устрою, національна нетерпимість чи невідповідність діючим законам України).

    Адміністрація мережі може відмовити в участі сайту на підставі інших умов, що не вказані вище.
Розміщення банерів УБМ:

1. Учасники зобов'язуються повністю та без змін встановлювати на своіх сайтах HTML-код, який надає система в розділі "Банерний код".

Допустимі зміни коду:
а) підпис під банером може бути на українській, російській чи англійській мові
б) якщо на титульній сторінці сайта розміщена кнопка УБМ, то можливо прибрати підпис під банером чи розділовий графічний елемент

Інші зміни коду можливі тільки після узгодження з адміністрацією УБМ.

2. Забороняється штучно збільшувати кількість демонстрацій банера. В разі порушення такі покази будуть конфісковані в місці їх останнього перебування (при переказі їх на інші рахунки). А сайт з його рахунком в УБМ буде анульовано.

3. Забороняється

розміщення банера

на сторінках, які автоматично переходять на інші сторінки без бажань та дії користувача. Також не припустимо розміщення банера в рядку руху, прихованій вкладці, на сторінці чи фреймі, який оновлюється без дій користувача. Заборонено розміщення банера на сторінках, що не доступні для перегляду звичайним користувачам сайта в його робочому режимі.

4.

Банери

повинні розміщуватись у видимій для користувача області сайта над лічильниками та знаками копірайта.
Банери вертикального формату (120х600, 160х600, 240х400, "240х400 перегляд+", 300х250, "300х250 перегляд+", 100х200) не розміщуються внизу сторінок. Ці банери оптимально розміщуються з боку та в цетральній частині сайта.
У кінці сторінки сайта забороняється розміщувати більше двух форматів банерів.

5. На одній сторінці дозволяється розміщувати не більше:
- 2-х стандартних банерів 468х60 чи "468х60 пперегляд+" (при цьому 1-й повинен знаходитися в верхній частині сайта, а другий на відстані екраного розвороту чи поряд з ним в тому ж рядку)
- 2-х баннеров 100x100;
- 2-х текстових банерів;
- 3-х банерів 120х60;
- 3-х банерів 160x60;
- одного банера 400х40;
- одного банера 120х600 чи одного 160х600;
- 2-х 100х200;
- одного 240х400 чи "240х400 перегляд+";
- одного 728х90 чи "728х90 перегляд+";
- одного 300х250 чи "300х250 перегляд+".

5a. При розміщенні банерного кода УБМ в чатах та он-лайн іграх треба встановити часовий інтервал оновлення банера, не меньше ніж дві хвилини.

6. Учасники мають право розміщувати банери інших банерних мереж на сторінці з банерами Української банерної мережі у кількості, що не перебільшує кількість банерів для форматів (див. Пункт 5). Головний принцип - це не перевантажувати сторінку рекламою, тому що це може стати приводом для відмови в участі в УБМ.`

7. Забороняється розміщувати банери на сайтах, відмінних від зареєстрованих на рахунках головного сайта та його дзеркал. Також забороняється заводити декілька рахунків для одного сайта

8. Адміністрація мережі може лишити учасника деяких сервісів мережі, а також знімати штраф за невиконання Правил Участі (ПУ) мережі. Розмір штрафа визначає адміністратор мережі залежно від порушення.

9. Учасник мережі будь коли може припинити свою участь в мережі. Якщо учасник має бажання вилучити свій рахунок в мережі, то він сповіщає про це адміністрацію на імейл support@bannerka.ua.

10. У випадку, коли середній відгук (ctr) банерів на сайті за тиждень в три рази нижче від середнього відгуку мережі по даному формату, адміністрація мережі залишає за собою право зменшити відсоток обміну для такого сайта, попередньо попередив власника чи відмовити сайту в участі в мережі.

Вимоги до банерів учасників:

11. Банери, що приймаються для обміну та реклами, не повинні бути більшим за 80 Кб.
До обміну та реклами не примаються банери, що мають звуковий супровід, часто блимають, мають нецензурні вирази, самонатискаємі та банери, що не відповідають етичним та якісним вимогам мережі.

12. Адміністрація мережі в праві не прийсати до обміну банери, які вважатиме непристойними, що ображають людську гідність, неякісно виготовлені, а також банери, що рекламують рекламні інструменти та послуги. Адміністрація не зобов'язана коментувати прийняті рішення.

13. Посилання банера має вести на сторінки сайта, який зареєстрований на рахунку, таким чином ви рекламуєте тільки той сайт який зареєстрован. В разі необхідності рекламувати інший свій сайт вам потрібно зареєструвати його на своєму рахунку та скористатися функцією "Переказ показів".

14. Адміністрація має право анулювати рахунки сайтів, які порушують вишевказані правила.

15. Адміністрація залишає за собою право вносити зміни і доповнення до цих правил.

16. Відповідальність за зміст рекламних матеріалів несе рекламодатель, тоб то учасник мережі УБС.

17. Учасник мережі погоджується з тим, що адміністрація не несе відповідальності за можливі перебої в роботі системи УБМ та її сервісів.

Згодні з правилами?



 

  • поддержка: support@bannerka.ua
    tel: +380-44-201-01-08
  • реклама: reklama@bannerka.ua


2001-2015, © Украинская Баннерная Сеть.
2001-2015, © bymer, А.Мась.
2006-2015, © Н.Литвиненко, J.K.®Design Studio


 






О системе



Стать участником



Правила участия



Каталог сайтов



Формат Просмотр+



Наши клиенты



Наши партнеры


 

Купить рекламу



Цены



  • Рекламные пакеты



  • Обмен форматов



    Товары за показы


     

    Аукцион



    Форум


    Вопросы-ответы
    • Формат Верхний+
    • Раскрутка сайтов
    • Создание баннеров
    • Разновидности баннеров
    • Статьи

    Отраслевые события