This version of the page http://www.zagorodna.com/uk/statti (89.184.76.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-05-08. The original page over time could change.
Статті про нерухомість в Україні, Росії, світі: рейтинги, афери, законодавство - ZAGORODNA.com

Статті про нерухомість





Тема: Рік:
Область:
Астрологія і нерухомість
Райони Києва під знаками Зодіаку
Київ під зірками живе. Столиця поділена на 12 зодіакальних зон, і в кожного району - свій знак і вдача.
Афери з нерухомістю
У забудовника забрали багатоповерхівку вартістю понад 11 млн. грн.
За принципової та послідовної позиції прокуратури Харківської області наразі реально виконано рішення господарського суду області щодо повернення в державну власність 40-квартирного житлового будинку. Як розповів керівник Лозівської місцевої прокуратури Ігор Білодід, йдеться про недобудовану багатоповерхівку в с. П’ятигірському Балаклійського району.
Девелопмент нерухомості
Девелопери роблять акцент на інноваційності житлових комплексів
Для житлових комплексів, які відкрили продажу в 2017 році, характерно більшу увагу до загальної концепції і інфраструктурного наповнення - девелопери роблять акцент на інноваційності, комфорт та престижності проживання.
Екологія та нерухомість
Які будматеріали використовуються для «зеленого» будівництва
У питаннях енергоефективності та «зелених» технологій Україна істотно відстає від інших європейських країн, хоча певні позитивні тенденції все ж намітилися.
Експертиза нерухомості
Експертиза заміської нерухомості
Оцінка заміської нерухомості полягає не тільки в оцінці кількості наявних квадратних метрів, як міське житло.
Житлова нерухомість. Будівництво
Іван Салій: «Драйвером добробуту українців має стати будівництво»
Штрихи до сьогодення будівельної галузі країни – в сьогоднішній розмові з президентом Всеукраїнської спілки виробників будівельних матеріалів, яку очолює Іван Салій. Інформаційним приводом до бесіди є такий факт – у Києві відбулася міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo, під час якої похвалилися здобутками більше п’ятисот підприємств, в тому числі з 12 країн.
Законодавство про нерухомість
В Україні вдосконалено сейсмічне районування для підвищення безпеки будівель
Тепер для проектування висотних будівель та всіх об’єктів зі значним класом наслідків — великі стадіони, лікарні, ЖК, ТРЦ, школи та інші будівлі, які не ідентифікуються як об’єкти підвищеної небезпеки, використовується нова карта сейсмічного районування.
Заміська нерухомість
Як правильно організувати будівництво власного будинку
Будівництво сучасного приватного будинку є складним завданням для переважної більшості забудовників. Складність ця продиктована великою кількістю організаційних, технологічних і управлінських процедур, які супроводжують весь будівельний цикл.
Земля
Три чверті українців виступають проти скасування мораторію на продаж землі
Три чверті українців (77%) виступають проти продажу земель сільськогосподарського призначення, свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг".
Інвестиції в нерухомість
Інвестори цікавляться київськими офісами
У 2017 році істотно збільшилася кількість інвестиційних угод з купівлі-продажу об'єктів комерційної нерухомості, що пов'язано з поліпшенням економічної ситуації в Україні, а також зростанням цікавої пропозиції заставного майна від комерційних банків.
Іпотека. Кредитування
Ринок житла з використанням іпотечних механізмів витягне економіку України
Іпотечний ринок, двічі зазнавши потужного удару, так, на жаль, і не відновився. Але шанси на порятунок є. Про те, як розвивався ринок іпотеки в Україні, що призвело до його занепаду і як стимулювати розвиток іпотечного кредитування Property Times розповів казначей АТ АКБ «АРКАДА» Любомир Килимник.
Консалтинг нерухомості
Як віртуальна реальність змінює комерційну нерухомість
Використання віртуальної реальності - це не просто тенденція, а стиль життя майбутнього. Технологічні зміни історично впливали на комерційну нерухомість - і віртуальна реальність не є винятком.
Котеджні містечка країн СНД
Котеджні селища Єкатеринбурга почали конкурувати за наявність кращої інфраструктури
У Єкатеринбурзі сформувався великий відкладений попит на нерухомість за містом, визнаються місцеві забудовники та аналітики.
Котеджні містечка світу
У Греції для росіян побудують містечко «Барвіха»
Грецька девелоперська компанія Hellenic Homes побудує на острові Крит елітне котеджне містечко «Барвіха», повідомив менеджер з продажу та маркетингу компанії Homes Яніс Іліакіс.
Котеджні містечка України
Кращі котеджні містечка України названі
24 березня в ВЦ "Акко Інтернешнл" в рамках Форуму з міської й заміської нерухомості відбулася Церемонія нагородження переможців Восьмого Всеукраїнського незалежного конкурсу "Котеджне містечко - 2014".
Курйози ринку нерухомості
«Жахи» і казуси ріелторів
Фахівці з агентств нерухомості діляться спогадами: позапланове купання і огляд будинку, що обернувся кремацією.
Лізинг нерухомості
В Україні набирає обертів лізинг нерухомості
У 2008 році ринок лізингу комерційної нерухомості в Україні досягне $ 500 млн. Що стосується українського ринку лізингу нерухомості в цілому, то його обсяг у 2007 році склав більше $ 700 млн.
Незвичайні будинки
Шведські архітектори побудували будинок з картону
Площа будівлі - всього сім квадратних метрів, вага - близько 100 кілограм. Втім, проект унікальний не своєю компактністю, а матеріалом, з якого він виготовлений. Будинок повністю виконаний з паперу і здатний змінювати свою зовнішність залежно від кута зору.
Нерухомість за кордоном
У Чехії проживає понад 100 тис. українців
На сьогодні в Чеській Республіці проживає понад 100 тис. громадян України. Про це заявив глава МЗС Чехії Томаш Петршічек під час зустрічі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним.
Нерухомість знаменитостей
Де живе Олександр Буйнов?
Олександр Буйнов - народний артист, співак, музикант, актор, шоумен і композитор. Народився в березні 1950 року в військовому містечку на кордоні з Москвою. Після його народження сім'я переїхала в комуналку в Великому Тішинському провулку.
Нерухомість політиків
Кримські квартири Коломойського підуть з молотка
Окупанти в Криму виставили на продаж квартири, які належали українському олігарху Ігорю Коломойському і були націоналізовані.
Нерухомість регіонів
Індустріальний парк в Херсонській области допоможуть будувати китайці
18 квітня заступник голови Херсонської облдержадміністрації Вадим Чабан та заступник голови облдержадміністрації Сергій Тригуб провели робочу зустріч зі співробітниками Посольства Китайської Народної Республіки в Україні.
Нотаріат. Договори. Угоди
Розстрочка на квартиру: плюси і мінуси
Придбати власне житло - мрія більшості українців. Криза 2008-2010 років знизила ціни, але не наблизила можливість придбати квартиру за рахунок накопичень.
Оцінка квартири, будинка, ділянки
Новий порядок оцінки майна - черговий спосіб грабунку українців
З 01 листопада набув чинності новий порядок проведення оцінки майна для цілей оподаткування. Спробуємо зібрати в загальну картину висловлювання чиновників різного рівня про те, як саме буде проходити така оцінка і чому саме вчили на 2-х тижневих курсах нових оцінювачів.
Поради з нерухомості
Як правильно оформити угоду при купівлі земельної ділянки
На що слід звертати увагу при покупці землі? Які документи потрібні для нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу ділянки? Що входить до реквізитів договору?
Рейтинги з нерухомості
Найкращі країни для проживання молоді
Фахівцями аналітичного центру Youthonomics (Франція) проведено дослідження з вивчення умов для проживання молодих людей у різних країнах світу. Об'єктами дослідження стали 64 держави.
Статті без теми
14 українських виробників будматеріалів увійшли до Мережі енергоефективності
В рамках Проекту GIZ «Консультування підприємств щодо енергоефективності» в Україні запустили Мережу енергоефективності виробників будматеріалів. До неї увішли 14 компаній, серед них — ПрАТ «Бетон Комплекс», Завод залізобетонних виробів ПрАТ «ДБК-4» та інші.
Страхування: квартири, будинки, ділянки
Страхування покриє тільки ризик банкрутства забудовника
Нацкомфінпослуг змінила підходи до страхування відповідальності забудовників. Запропоновано, щоб громадяни, які вклали гроші в будівництво житла, отримували виплату лише в тому випадку, якщо споруджуваний будинок не введено в експлуатацію через банкрутства забудовника.
Управління нерухомістю
У власників квартир повинна бути можливість вибору керуючої компанії без створення ОСББ
Створення в Україні механізму, при якому мешканці зможуть самостійно вибирати керуючу компанію без створення Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), зможе змінити на краще стан справ у сфері надання житлово-комунальних послуг.
Феншуй
Символи фен шуй для всіх знаків зодіаку на 2016 рік
2016 рік - рік вогняної мавпи - обіцяє зміни в житті, динаміку і очікування всім знакам. Рік обіцяє бути веселим і наповненим яскравими подіями.
Хочеш отримувати свіжі новини?
Увійти